Makkelijk bestelling en snelle levering. Zeer tevreden.
Bedankt voor je positieve review over ons en de bootbvlag!
kwalitatief goed produkt geleverd...
Bedankt voor je review, Johan! Goed om te horen.
Zoals vermeld zeer tevreden over de kwaliteit van de geleverde vlaggen die ik op de afgesproken datum ontving. Ietwat onbegrijpelijk is dat er voor 2 identieke beachvlaggen en een mastvlag in één doos 3 x expreskosten worden berekend. Op de website kon ik niet goed vinden of spoedzendingen per artikel of per zending gelden.
Hoi Bob! Bedankt voor je positieve review 😀 De spoedtoeslag om een product eerder te laten maken betaal je inderdaad over alle producten die je hebt besteld i.p.v. de hele bestelling. Dit zijn kosten om jou voorrang te geven op andere orders in de productie. Goed dat je benoemt dat je het niet duidelijk op onze site kon vinden. Dit hebben we direct aangepast!
in goede staat, op tijd en levering naar tevredenheid!
Bedankt voor je review Albert! Fijn om te lezen.
Zie hierboven
Bedankt voor je review, Peter! 😃
Fijn dat je blij bent met je bestelde vlag, Freddy! 😃
De bestelling was mooi op tijd. Alleen er ontbrak een onderdeel. Na mailcontact werd deze snel nagestuurd!
Hoi Els! Goed dat je contact hebt opgenomen en fijn dat we het zo hebben kunnen oplossen. Bedankt voor het schrijven van de positieve review 😃
Samen ner de buurt de boerenzakdoek vlag besteld. Snel in huis. Nu wappert hij mooi in 8voud
Hoi Mirjam! Fijn dat jij en je buren blij zijn met de bestelde vlag. Bedankt voor je review! 😃
Goede service, doen wat ze beloven.
Bedankt voor je review, Dennis! 😃👍
We hadden een oranjevlag van de voetbal leeuwinnen besteld, deze mooie vlag werd supersnel bezorgt. Zeer tevreden.
Fijn dat je tevreden bent, Regina! Bedankt voor je review 😁
Mooie boerenvlaggen 3 stuks besteld
Bedankt voor je review Henk! 😃
Het bestellen en betalen verliep eenvoudig. De bestelling werd snel bezorgd terwijl de communicatie over het traject prima was.
Fijn dat je zo positief bent Le, bedankt voor het achterlaten van een review! 😃
We hebben al vaker vlaggen bij DVC besteld. De levering is altijd goed en de kwaliteit prima, mooie kleuren nette afwerking
Hoi Corrina! Bedankt voor je review, fijn om te lezen dat je tevreden bent 😃 Veel vlagplezier gewenst!
top afhandeling
Bedankt voor je review Hans! Veel plezier met je parasol 😃
Snelle levering en is van goed kealitieit
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten, Jan! Goed om te lezen 😃
super snelle levering met een mooi resultaat.
Hoi Florence! Bedankt voor je review, fijn dat je blij bent met het resultaat 😃
Één professioneel bedrijf met kennis van zaken. Gewoon top.
Hoi Eddy! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Fijn om te lezen dat je tevreden bent! We wensen je veel vlagplezier 😃
Goede kwaliteit, sterke stof - voor m’n gebruik twee ringen in de hoeken geperst. Zie foto
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven 😃 Goed om te lezen!
Snel en duidelijk
Dank je wel voor je positieve review, Hein! 😃
Wij bestelden een vlag voor de toekomst van de boeren. Hij werd snel en goed geleverd.
Bedankt voor je review, Wim! 😃
Ik bestelde 2 vlaggen een Nederlandse en een Friese Die heb ik laten bezorgen op mijn vakantie adres Daar wilde ze het pakket niet aannemen Maar de chauffeur zag een telefoon nr Dus die belde mij dat was heel aardig Helaas na een keer varen ben ik de vlag alweer kwijt ergens in Leeuwarden licht die op de bodem van het kanaal
Bedankt voor je review! We zullen je woorden ook doorgeven aan onze bezorgers 😃 Wat jammer dat je de vlag al kwijt bent! Hopelijk mogen we snel een nieuwe bij je bezorgen.
Hopelijk gaan de randen niet snel rafelen. De bezorging was niet zoals was beloofd. Hebben uren thuis moeten blijven, terwijl de vlag niet werd afgeleverd. Kregen een mail dat het pakket niet kon worden afgeleverd. Deze formulering deed voorkomen of wij niet thuis waren. Na een paar telefoontjes gaf men toe dat er niemand aan de deur was geweest. Dat hadden wij al geconstateerd middels de camera op de deurbel. De volgende dag kwam het pakket alsnog.
Hoi! Wat vervelend om te lezen dat het niet goed is gegaan met de bezorging. We geven het door. Wel fijn om te lezen dat je tevreden bent met je vlag! 😃
Duidelijke website , makkelijk bestellen en snel geleverd. ook de retour service prima!!!!
Bedankt voor je positieve review, Jeroen! 😃
Goede tekst en kleuren om toch de boeren te steunen. Zo hoeven we de Nederlandse vlag niet te gebruiken. Dus we kwetsen niemand hiermee en toch komt de boodschap over. Zou iedereen źo moeten doen.
Bedankt voor je positieve review! 😃
Alles netjes geregeld. Snelle levering. Vriendelijke mensen aan de telefoon. Ik ben zeer tevreden.
Dank je wel voor je review, Cees! Goed om te lezen 😃 Veel vlagplezier gewenst!
Holwerderweg 25
9101PA Dokkum
Maak kennis met de mooie producten en verhalen van DVC. Bij DVC kun je terecht voor een breed assortiment opvallende promotionele producten voor buiten én binnen. Deze producten worden in eigen huis gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Met twee belangrijke speerpunten: innovatie en duurzaamheid. Van de Enige Echte in Vlag & Doek mag je dus verwachten dat je doek wordt bedrukt met de nieuwste en beste technologieën. Hierdoor gaat deze langer mee en blijven de kleuren langer mooi. En nog mooier: alles wordt gemaakt door betrokken vakmensen met veel kennis van en liefde voor het vak. Zowel een product van topklasse als een tevreden klant zijn voor DVC het belangrijkste!