zie boven
Vriendelijk bedankt voor de positieve review 😁
Duidelijke website en snelle levering.
Bedankt voor je review Simone! We wensen je veel vlagplezier 😁
koop al jaren mijn vlaggen bij DVC ook eigen gemaakte vlaggen. weer prima kwaliteit.. en goede bezorging
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een positieve review te schrijven, Jacques! Veel vlagplezier gewenst 😁
Medewerker heeft mij gelijk doorverbonden met de adviseur/verkoopster die verstand van mijn specifieke vraag.
Wat goed om te lezen Sedat, we wensen je veel vlagplezier! 😁
Heb aan het bovenstaande niets toe te voegen. De Sint vlag kwam precies op tijd!
Fijn Dick! Bedankt voor je review 😁
Bestelling toch aangenomen fout prima hersteld
Beste Henk, wat jammer dat je je vlag nog niet hebt ontvangen. De verzending gaat echter niet door ons, dat wordt ook bij het product vermeld. Ik ga voor je uitzoeken hoe dat komt, hopelijk ontvang je hem snel en ben je wel tevreden met de vlag!
Originele beoordeling
Slecht besteling nog niet ontvangen
Altijd correct en komt de afspraak na De prijs en kwaliteit is goed.
Bedankt voor je review Leo! 😁
Duidelijke manier van bestellen en goed op de hoogte gehouden over de levering
Goed om te lezen Henny, veel vlagplezier 😁
Geen lange wachttijd, ervaren plaatser, alles vlot geregeld.
Bedankt voor je positieve review Bas! 😁
Wij hebben per ongeluk het verkeerde besteld en kan niet retour.
Hoi Cecile! Producten die speciaal voor jou worden gemaakt met een productietijd, kunnen inderdaad helaas niet retour. Meer hierover kun je lezen op deze pagina: https://dvc.nl/klantenservice/retourneren
Nvt
Bedankt voor je review, Carla! Veel plezier met de wimpel 😃
Gunstig
Dank je wel voor je review, Jan! 😃
Zeer tevreden klant!!
Goed om te lezen dat je tevreden bent, Truus! Bedankt voor je positieve review 😃
Top!!
Hoi Yolanda, bedankt voor je positieve review! We wensen je veel plezier met je beachvlag 😃 Mocht je een leuke foto hebben, dan zien we die graag bij [email protected] 🤩
Prima producten en prima service
Dank je wel voor je review, Eric! 😃
Product prima en snel geleverd.
Bedankt voor je review, Lex! 😃
De bestelling van mijn bedrijfsvlag is keurig in behandeling genomen. Een aantal dagen later is de vlag thuis afgeleverd. Het is weer een mooie aanwinst. Keurig bedrukte vlag en mooie kleuren. Ook de afwerking van de vlag zelf ziet er prima uit! Voor de bevestiging heb ik per abuis 1 `haakje` besteld terwijl ik er 2 nodig heb. Medewerker van DVC heeft er gratis een extra haakje toegevoegd aan de zending. DVC zal ik iedereen kunnen aanbevelen. Er wordt goed naar je geluisterd en er wordt goed meegedacht. De prijs-kwaliteitsverhouding is helemaal in orde!
Goed om te lezen dat je tevreden bent Michael, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Veel vlagplezier gewenst 😃
Ik heb het verkeerde ontvangen, over gemaild, foto gestuurd, reactie gehad en weer gereageerd, krijg geen reactie meer.
Hoi Jasper! Dat is vervelend, ik ga voor je kijken waar het is vastgelopen. Eén van mijn collega's komt per mail bij je terug!
hier heb ik geen zin in voor een paar wimpels !
bestelling snel en goed afgehandeld
Bedankt voor je review Klaas! Veel plezier met de wimpel 😁
Zie boven
Wauw, bedankt Herman! 😁
Zeer tevreden....goede en snelle levering
Bedankt voor je positieve review, William! 😁
Handige tool en veel opties om je bestelling naar eigen wens samen te stellen. Prachtige kwaliteit en betrouwbare levering.
Bedankt voor je review, Joyce! Fijn dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen 😄
stevige prijs, maar prima kwaliteit
Bedankt voor je review Marinus! 😄
Vlag werd binnen 48 uur geleverd
Fijn dat je tevreden bent, Klaas! 😄
Holwerderweg 25
9101PA Dokkum
Maak kennis met de mooie producten en verhalen van DVC. Bij DVC kun je terecht voor een breed assortiment opvallende promotionele producten voor buiten én binnen. Deze producten worden in eigen huis gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Met twee belangrijke speerpunten: innovatie en duurzaamheid. Van de Enige Echte in Vlag & Doek mag je dus verwachten dat je doek wordt bedrukt met de nieuwste en beste technologieën. Hierdoor gaat deze langer mee en blijven de kleuren langer mooi. En nog mooier: alles wordt gemaakt door betrokken vakmensen met veel kennis van en liefde voor het vak. Zowel een product van topklasse als een tevreden klant zijn voor DVC het belangrijkste!