Plezierig om met DVC te werken met enthousiaste medewerkers

• Uw oordeel over Plaatsing(en)
  • Beschrijf uw ervaring met Plaatsing(en) N.v.t.
  • Zou u Plaatsing(en) aanbevelen? Ja

Helemaal zoals verwacht en vlit

• Uw oordeel over Nederlandse fluisterwimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Nederlandse fluisterwimpel Ssst
  • Zou u Nederlandse fluisterwimpel aanbevelen? Ja

Snelle levering ,prima product.

• Uw oordeel over Nederlandse fluisterwimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Nederlandse fluisterwimpel Prima bijna niet hoorbaar
  • Zou u Nederlandse fluisterwimpel aanbevelen? Ja

prima service bij uitleveren

adequate opvolging van de order met zorgvuldige uitlevering

• Uw oordeel over Vlaggenmast inclusief plaatsing - Polyester
  • Beschrijf uw ervaring met Vlaggenmast inclusief plaatsing - Polyester netjes en zorgvuldig
  • Zou u Vlaggenmast inclusief plaatsing - Polyester aanbevelen? Ja

duidelijke site, ruime keus, snelle levering

• Uw oordeel over Gay Pride Regenboogvlag
  • Beschrijf uw ervaring met Gay Pride Regenboogvlag N.v.t.
  • Zou u Gay Pride Regenboogvlag aanbevelen? N.v.t.

Mooie kwaliteit en snelle levering

Snelle levering en goede kwaliteit van de vlag

• Uw oordeel over Hollandse Leeuw vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Hollandse Leeuw vlag Goede kwaliteit
  • Zou u Hollandse Leeuw vlag aanbevelen? Ja

• Uw oordeel over Wimpel Internationaal
  • Beschrijf uw ervaring met Wimpel Internationaal N.v.t.
  • Zou u Wimpel Internationaal aanbevelen? Ja

prima vlaggenmast en montage, echter probleem met de fairybell.

De vlagen mast staat er wel netjes bij bij maar de fairybell Kerstverlichting is met 6 meter lengte een meter te kort voor een vlaggenmast van 7 mtr. en dat terwijl het plaatje op de site wel aangeeft dat ie van de grond tot de aan de top komt...misleidend. Ziet er niet uit, helaas werd terug sturen (alleen de fairybell) niet geaccepteerd. jammer.

• Uw oordeel over Product
  • Beschrijf uw ervaring met Product De vlagen mast staat er wel netjes bij bij maar de fairybell Kerstverlichting is met 6 meter lengte een meter te kort voor een vlaggenmast van 7 mtr. en dat terwijl het plaatje op de site wel aangeeft dat ie van de grond tot de aan de top komt. Ziet er niet uit, helaas werd terug sturen niet geaccepteerd. jammer.
  • Zou u Product aanbevelen? Ja

Top !

2e keer een bestelling gedaan van zelf ontworpen vlag, 2e keer een Perfect resultaat , snelle levering en een prima prijs !

• Uw oordeel over Mastvlag rechtformaat
  • Beschrijf uw ervaring met Mastvlag rechtformaat TOP
  • Zou u Mastvlag rechtformaat aanbevelen? Ja

Top !

• Uw oordeel over Mastvlag rechtformaat
  • Beschrijf uw ervaring met Mastvlag rechtformaat TOP
  • Zou u Mastvlag rechtformaat aanbevelen? Ja

Na een prettig telefonische gesprek te hebben gehad met een dame, is de levering gauw gedaan.

Goed product, snelle levering

Ik had kerstboom van lichtjes voor het raam gekocht. Goede kwaliteit, staat erg leuk. Levering volgens voorspelling vlot

• Uw oordeel over Raamkerstboom Fairybell
  • Beschrijf uw ervaring met Raamkerstboom Fairybell N.v.t.
  • Zou u Raamkerstboom Fairybell aanbevelen? Ja

Goed product, snelle levering

• Uw oordeel over Raamkerstboom Fairybell
  • Beschrijf uw ervaring met Raamkerstboom Fairybell N.v.t.
  • Zou u Raamkerstboom Fairybell aanbevelen? Ja

Alles was prima verzorgt

Alles was prima geregeld keurig verpakt en snel geleverd.

• Uw oordeel over Noord-Brabantse vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Noord-Brabantse vlag Prima vlag
  • Zou u Noord-Brabantse vlag aanbevelen? Ja

Alles was prima verzorgt

Alles was prima geregeld keurig verpakt en snel geleverd.

• Uw oordeel over Noord-Brabantse vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Noord-Brabantse vlag Prima vlag
  • Zou u Noord-Brabantse vlag aanbevelen? Ja

Slechte bezorging

De vlag is niks mis mee maar de bezorging is schandalig,eerst zouden ze op vrijdag komen werd woensdag bij thuiskomst hebben ze de klep van mijn brievenbus gemold,met veel moeite heb ik het weer zelf weer gekregen bestel hier niks meer tenzij ze een andere vervoerder hebben

Holwerderweg 25

9101PA Dokkum

0519-228 228

Over DVC

Maak kennis met de mooie producten en verhalen van DVC. Bij DVC kun je terecht voor een breed assortiment opvallende promotionele producten voor buiten én binnen. Deze producten worden in eigen huis gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Met twee belangrijke speerpunten: innovatie en duurzaamheid. Van de Enige Echte in Vlag & Doek mag je dus verwachten dat je doek wordt bedrukt met de nieuwste en beste technologieën. Hierdoor gaat deze langer mee en blijven de kleuren langer mooi. En nog mooier: alles wordt gemaakt door betrokken vakmensen met veel kennis van en liefde voor het vak. Zowel een product van topklasse als een tevreden klant zijn voor DVC het belangrijkste!