Ziet er uitstekend uit

Op dit moment de carnavalsvlag nog niet top gehesen, kom in de komende weken ergens, maar ben overtuigt dat die mooi zal hangen/waaien t.g.v de gebruikte glansstof

• Uw oordeel over Vastelaoves vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Vastelaoves vlag Nog net te vroeg
  • Zou u Vastelaoves vlag aanbevelen? Ja

Snel geleverd, prima kwaliteit

Snel geleverd en prima kwaliteit

• Uw oordeel over Vlagpakket luxe
  • Beschrijf uw ervaring met Vlagpakket luxe N.v.t.
  • Zou u Vlagpakket luxe aanbevelen? Ja

Bestelling, begeleiding product optimaal uitleg en advies Maar een hele grote maar… ik heb extra geld betaald voor snelle bezorging. Het bedrijf dat goederen aflevert. Heeft totaal geen moeite gedaan om het pakket op tijd en juiste persoon afgegeven. Nergens aangebeld en niet de moeite genomen om mij te bellen. Er stond nota benen een nummer op het pakket. In mijn geval gaat het om een vlag voor een uitvaart van een vriend van mij. Zeer slordig !!! Zeker voor het extra geld die er voor betaald is . Daarin tegen heeft DVC een hele zoektocht gedaan en werd op de valreep met geregeld. Ik moest wel een waar naar een depo komen. Maar goed net voor de uitvaart geregeld.

• Uw oordeel over Mastvlag hoogformaat N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met Mastvlag hoogformaat N.v.t.
  • Zou u Mastvlag hoogformaat aanbevelen? N.v.t.

Overzichtelijke site, alles is heel duidelijk en loopt soepel

• Uw oordeel over Verenigd Koninkrijk vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Verenigd Koninkrijk vlag N.v.t.
  • Zou u Verenigd Koninkrijk vlag aanbevelen? Ja

Website duidelijk. Product goed omschreven. Snel geleverd.

• Uw oordeel over Friesland fluisterwimpel, 30 x 300 cm
  • Beschrijf uw ervaring met Friesland fluisterwimpel, 30 x 300 cm Mooie kwaluteit
  • Zou u Friesland fluisterwimpel, 30 x 300 cm aanbevelen? Ja

Makkelijk en snel besteld en geleverd

Makkelijk bestellen en snel en netjes geleverd.

• Uw oordeel over Wimpel met eigen ontwerp
  • Beschrijf uw ervaring met Wimpel met eigen ontwerp Mooi product.
  • Zou u Wimpel met eigen ontwerp aanbevelen? Ja

Uitstekende service

Snelle levering, goede service en degelijke kwaliteit.

• Uw oordeel over Vlaggenstokhouder (Ø 3 cm)
  • Beschrijf uw ervaring met Vlaggenstokhouder (Ø 3 cm) Degelijk
  • Zou u Vlaggenstokhouder (Ø 3 cm) aanbevelen? Ja

Teleurstellend

Na nog geen half jaar hangen de rafels er al aan, voor je dure geld! Ik mag toch wel een goede kwaliteit verwachten bij deze vlaggencentrale, Gebeld met de klantenservice, maar wat blijkt; dat de vlaggen maar 3 tot 6 maanden meegaan en ik nog geluk heb gehad dat het een half jaar gehangen heeft.

• Uw oordeel over Product
  • Beschrijf uw ervaring met Product Zeer matig
  • Zou u Product aanbevelen? Nee

Mooie kwaliteit en snelle levering!

• Uw oordeel over Marokko met Leeuw
  • Beschrijf uw ervaring met Marokko met Leeuw Mooie en netjes afgewerkt
  • Zou u Marokko met Leeuw aanbevelen? Ja

Top kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Kwalitatief hoogwaardige vlaggen.

• Uw oordeel over Leeuwarder wimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Leeuwarder wimpel Mooie wimpel
  • Zou u Leeuwarder wimpel aanbevelen? Ja

Niet gekregen wat ik wou

Ik had een Nederlandse vlag besteld. Rood wit lichtblauw. Zoals de kleuren in jullie logo. Ik had er nog speciaal voor gebeld en er werd mij gezegd welke ik dan moest bestellen. Helaas kreeg ik een vlag met een roodbruine/rode kleur, wit en donkerblauw. Dat is géén Nederlandse vlag. Ik mag de vlag op eigen kosten terug sturen en daar baal ik van.

• Uw oordeel over Nederlandse vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Nederlandse vlag Welke Nederlandse vlag?
  • Zou u Nederlandse vlag aanbevelen? Nee

Enorm goed geholpen

Door de vriendelijke en snelle service gemakkelijk mijn product kunnen bestellen.

• Uw oordeel over Spandoek
  • Beschrijf uw ervaring met Spandoek Precies wat ik had verwacht, kwaliteit is erg goed
  • Zou u Spandoek aanbevelen? Ja

Besteld, betaald en geleverd, binnen afgesproken termijn

Kan niet beter!

• Uw oordeel over Limburgse vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Limburgse vlag Deze moet nog op de caravan gemonteerd worden :)
  • Zou u Limburgse vlag aanbevelen? Ja

Keurige vlaggetjes! Mooie formaten en netjes en snel opgestuurd.

• Uw oordeel over Zeeuwse vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Zeeuwse vlag Mooie vlag, leuk formaat.
  • Zou u Zeeuwse vlag aanbevelen? Ja

Na indienen klacht een flauwe reactie terug.

Bij DVC een stormbestendige wimpel besteld. Binnen het half jaar één rafelende wimpel. Bij DVC gemeld, maar een flauwe reactie terug: de wimpel heeft zich volgens "het boekje" gedragen. Verder geen enkele tip of oplossing aangeboden. Jammer!

• Uw oordeel over Product
  • Beschrijf uw ervaring met Product Jammer!
  • Zou u Product aanbevelen? Nee

Vlaggen zien er heel mooi van kleur uit en strak van design.

Heb er nog geen ervaring mee, ze hangen nog niet in de mast. In het voorjaar gaan ze hoog ten top. Ik zie in de beoordeling lijst dat jullie steeds praten over ,,Race vlag 33. Maar het is nieuwste Racevlag van Max met uiteraard de nr 1

• Uw oordeel over Race vlag 33
  • Beschrijf uw ervaring met Race vlag 33 Zie hierboven
  • Zou u Race vlag 33 aanbevelen? Ja

Goede informatie

Nadat ik een mailtje gestuurd had kreeg ik meteen reactie, ik heb toen gebeld en zonder dat ik in de wacht werd gezet, ben ik duidelijk en goed geholpen met mijn vragen over de bestelling die ik wilde plaatsen.

• Uw oordeel over Inglefield clip

• Uw oordeel over Marokko – WK editie feestvlag
  • Beschrijf uw ervaring met Marokko – WK editie feestvlag Goed
  • Zou u Marokko – WK editie feestvlag aanbevelen? Ja

Slecht

Heb een vlag besteld maar heb die niet gekregen omdat er op dezelfde tijdstip ook iemand dezelfde vlag had besteld. Die persoon heeft die wel gekregen.

• Uw oordeel over Marokko – WK editie feestvlag N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met Marokko – WK editie feestvlag Niet goed
  • Zou u Marokko – WK editie feestvlag aanbevelen? Nee

Top vlag

Goeie vlag, netjes verpakt en snel verzonden.

• Uw oordeel over Vlagpakket OP=OP
  • Beschrijf uw ervaring met Vlagpakket OP=OP Super nette service en goeie producten
  • Zou u Vlagpakket OP=OP aanbevelen? Ja

Mooi product

• Uw oordeel over Groningse fluisterwimpel 30 x 300 cm
  • Beschrijf uw ervaring met Groningse fluisterwimpel 30 x 300 cm Mooie wimpel
  • Zou u Groningse fluisterwimpel 30 x 300 cm aanbevelen? Ja

Gewoongoed

Snelle levering en een goed inzicht.

• Uw oordeel over Marokko – WK editie feestvlag
  • Beschrijf uw ervaring met Marokko – WK editie feestvlag Zeer tevreden over de kwaliteit
  • Zou u Marokko – WK editie feestvlag aanbevelen? Ja

Super prettige service

Aardige mensen!

• Uw oordeel over Peer zilver aluminium
  • Beschrijf uw ervaring met Peer zilver aluminium Mooie
  • Zou u Peer zilver aluminium aanbevelen? Ja

vlotte levering

Vlotte bezorging. Vlag ziet er goed uit. Nog niet in gebruik. Gaat binnenkort gebruikt worden op onze boot.

• Uw oordeel over Nederlandse vlag ECO
  • Beschrijf uw ervaring met Nederlandse vlag ECO We hebben de vlag net ontvangen voor op onze boot. De vlag gaat nog in gebruik. Geen ervaring met gebruik dus nog
  • Zou u Nederlandse vlag ECO aanbevelen? Ja

Blij met mijn nieuwe vlaggen!

Voor mijn winkel 't herenzaakje in Wageningen wilde ik nieuwe vlaggen bestellen, ik koos voor de kioskvlaggen van PVC. Het bestelproces was eenvoudig. Ben blij met het resultaat. Met de mooie heldere kleuren, is mijn winkel goed zichtbaar in de straat.

• Uw oordeel over Kioskvlag PVC voor aan de gevel dubbelzijdig
  • Beschrijf uw ervaring met Kioskvlag PVC voor aan de gevel dubbelzijdig goeie kwaliteit
  • Zou u Kioskvlag PVC voor aan de gevel dubbelzijdig aanbevelen? Ja

Holwerderweg 25

9101PA Dokkum

0519-228 228

Over DVC

Maak kennis met de mooie producten en verhalen van DVC. Bij DVC kun je terecht voor een breed assortiment opvallende promotionele producten voor buiten én binnen. Deze producten worden in eigen huis gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Met twee belangrijke speerpunten: innovatie en duurzaamheid. Van de Enige Echte in Vlag & Doek mag je dus verwachten dat je doek wordt bedrukt met de nieuwste en beste technologieën. Hierdoor gaat deze langer mee en blijven de kleuren langer mooi. En nog mooier: alles wordt gemaakt door betrokken vakmensen met veel kennis van en liefde voor het vak. Zowel een product van topklasse als een tevreden klant zijn voor DVC het belangrijkste!