Dank je wel voor je review, Yvonne! 😃
Ik ben heel tevreden met DVC, erg behulpzaam en efficient
Goed om te lezen Josey, bedankt voor je review! Als je een mooie foto hebt, vinden we leuk om te ontvangen op [email protected] 😃 Veel plezier met de vlaggen!
Zeer snelle reactie nadat ik een verkeerde bestelling had ontvangen. De volgende dag al een nieuwe thuis geleverd.
Top Hans, goed om te lezen! 😃
De voorgaande jaren kon ik de spullen zonder problemen via de website bestellen. Dit jaar verliep het met problemen. Ik weet niet waarom, maar zou het kunnen omdat ik Edge gebruik? Het voorbeeld dat ik kon zien hoe het ontwerp in uw systeem stond, zag er slecht uit. Gebeld. Werd goed geholpen: het stond toch allemaal goed in uw systeem. De spandoeken werden twee dagen later bezorgd dan was aangegeven. Bezorger kwam 's avonds. Gezegd dat ik bang was dat het pakje kwijt was. Bezorger: "ik ben erg druk, ben nu nog aan het werk"
Hoi Hans! Bedankt voor het delen, we gaan checken of het aan je browser kan liggen. Jammer dat de bezorgservice niet is zoals gehoopt, gaan we achteraan. Fijn om te lezen dat je wel tevreden bent met het spandoek! 🙂
In verband met de 1 jarige "verjaardag" van de russische inval in oekraine had ik een zwarte wimpel nodig. De producten van Documer Vlaggen Centrale zijn van goede kwaliteit, daarom voor deze leverancier gekozen. Ook nu weer een prima product ontvangen voor een redelijke prijs.
Bedankt voor je review, Peter!
Groninger wimpel besteld plus gewicht top kwaliteit
Super Jacob, dank je wel voor de positieve review 😃
Via website makkelijk en snel product gevonden. Eenvoudig te bestellen en betalen en ruim een dag later werd het product bezorgd
Top Robert, fijn dat je tevreden bent! Veel plezier met de wimpel 😃
Ik woon op nog geen 300 meter van de Dokkumer vlaggencentrale , heb gebeld of ik het product ook kon ophalen , maar dat kon niet. Moest nog eens € 7,50 extra betalen om het van een depot te halen . Notabene in Dokkum bij Talsma. Onbegrijpelijk!!!!!!!!
Hoi Sije, het afhalen van producten is inderdaad nog niet mogelijk. Hier hebben we simpelweg de capaciteit niet voor. Wel staat dit op ons wensenlijstje en hopen we dit in de toekomst aan te kunne bieden.
Bedankt voor je review, Anneke! Veel plezier met de wimpel 😃
De website geeft heldere informatie. Ten opzichte van andere leveranciers vergelijkbaar aanbod [ behalve geen zwarte tulpvormige knop bestelbaar in actiepakket]. In mijn geval levering dag later dan eerder in bestelling aangegeven. V Vraag bij DVC vooraf leert dat DVC geen tijdvak op de leverdag kan aangeven.
Hoi Jan! Dank je wel voor je positieve review en de feedback, zeker waardevol! We gaan kijken hoe we dit op de website duidelijker kunnen communiceren 😃
Mooie wimpel, goede kwaliteit!
Bedankt Jan, voor je review! Veel plezier met je wimpel 😄
Wimpel snel geleverd en kwaliteit is goed.
Hoi Allardt, dank je wel voor je positieve review 😄
Makkelijke website, supersnel geleverd.
Goed om te lezen, Freddy! 😄
Na een telefoontje voor een uitleg hoe ik het via de site kon bestellen is dit goed voorelkaar . Ook telefonisch zeer vriendelijk en ze willen je helpen tot in de puntjes
Goed om te lezen Bauke, bedankt voor je review! Hoe kunnen we volgens jou de website verbeteren? We horen het graag via [email protected] 😄
Goed verpakt, snelle service.
Fijn Jan, bedankt voor je review! 😄
De vlag werd een dag eerder geleverd, netjes verpakt en van goede kwaliteit.
Bedankt voor je positieve review! Goed om te horen 😄
voldoet aan mijn verwachting
Bedankt voor je reactie Hennie, veel plezier met de wimpel! 😄
5 sterren
Bedankt voor je review, Har! 😄
Bestelling gemakkelijk te doen, levering op tijd en met prima kwaliteit.
Goed om te lezen Marco, veel vlagplezier gewenst! Mocht je een leuke foto hebben, vinden we leuk om te ontvangen op [email protected] 😄
Via chat veel gerichte vragen kunnen stellen. Duidelijke antwoorden gekregen. Verder geholpen om juiste keuze te maken. Voel me als klant gehoord en correct behandeld.
Wauw, bedankt voor je uitgebreide en positieve review Renée! 😄
Het lukte niet allemaal vlekkeloos omdat ik mijn logo niet in het juiste formaat kon maken. Behulpzaam als ze zijn bij DVC hebben zij het opgemaakt! Super tof, nogmaals een dikke dank je wel! Bestellen ging gemakkelijk, de bestelling werd snel bezorgd en de vlag is van prima kwaliteit!
Hoi Jeanette, wauw! Bedankt voor je positieve review. We wensen je veel vlagplezier 😄 Mocht je het leuk vinden om te delen, ontvangen we graag een foto op [email protected], vinden we leuk om te zien! 😁
Mooie kwaliteit vlaggen, goed en duidelijke site om te bestellen.
Bedankt voor je review, Jeroen! 😄
Per vergissing vlag van verkeerde afmeting besteld. Bereid om deze te ruilen voor 2 kleinere vlaggen met bijbetaling + administratie kosten. Bedrijf is echter niet bereid om probleem op te lossen ! / mee te denken met de klant, Slechte Service ! ( Nooit meer iets bestellen hier )
Ga zo door
Bedankt voor de positieve reactie! 😄
Graag bij plaatsing order mogelijkheid invullen factuuradres en afleveradres. Ik bestel vlaggen als privepersoon voor onze tennisvereniging
Hoi Kees! Bedankt voor je positieve review en je feedback! Goede toevoeging, deze nemen we mee in de ontwikkeling 😄
Holwerderweg 25
9101PA Dokkum
Maak kennis met de mooie producten en verhalen van DVC. Bij DVC kun je terecht voor een breed assortiment opvallende promotionele producten voor buiten én binnen. Deze producten worden in eigen huis gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Met twee belangrijke speerpunten: innovatie en duurzaamheid. Van de Enige Echte in Vlag & Doek mag je dus verwachten dat je doek wordt bedrukt met de nieuwste en beste technologieën. Hierdoor gaat deze langer mee en blijven de kleuren langer mooi. En nog mooier: alles wordt gemaakt door betrokken vakmensen met veel kennis van en liefde voor het vak. Zowel een product van topklasse als een tevreden klant zijn voor DVC het belangrijkste!