Helaas is ons product niet afgeleverd door de bezorger. DVC zou dit eerst moeten onderzoeken waar pakket is gebleven i.p.v. beoordeling vragen.
Hoi! Een verzoek tot review gebeurt voor ons automatisch, maar wat vervelend dat je je pakket nog niet binnen hebt. Is ons webteam op de hoogte? Zij kijken graag met je mee! We hopen dat je, ondanks de vervelende levering, als nog veel vlagplezier gaat hebben.
Voor uitbreiding van onze Beach vlaggen hebben wij ook deze keer weer voor DVC gekozen. Ze hebben zelfs weer even het ontwerp " scherper" gemaakt voor een maximaal resultaat. Perfecte afwerking en kwaliteit. Levering precies zoals opgegeven. Wederom een fantastische ervaring. Hierdoor blijf terugkomen voor de volgende vlag. Wij zijn al 14 jaar trouwe klant.
Hoi Ad, bedankt voor je positieve review! 😄 We vinden het altijd leuk om een foto te ontvangen op [email protected].
Online bestelplatform werkt uitstekend voor standaard en niet standaard vlaggen. Mocht er toch een probleem zijn dan wordt dit via de chat tool snel en efficient opgelost.
Fantastisch, dank je wel voor je review! 😄
De door mij bestelde wimpels voldeden exact aan de verwachtingen, werden binnen de toegezegde tijd geleverd zodat zondermeer gesteld kan worden dat de DVC een prima eersteklas leverancier is
Bedankt voor de positieve review Fred! Veel vlagplezier gewenst 😄
Snelle levering met een optimale klantvriendelijke opstelling maakte dit tot een prettige ervaring .
Fantastisch, bedankt voor de review Edwin! 😄
Vriendelijke behandeling door de plaatser en keurig afgewerkt!
Fijn dat je het positief hebt ervaren Frans. Dank je wel voor je review! 😄
In plaats van een Nederlandse wimpel, kreeg ik een oranje wimpel geleverd. Maar na een mailtje hadden we de volgende dag al de juiste. Dat noem ik nog eens snelheid!
Hoi Wicky, excuses voor het leveren van de verkeerde wimpel. Gelukkig heb je snel de juiste mogen ontvangen. Bedankt voor je review! 😄
Alles zoals vermeld op de site klopt exact.
Fantastisch, dank je wel voor je review Freek! 😄
Goede kwaliteit
Fijn dat je het positief hebt ervaren Rikie. Dank je wel voor je review! 😄
Alle bestellingen worden snel geleverd. Goede website. Top!!
Fijn dat je tevreden bent Monique, hartelijk dank voor je review! 😄
Onze bestelling is snel en netjes geleverd.
Fijn dat je het positief hebt ervaren Marielle. Dank je wel voor je review! 😃
Fijn dat je tevreden bent, hartelijk dank voor je review! 😃
prima spullen keurig
Hoi Kees, dank je wel voor je positieve review! 😊
gewoon goed
Hoi Ron, dank je wel voor je positieve review! 😃
Prima artikel!! Werkt goed.
Fijn dat je tevreden bent, hartelijk dank voor je review! 😃
Zie boven
Fijn dat je tevreden bent Marc, hartelijk dank voor je review! 😄
Overzichtelijke site, snelle levering. Vlag is van zeer goede kwaliteit.
Fantastisch, dank je wel voor je review! Veel vlagplezier gewenst 😃
Goed van A tot Z !
Fijn dat je tevreden bent Thomas, hartelijk dank voor je review! 😃
Snel geleverd, mooie kwaliteit
Fijn dat je het positief hebt ervaren Marinus. Dank je wel voor je review! 😀
Snelle levering en product en levering zoals verwacht
Fijn dat je tevreden bent Christiaan, hartelijk dank voor je review! 😃
De bestelling is snel bezorgd.
Fijn dat je tevreden bent Mark, hartelijk dank voor je review! 😃
Makkelijk besteld en snel in huis. Altijd goede ervaringen bij DVC.
Fijn dat je tevreden bent Mijn, hartelijk dank voor je review! 😊
Duidelijk, degelijk en conform gemaakte afspraken
Dank je wel voor je review, Hans! 😊
Hoi Frank, dank je wel voor je positieve review! 😀
Dik tevreden!!
Top Wiebe, dank je wel voor je positieve review! Veel vlagplezier gewenst😃
Holwerderweg 25
9101PA Dokkum
Maak kennis met de mooie producten en verhalen van DVC. Bij DVC kun je terecht voor een breed assortiment opvallende promotionele producten voor buiten én binnen. Deze producten worden in eigen huis gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Met twee belangrijke speerpunten: innovatie en duurzaamheid. Van de Enige Echte in Vlag & Doek mag je dus verwachten dat je doek wordt bedrukt met de nieuwste en beste technologieën. Hierdoor gaat deze langer mee en blijven de kleuren langer mooi. En nog mooier: alles wordt gemaakt door betrokken vakmensen met veel kennis van en liefde voor het vak. Zowel een product van topklasse als een tevreden klant zijn voor DVC het belangrijkste!