Snel en compleet

Prima prijs voor een vlaggenset. Lekker snel geleverd zodat ik alsnog netjes kon vlaggen dit jaar!

• Uw oordeel over Vlagpakket OP=OP
  • Beschrijf uw ervaring met Vlagpakket OP=OP Enige nadeel dat er geen haakje zit voor 'half - stok'
  • Zou u Vlagpakket OP=OP aanbevelen? Ja

Prachtige wimpel, prima service: verpakking, bezorging, traject van bestellen tot ontvangen Top!!! Blij mee, as zaterdag molendag gaat de wimpel in top!

• Uw oordeel over Oranje wimpel met kwast
  • Beschrijf uw ervaring met Oranje wimpel met kwast Perfect
  • Zou u Oranje wimpel met kwast aanbevelen? Ja

zeer tevreden

prima prijs kwaliteit verhouding.

• Uw oordeel over Gelderse wimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Gelderse wimpel mooi
  • Zou u Gelderse wimpel aanbevelen? Ja

Product voldoet aan de verwachtingen.

Wellicht kan een dergelijk klein product in het vervolg in een brievenbus pakketje verzonden worden. Dat is duurzamer en waarschijnlijk ook nog goedkoper.

• Uw oordeel over Flagclips®, set van 2 clips
  • Beschrijf uw ervaring met Flagclips®, set van 2 clips Goed product
  • Zou u Flagclips®, set van 2 clips aanbevelen? Ja

Mooi product. Goede service

Mooie vlaggenstok met vlag en wimpel gekocht. Ook de vlaggenstok plaatser. Snelle levering en goede kwaliteit. Mooie vlag. Ik ben er blij mee

• Beschrijf uw ervaring met Vlagpakket luxe Mooi product
  • Zou u Vlagpakket luxe aanbevelen? Ja

Een prettig contact en vlotte afhandeling.

• Uw oordeel over Oekraïense vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Oekraïense vlag N.v.t.
  • Zou u Oekraïense vlag aanbevelen? N.v.t.

goed geregeld alleen de afleverdag werd later dan eerst was gepland

het was volgens mij goed geregeld alleen de planning voor afleveren was 4 mei maar het werd 5 mei maar daar moest ik wel zelf voor bellen om deze informatie te horen.

• Uw oordeel over Actiepakket mast met gratis wimpel - Polyester
  • Beschrijf uw ervaring met Actiepakket mast met gratis wimpel - Polyester mooi pakket alles zit erbij.
  • Zou u Actiepakket mast met gratis wimpel - Polyester aanbevelen? Ja

• Zou u AD-staafgewicht aanbevelen? Ja

Snelle levering, mooi resultaat

Blij met het product!

• Uw oordeel over Gevelvlag rechtformaat
  • Beschrijf uw ervaring met Gevelvlag rechtformaat Snelle levering, mooi resultaat
  • Zou u Gevelvlag rechtformaat aanbevelen? Ja

Snel in huis, product als onschreven. Prima webshop.

• Uw oordeel over Set vlaggenstok Chic met kunststof knop zwart N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met Set vlaggenstok Chic met kunststof knop zwart N.v.t.
  • Zou u Set vlaggenstok Chic met kunststof knop zwart aanbevelen? N.v.t.

Netjes

Correct

• Uw oordeel over Rood-wit-marine blauwe vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Rood-wit-marine blauwe vlag N.v.t.
  • Zou u Rood-wit-marine blauwe vlag aanbevelen? N.v.t.

Na de bestelling is de vlag snel geleverd.

• Uw oordeel over Drentse vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Drentse vlag Goede kwaliteit
  • Zou u Drentse vlag aanbevelen? Ja

Snelle service en goede kwaliteit

Zeer goed bereikbaar en snel geleverd.

• Uw oordeel over Vlagpakket OP=OP
  • Beschrijf uw ervaring met Vlagpakket OP=OP N.v.t.

top

Snel geleverd en netjes verpakt met instructies.

• Uw oordeel over Nederlandse vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Nederlandse vlag Prima vlag
  • Zou u Nederlandse vlag aanbevelen? Ja

Zie opmerking hierondrr.

Sorry.frieslandwimpel nog niet gebruikt,dus kan u hierover geen goede of slechte ervaring geven. De oranjewimpel is wel gebruikt en daar mankeert niets aan.

• Uw oordeel over Friesland fluisterwimpel, 30 x 300 cm N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met Friesland fluisterwimpel, 30 x 300 cm N.v.t.
  • Zou u Friesland fluisterwimpel, 30 x 300 cm aanbevelen? N.v.t.

Snelle afhandeling/levering door DVC van een fluisterwimpel.

• Uw oordeel over Friesland fluisterwimpel, 30 x 300 cm
  • Beschrijf uw ervaring met Friesland fluisterwimpel, 30 x 300 cm Erg prettig, geen tikkend geluid meer met deze “stille” wimpel.
  • Zou u Friesland fluisterwimpel, 30 x 300 cm aanbevelen? Ja

Gemakkelijke bestelling, korrekte levering

Via website inzage win de producten eenvoudig te bestellen. En de levering verliep ook prima. Product is goed.

• Uw oordeel over Vlagpakket 4/5 mei
  • Beschrijf uw ervaring met Vlagpakket 4/5 mei Dehouten stok is niet geverfd, maar omhuld met wit plastic folie
  • Zou u Vlagpakket 4/5 mei aanbevelen? Ja

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit in snelheid van levering, kwaliteit van producten, ruim voorradig assortiment, duidelijke website, goed verpakte levering.

• Beschrijf uw ervaring met Vlagpakket luxe Compleet, netjes
  • Zou u Vlagpakket luxe aanbevelen? Ja

Goede kwaliteit, maar duur

Goede kwaliteit van de vlag, maar wel voor de hoofdprijs.

• Uw oordeel over Europese Unie vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Europese Unie vlag N.v.t.
  • Zou u Europese Unie vlag aanbevelen? N.v.t.

lastig om specifieke bestelling te doen

Ik zocht een vlag voor mijn woning. Wilde graag de eco-vlag en een houten vlaggenstok. Ik had al een vlaggenhouder op mijn huis, dus geprobeerd die niet te bestellen. De ecovlag heb ik ontvangen. De vlaggenstok had een plastic oranje knop bovenop, die had ik van hout verwacht. Ik heb ook een vlaggenstokhouder ontvangen, die had ik niet nodig en die ligt nu niks te doen. Verder snelle levering, cf afspraak.

• Uw oordeel over Nederlandse vlag ECO
  • Beschrijf uw ervaring met Nederlandse vlag ECO prima
  • Zou u Nederlandse vlag ECO aanbevelen? Ja

Prima product; mooie vlag!

Fijn dat je iedere vlag kunt bestellen bij DVC. Ik had een bestand van de vlag van de Achterhoek Pride. Die werd in mooie kwaliteit geleverd en ook nog van gerecycled materiaal. Helemaal top! Helaas was door capaciteitsgebrek van de bezorgdienst, de bestelling twee dagen later dan verwacht.

• Uw oordeel over Gevelvlag rechtformaat ECO
  • Beschrijf uw ervaring met Gevelvlag rechtformaat ECO Mooie kwaliteit; diepe kleuren
  • Zou u Gevelvlag rechtformaat ECO aanbevelen? Ja

• Uw oordeel over Friese vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Friese vlag N.v.t.
  • Zou u Friese vlag aanbevelen? Ja

Halleluja hop het scherm, bij de bouwmarkt een vierde van de prijs.

• Uw oordeel over Vlagpakket luxe
  • Beschrijf uw ervaring met Vlagpakket luxe Veel te duur voor de geleverde kwaliteit. Online lijkt het allemaal beter dan de bouwmarkten kwaliteit in werkelijkheid het zelfde alleen vier keer zo duur. Nooit meer, waardeloos. Voel me opgelicht.
  • Zou u Vlagpakket luxe aanbevelen? Nee

Prima maar er mist iets…

De producten zien er goed uit.. voor al de vlag, vandel en houder. vd stok vind ik jammer dat hij geplastificeerd is… geen hout.. maar oook dat heeft voordelen..:-)) Jammer dat er niets bij zat om de vlag halfstok te hangen en een vlaggen kalender en de regels over het vlaggen…;-)) Verder ben ik na mijn mailtje… hoe nu de vlag halfstok te hangen.. de zelfde middag nog gebeld..mw had ingesproken luid en duidelijk… TOP!! Hier had ik wat aan… Dank Vrolijke groet, Martine

• Beschrijf uw ervaring met Vlagpakket OP=OP Prima zie mijn uitleg

Holwerderweg 25

9101PA Dokkum

0519-228 228

Over DVC

Maak kennis met de mooie producten en verhalen van DVC. Bij DVC kun je terecht voor een breed assortiment opvallende promotionele producten voor buiten én binnen. Deze producten worden in eigen huis gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Met twee belangrijke speerpunten: innovatie en duurzaamheid. Van de Enige Echte in Vlag & Doek mag je dus verwachten dat je doek wordt bedrukt met de nieuwste en beste technologieën. Hierdoor gaat deze langer mee en blijven de kleuren langer mooi. En nog mooier: alles wordt gemaakt door betrokken vakmensen met veel kennis van en liefde voor het vak. Zowel een product van topklasse als een tevreden klant zijn voor DVC het belangrijkste!