Wij hebben de Engelstalige Sustainable Development Goals vlag aangevraagd en dat proces ging soepel en de levering ging snel, dus we zijn heel tevreden.
Beste Esther, Bedankt voor je review en veel vlag plezier gewenst! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Mooi. De kleuren zouden iets helderder mogen zijn.
Bedankt voor je feedback en het achterlaten van een review! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Geschatte Levering op dag X is levering dag X
Beste Edwin, Bedankt voor je review. Laten we hopen dat ze morgenavond weer winnen! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Netjes op tijd, via de chat goede ondersteuning.
Beste Willem, Bedankt voor je positieve review! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Goede service en snelle beantwoording van een vraag mijnerzijds.
Beste Ron, Bedankt voor je review en veel vlagplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Ik had telefonisch contact en werd bijzonder vriendelijk en goed geholpen. Na het online aanschaffen van vlaggenmast en vlaggen kreeg ik een mail en bleek de levering na het weekend te zijn. Even bellen en er werd meteen meegedacht en de spullen werden nog voor het weekend geleverd zodat op de verjaardag van mijn vrouw de vlag in top gehesen kon worden. Klasse!
Beste Job, Wat fijn om te horen dat jullie de vlag nog op tijd op hebben kunnen hangen! Bedankt voor het delen van je ervaring. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Boven verwachting klasse spul
Beste Geert, Bedankt voor je positieve review! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Ondanks dat de vlaggen niet op voorraad waren, is er hard gewerkt om de vlaggen op tijd bij ons te krijgen. Vooral fijn dat er tijdig telefonisch contact werd opgenomen om het te bespreken. Goede communicatie en mooie vlaggen.
Beste Mieke, Fijn om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad! We wensen je veel plezier met de vlaggen. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Het is een mooie en stille wimpel. De kleur is mooi donker. Helaas laat na 2 maanden de naad van de punt van de wimpel al los. Ik had voor deze prijs wel een sterkere wimpel verwacht. Misschien is het een productiefout. In dat geval zou ik graag een ander exemplaar willen uitproberen. Mvg Vennema
Beste Richard, Wat vervelend om te horen dat de wimpel defect is! Dit is uiteraard niet de bedoeling. Ik heb je informatie doorgezet naar onze support afdeling, zijn zullen zsm contact met je opnemen om samen tot een oplossing te komen. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Beste Albert, Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Naar alle tevredenheid geholpen . Met de boot in dokkum liggen en dan een Friese vlag bestellen, betalen en terplekke ophalen
Beste Eelke, Fijn om te horen dat je een prettige ervaring hebt gehad met DVC! Veel plezier gewenst verder op het water. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Bestelling is snel afgehandeld,zoals site vermeld. Het zelf ontworpen punt vlaggetje voldoet zeker aan de wensen,ziet er perfect en mooi uit. Was weer een aanrader om deze bij DVC te bestellen.
Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met je aankoop! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
precies volgens specificatie een wimpel geleverd - ziet er echt goed uit. Levering tot mijn verbazing al na één dag ipv. de opgegeven 4 dagen. Gelukkig was ik wel thuis.
Beste Gerard, Bedankt voor je review! Veel plezier gewenst met je bestelling. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Goede kwaliteit en een snelle levering
Beste Gerard, Bedankt voor je positieve review! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Snelle levering goede service uitstekende kwaliteit
Beste Monica, Bedankt voor je review en veel vlagplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Precies wat ik verwachtte
Beste Antje, Bedankt voor je positieve review! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Er is volop keuzes , het was eenvoudig om te bestellen, in een mum geleverd en mooie kwaliteit.
Beste Ruud, Fijn om te horen dat je tevreden bent! Bedankt voor je review. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Uitstekende service
Vlotte service! Uitstekende kwaliteit!
Beste Jacqueline, Bedankt voor je review en veel vlagplezier gewenst tijdens het EK! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Bij een vlag denk ik altijd als eerste aan de Dokkumer Vlaggencentrale!
Beste Rita, Wat leuk om te horen en bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Een degelijke en mooie vlag!
Beste Pieter, Fijn om te horen dat je tevreden bent met de vlag. Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Ik was veel te laat met bestellen maar omdat DVC zoveel producten op voorraad heeft liggen en daardoor zeer snel kon leveren, kon ik de vlag precies op tijd ophangen.
Beste Jos, Fijn om te horen dat je je bestelling op tijd hebt ontvangen. Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Duidelijke site, prijs-kwaliteit is top en levering is razendsnel!
Beste Ivo, Bedankt voor je positieve woorden en veel plezier gewenst met je bestelling! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
2 beachvlaggen besteld. Eigen ontwerp, eindproduct ziet er top uit. Kwaliteit lijkt me ook goed. Twee tassen er bij besteld. De vlaggen kunnen met het volste gemak in 1 tas. Wel een hele bult aan plastic verpakkingsmateriaal. Zoveel plastic tape om de doos daar zijn ondertussen ook wel beter producten voor. Nu ben ik geen milieu freak maar zelfs ik zie dat dit niet beter kan.
Beste Patrick, Bedankt voor je review en tips. We gaan kijken hoe we dit in het vervolg beter kunnen doen! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
20 x 30 cm Groninger vlag besteld. Spun kwaliteit, mooie bedrukking! Heb deze vlag achterop mijn trike. Al meerdere ritten gereden, in weer en wind, maar het vlaggetje blijft heel.
Beste Steffan, Bedankt voor je positieve review! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Holwerderweg 25
9101PA Dokkum
Maak kennis met de mooie producten en verhalen van DVC. Bij DVC kun je terecht voor een breed assortiment opvallende promotionele producten voor buiten én binnen. Deze producten worden in eigen huis gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Met twee belangrijke speerpunten: innovatie en duurzaamheid. Van de Enige Echte in Vlag & Doek mag je dus verwachten dat je doek wordt bedrukt met de nieuwste en beste technologieën. Hierdoor gaat deze langer mee en blijven de kleuren langer mooi. En nog mooier: alles wordt gemaakt door betrokken vakmensen met veel kennis van en liefde voor het vak. Zowel een product van topklasse als een tevreden klant zijn voor DVC het belangrijkste!