Zoals gewoonlijk erg tevreden

Ging makkelijk, het bestellen, het betalen en het ontvangen van het bestelde. Goed verpakt etc.

• Uw oordeel over Friese Pridevlag
  • Beschrijf uw ervaring met Friese Pridevlag Zeer goed. Erg mooie vlag.
  • Zou u Friese Pridevlag aanbevelen? Ja

Prima op tijd volgens afspraak.

Weer een mooie kwaliteitsvlag

• Uw oordeel over Limburgse wimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Limburgse wimpel Nvt
  • Zou u Limburgse wimpel aanbevelen? Ja

Netjes en snel geleverd

Heb 2 koorden aangeschaft. Prima duurzame kwaliteit en mooi passend bij de vlaggenmast. Netjes en snel geleverd.

• Uw oordeel over Vlaggenkoord 9-12m mast, 5mm
  • Beschrijf uw ervaring met Vlaggenkoord 9-12m mast, 5mm Kwalitatief mooi koord
  • Zou u Vlaggenkoord 9-12m mast, 5mm aanbevelen? Ja

Goed product en vriendelijk geholpen

Vlag met logo en netjes afgewerkt met ook nog een snelle levering.

• Uw oordeel over Mastvlag rechtformaat
  • Beschrijf uw ervaring met Mastvlag rechtformaat N.v.t.
  • Zou u Mastvlag rechtformaat aanbevelen? Ja

Goede prijs/kwaliteitverhouding

Een dikke 10! Ontzettend blij mee, geeft geen tikkend geluid. Is helemaal stil!

• Uw oordeel over Wimpelstok, rubber
  • Beschrijf uw ervaring met Wimpelstok, rubber Helemaal stil, zoals in omschrijving staat beschreven.
  • Zou u Wimpelstok, rubber aanbevelen? Ja

Perfect product en perfecte levering volgens afspraak.

Aanbevelingswaardig en tegen 'n redelijke prijs.

• Uw oordeel over Zuid-Hollandse wimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Zuid-Hollandse wimpel N.v.t.
  • Zou u Zuid-Hollandse wimpel aanbevelen? N.v.t.

Gewoon goed!

Voor de 2e keer nu een vlag besteld, deze via een andere handelsnaam. Maar beide ervaringen uitstekend! Dank je wel DVC!

• Uw oordeel over Beachvlag Event
  • Beschrijf uw ervaring met Beachvlag Event Exact wat ik ervan verwachtte
  • Zou u Beachvlag Event aanbevelen? Ja

Correcte snelle levering tegen scherpe prijs

Kwaliteit als vanouds, je krijgt wat je besteld en bij vragen zowel via de telefoon als via de geboden chat functie worden adequaat beantwoord en behandeld.

• Uw oordeel over Gay Pride Regenboogvlag
  • Beschrijf uw ervaring met Gay Pride Regenboogvlag N.v.t.
  • Zou u Gay Pride Regenboogvlag aanbevelen? Ja

Prettige bedrijf om zaken mee te doen

goede levering een snelle service

• Beschrijf uw ervaring met Gay Pride Regenboogvlag top

Goed produkt, snelle levering

Ruime keus, goede kwaliteit. Vraag in de chat werd snel en duidelijk beantwoord. Levering was super-snel: ik had de vlaggen de volgende dag al in huis.

• Uw oordeel over Progress Flag
  • Beschrijf uw ervaring met Progress Flag Goede kwaliteit
  • Zou u Progress Flag aanbevelen? Ja

Goede service, snelle levering

Ik had de hulp van de helpdesk nodig, dit ging via de chat heel vlot en vriendelijk.

• Beschrijf uw ervaring met Gay Pride Regenboogvlag Prima

Snel en vakkundig!

Het bestellen van de vlaggen ging heel vlot. Ook de vlag met ons logo is mooi geworden, dankzij de hulp van DVC. Bedankt!

• Uw oordeel over Europese Unie vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Europese Unie vlag N.v.t.
  • Zou u Europese Unie vlag aanbevelen? Ja

Professioneel Bedrijf met uitstekende service!

In juni 2021 voor het eerst een reclame beachflag besteld bij DVC bedrijf. Mijn bestelling duurde 5 werkdagen (wegens geen toeslag) Als je meer haast erbij hebt dan is het ook binnen 3 dagen mogelijk. Het uiteindelijke geleverde product was boven mijn verwachting! Mooie kleuren, duidelijk en scherp afgedrukt. Materiaal is van zeer hoge kwaliteid. Optionele bijbestelde accessoires zoals het frame voor het vastmaken van de vlag en grondboor is van top kwaliteit. DVC website is echt gebruiksvriendelijk / zeer overzichtelijk, ik zou bijna zeggen: " kind kan de was doen!" Je word stap voor stap begeleid door hun website om je bestelling af te ronden. Bij elke selectie zoals welke richting die moet waaien, het model of welke afwerking is er een mogelijkheid om op " meer informatie " te klikken zodat je meer uitleg krijgt van wat het verschil is van beide materiaal. Wegens mijn goede ervaring met DVC heb ik in september nog een beachflag besteld en deze duurde iets langer dan normaal. Ik heb een mailtje gestuurd om het na te vragen waarom dit keer wat langer duurde. Ik kreeg binnen een mum van tijd een mail van DVC waar ik direct werd geholpen en uitleg kreeg. Mijn 2e bestelling ook binnengekregen en zoals mijn verwachting weer een top! Ik heb ook meteen aan andere collega's en vrienden verteld die ook een beachflag wilden bestellen voor eigen bedrijf. Dit bedrijf is zeer professioneel, erg vriendelijk en uitstekend werk levert. Kortom, geweldig bedrijf en ik kan iedereen DVC aanbevelen!

• Uw oordeel over Beachvlag Sign Flag
  • Beschrijf uw ervaring met Beachvlag Sign Flag Uitstekende ervaring en ik zal dit iedereen aanbevelen! Top service, zeer professioneel en klantvriendelijk
  • Zou u Beachvlag Sign Flag aanbevelen? Ja

Mijn ervaring is goed

Het is helemaal goed gegaan

• Uw oordeel over Mastvlag rechtformaat N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met Mastvlag rechtformaat N.v.t.
  • Zou u Mastvlag rechtformaat aanbevelen? N.v.t.

Prima materiaal en levering

• Uw oordeel over Nederlandse wimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Nederlandse wimpel Mooi
  • Zou u Nederlandse wimpel aanbevelen? Ja

Goede kwaliteit; top service

nu gaat het bij de meeste webwinkels goed. En hier ook. Opvallend positief punt was dat drie artikelen met verschillende levertijden, toch in één keer bezorgd werden. Daar kunnen veel webwinkels nog een voorbeeld aan nemen. (overigens kon je ook de keuze aanvinken om de artikelen te laten bezorgen op het moment dat ze gereed waren).

• Uw oordeel over Achterhoekse vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Achterhoekse vlag N.v.t.
  • Zou u Achterhoekse vlag aanbevelen? Ja

Product

Geweldig hoe men van een slecht geleverde voorbeeld een prachtige vlag weet te maken!!

• Uw oordeel over Gevelvlag rechtformaat N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met Gevelvlag rechtformaat N.v.t.
  • Zou u Gevelvlag rechtformaat aanbevelen? N.v.t.

Bestelde product niet geleverd

Vlag besteld en helaas niet geleverd. Vlag is meegegaan met een andere order, die niet meer teruggehaald kon worden. Na telefonisch contact met uw organisatie, was een spoedlevering niet mogelijk en had ik dus een probleem.

• Uw oordeel over Mastvlag rechtformaat ECO N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met Mastvlag rechtformaat ECO N.v.t.
  • Zou u Mastvlag rechtformaat ECO aanbevelen? N.v.t.

Prima hulp via chat functie en vlotte bestelling en aflevering.

• Uw oordeel over Mastvlag rechtformaat
  • Beschrijf uw ervaring met Mastvlag rechtformaat Goed
  • Zou u Mastvlag rechtformaat aanbevelen? Ja

Goed produkt en snelle levering

Alles prima voor elkaar

• Uw oordeel over Drentse vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Drentse vlag goed
  • Zou u Drentse vlag aanbevelen? Ja

Blij dat ik door de pride vlag mij naar buiten kan uiten

Trots op wie ik ben, trots dat ik openlijk d.m.v. de pride vlag aan een ieder kan laten zien dat ik achter een all inclusief maatschappij sta. dat ik trots ben op wie ik ben, op een ieder die onder de trans paraplu valt. Jammer dat het ook in Nederland nog beslist wel nodig is om het openlijk zo te moeten uiten. Jammer dat het vlaggen eigenlijk moet. Dat je ook een vlag voor ADHDérs, ouderen, brille dragers, verzin het maar zou moeten uithangen. Jammer dat de respectloze mensen het vlaggen nodig, essentieel maken.

• Uw oordeel over Friese Pridevlag
  • Beschrijf uw ervaring met Friese Pridevlag Trots op Friesland, een mooie pride vlag. Trots om te kunnen uiten dat ik voor een menswaardig samenleving ben, ieder ( respectvolle ) mens is welkom.
  • Zou u Friese Pridevlag aanbevelen? Ja

Vlag van goede kwaliteit voor goede prijs

De vlag is in gebruik als protestvlag Op z’n kop dus , blauw wit rood , Nederland in nood .

• Uw oordeel over Rood-wit-marine blauwe vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Rood-wit-marine blauwe vlag N.v.t.
  • Zou u Rood-wit-marine blauwe vlag aanbevelen? N.v.t.

Overzichtelijke bestelling en snelle levering

Mooie website, overzichtelijk en snelle levering

• Uw oordeel over Gay Pride Regenboogvlag
  • Beschrijf uw ervaring met Gay Pride Regenboogvlag N.v.t.
  • Zou u Gay Pride Regenboogvlag aanbevelen? N.v.t.

SUPER

De levering van de vlag was,, zoals op de site staat,,, vandaag besteld binnen 2dgn in huis,,, klopt, keurig netjes afgeleverd, en de prijs kwaliteit zijn perfect,, ben er erg blij mee MvgJoke

• Uw oordeel over Race vlag 33
  • Beschrijf uw ervaring met Race vlag 33 Super moooooi
  • Zou u Race vlag 33 aanbevelen? Ja

levering slecht

Wonend in Frankrijk wappert hier al 8 jaar verschillende Fryske wimpels. Voorheen kon ik de wimpel gewoon ophalen bij DVC als ik in Dokkum was. Nu niet meer!!! Moest 4,95 betalen voor het verzenden van enkele straten binnen Dokkum. Misschien is dit dan wel de laatste geweest!

• Uw oordeel over Friesland fluisterwimpel, 30 x 350 cm
  • Beschrijf uw ervaring met Friesland fluisterwimpel, 30 x 350 cm goed
  • Zou u Friesland fluisterwimpel, 30 x 350 cm aanbevelen? Ja

Holwerderweg 25

9101PA Dokkum

0519-228 228

Over DVC

Maak kennis met de mooie producten en verhalen van DVC. Bij DVC kun je terecht voor een breed assortiment opvallende promotionele producten voor buiten én binnen. Deze producten worden in eigen huis gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Met twee belangrijke speerpunten: innovatie en duurzaamheid. Van de Enige Echte in Vlag & Doek mag je dus verwachten dat je doek wordt bedrukt met de nieuwste en beste technologieën. Hierdoor gaat deze langer mee en blijven de kleuren langer mooi. En nog mooier: alles wordt gemaakt door betrokken vakmensen met veel kennis van en liefde voor het vak. Zowel een product van topklasse als een tevreden klant zijn voor DVC het belangrijkste!