De eerste levering vlaggen was fout gedrukt. Contact opgenomen met de klantenservice. Zij hebben de fout snel hersteld en goede service verleend. Een aantal dagen later ontvingen we alsnog de juiste vlaggen.
Prima service en goede kwaliteit.
Met 1 dag bezorgd en dat begin mei als het vlaggen vol aan de gang is. Echt fijn
Op zich goede ervaring met DVC en bezorging, maar dit onderdeel, de vlagcorrector is een waardeloos artikel en daarmee veel te duur.
Snel en correct
De Handystick ziet er degelijk uit! Nadeel is ruim gedraaid binnenzijde tot 32mm. Om deze te plaatsen op de vlaggenstok zouden ze er vulstukjes moeten bij geleverd worden! want op een vlaggenstok van 28mm uit de bouwmarkt, moet je de ruimte van 4mm opvullen. Omdat deze met 1 inbusbout 5mm moet vastdraaien in een ring van 1 cm. Dus de rest van het aluminium zo 2,5 cm sluit niet erg aan op de stok. Dit heb ik opgelost door een schildje te maken van een afvoerbuis 32mm en wat weg te vijlen! Verder een mooi systeem en bruikbaar.
DVC heeft een goede service betreft beschadiging na ontvangst. Er is direct een vervangend artikel gestuurd. Snelle rectie van DVC had de vlaggenstokhouder voor 4 en 5 mei weer op tijd binnen. Top!
Goede stok, prima vlag. Precies zoals beschreven.
Zeer tevreden over het geleverde materiaal. Heb al meer dan 20 jaar een vlaggenmast nooit wat gehad. Nu voor het eerst een nieuw top, verweerd en gebroken. Mooi nieuw spul snel ontvangen!
Zie boven
Heerlijk om een wimpel niet te horen
Ik heb een wimpel met kwast besteld. Het werd snel geleverd en mooie kwaliteit
Bestelproces verliep vlekkeloos, afgeven leverdatum was conform onze wensen. Product vlgs verwachting! Echter heeft GLS tot twee (2) keer toe de levering opgeschoven ivm drukte; en dat voor een pakketje van 750 gram. Zelfs de PTT zou het beter kunnen. We kochten vlag ivm dodenherdenking en Bevrijdingsdag. Levering nu op Bevrijdingsdag, dus gedeeltelijk mosterd na maaltijd. Telefonisch overleg, na eerste opschuiving levering met klantenservice leverde als antwoord op: jammer en excuses, wij kunnen er niets aan doen en hebben het niet in de hand. Wat een onzin!! ( zeker niet als/ omdat ikzelf 40 jaar in de business heb gezeten)
Wij zijn super geholpen door DVC tijdens het gehele proces. Ondanks dat er tijdsdruk op onze vraag zat, is er geen enkele reden geweest om ons zorgen te maken over de haalbaarheid van de levertijd. In overleg is alles goed doorgesproken en alles afspraken zijn nagekomen! Een aanrader! Volgende keer komen wij zeker bij jullie terug!
goede kwaliteit en mooi op tijd geleverd
Ik had per ongeluk niet het goede besteld en werd gelijk gebeld, ook werd het teveel gestorte geld binnen een week terug betaald, zeer vriendelijk en duidelijk
Beetje teveel e-mail, verder alles prima
Duidelijke website, kwalitatief goed product, prijs - kwaliteit is goed, snelle en conforme levering Bedrijf levert waar het voor staat.
Gebeld over een vleugel. Op website niet gevonden. Ook zij kon mij niet helpen. Later met andere vraag kwam ik bij de vleugel en kon deze bestellen. Website kan beter. De kwaliteit van de vleugel is minder geworden. Deze verbleekt sneller en er vallen eerder gaten in.
Op de vlag die ik kocht, zat een klein veegde, een vlekje. Maakte een foto, verstuurde die naar DVC en twee dagen later kreeg ik, zonder morren of discussie, een nieuwe vlag; de vlag met het vlekje kon ik houden. Klasse!! Zo hoort het. Professioneel. Top. Aanrader.
Mooie vlag & wimpel, netjes verpakt en mooi op tijd geleverd!
Snelle en keurige levering
Snel geleverd en snel gemonteerd.
verschillende keren bij deze firma besteld en elke keer het goede product snel geleverd.
Holwerderweg 25
9101PA Dokkum
Maak kennis met de mooie producten en verhalen van DVC. Bij DVC kun je terecht voor een breed assortiment opvallende promotionele producten voor buiten én binnen. Deze producten worden in eigen huis gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Met twee belangrijke speerpunten: innovatie en duurzaamheid. Van de Enige Echte in Vlag & Doek mag je dus verwachten dat je doek wordt bedrukt met de nieuwste en beste technologieën. Hierdoor gaat deze langer mee en blijven de kleuren langer mooi. En nog mooier: alles wordt gemaakt door betrokken vakmensen met veel kennis van en liefde voor het vak. Zowel een product van topklasse als een tevreden klant zijn voor DVC het belangrijkste!