jammer van de verzendkosten

• Uw oordeel over Nederlandse vlag ECO
  • Beschrijf uw ervaring met Nederlandse vlag ECO goed
  • Zou u Nederlandse vlag ECO aanbevelen? Ja

makkelijk te bestellen, betaling ok en bezorging goed te volgen

• Uw oordeel over Nederlandse vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Nederlandse vlag N.v.t.
  • Zou u Nederlandse vlag aanbevelen? Ja

super resultaat beloond mijn creatief ideetje..!

mooie klapstoelen met eigen opdruk volgens afspraak geleverd en hartstikke mooi....ze kunnen aan het werk !!

• Uw oordeel over Strandstoel met houten frame, doek gemonteerd
  • Beschrijf uw ervaring met Strandstoel met houten frame, doek gemonteerd super leuk
  • Zou u Strandstoel met houten frame, doek gemonteerd aanbevelen? Ja

Snel levering goede prijs en goede aftersales

Lekker snel 2 nieuwe wimpels in huis om de verwaaide te vervangen. Staat weer heerlijk fris aan de mast. Even contact met de support vanwege het onbreken van de 2e wimpel in de verpakking en opnieuw met de zelfde snelheid door DVC recht gezet. Top. Soms merk hoe goed een bedrijf is als het in actie moet komen na een vergissing.

• Uw oordeel over Nederlandse stille wimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Nederlandse stille wimpel Zeer stille wimpel
  • Zou u Nederlandse stille wimpel aanbevelen? Ja

Mooi product en lekker snel volgens afspraak geleverd

Blij met mijn wimpels, ze zien er goed uit en zijn lekker snel gemaakt. Ik vind alleen dat de Website van DVC, waar het bestellen betreft, wel wat gebruiksvriendelijker kan. Ik had bijvoorbeeld m'n bestelling graag opgehaald, ik woon zo ongeveer om de hoek, maar ik dat lukte op de site niet goed. Opsturen is natuurlijk service maar kost wel € 7,50.

• Uw oordeel over Wimpel met eigen ontwerp
  • Beschrijf uw ervaring met Wimpel met eigen ontwerp N.v.t.
  • Zou u Wimpel met eigen ontwerp aanbevelen? Ja

Snelle service, prachtige kwaliteit

!

• Uw oordeel over Friese vlag ECO
  • Beschrijf uw ervaring met Friese vlag ECO N.v.t.
  • Zou u Friese vlag ECO aanbevelen? Ja

Ok, de kwaliteit en snelheid van Drukland waren beter

We hadden hier een vlag besteld voor de geboorte van onze zoon. Deze werd op de laats mogelijke dag geleverd van de aangegeven tijdsruimte. De kwaliteit was redelijk laag vanwege het geüploade bestand. Ik had daarom voor “bestandscontrole” gekozen en hier ook extra voor betaald. Het resultaat is niet fantastisch, dus ik had verwacht dat ze dan bij “bestandscontrole” het bestand zouden afwijzen. De vlag voor onze dochter werd sneller geleverd en was ook goedkoper via Drukland.

• Uw oordeel over Kioskvlag PVC voor aan de gevel dubbelzijdig
  • Beschrijf uw ervaring met Kioskvlag PVC voor aan de gevel dubbelzijdig N.v.t.
  • Zou u Kioskvlag PVC voor aan de gevel dubbelzijdig aanbevelen? Nee

Snelle goede service

Gemakkelijk zelf te bestellen en kwaliteit uitstekend en daarbij snel geleverd. Ook het zelf ontwerpen gaat gemakkelijk

• Uw oordeel over Event XS
  • Beschrijf uw ervaring met Event XS Goed
  • Zou u Event XS aanbevelen? Ja

Makkelijk en snel!

Zelf een vlag samenstellen op de website is eenvoudig te doen. Verder een prima kwaliteit en gratis geleverd op de afgesproken dag.

• Uw oordeel over Baniervlag
  • Beschrijf uw ervaring met Baniervlag prima
  • Zou u Baniervlag aanbevelen? Ja

Mooie grote vlaggen van prima kwaliteit

Heb net een vlaggenmast geplaatst van 8m, en de vlaggen die ik had waren een beetje sneu om aan te zien omdat ze wel erg klein waren tov de mast... Bij DVC mooie grote stevige vlaggen gevonden die passen bij de uitstraling van de mast. Snel gevonden: NL vlag en Stavoren stadsvlag, en snel geleverd. Gaan we jaren plezier van hebben.

• Uw oordeel over Vlag Starum (Stavoren)
  • Beschrijf uw ervaring met Vlag Starum (Stavoren) N.v.t.
  • Zou u Vlag Starum (Stavoren) aanbevelen? Ja

Mooi gemaakt

De bestelling door gegeven en de aflevering keurig op tijd

• Uw oordeel over Bootvlag rechtformaat
  • Beschrijf uw ervaring met Bootvlag rechtformaat N.v.t.
  • Zou u Bootvlag rechtformaat aanbevelen? N.v.t.

Vakkundig goede kwaliteit

• Uw oordeel over Vlaggenmast inclusief plaatsing - Polyester
  • Beschrijf uw ervaring met Vlaggenmast inclusief plaatsing - Polyester N.v.t.
  • Zou u Vlaggenmast inclusief plaatsing - Polyester aanbevelen? Ja

Levering op tijd en met kwaliteit

Alles precies volgens afspraak en met de juiste kwaliteit

• Uw oordeel over Gevelvlag rechtformaat
  • Beschrijf uw ervaring met Gevelvlag rechtformaat goed
  • Zou u Gevelvlag rechtformaat aanbevelen? Ja

Mooi gemaakt en snelle levering

• Uw oordeel over Vlaggenlijn rechtformaat
  • Beschrijf uw ervaring met Vlaggenlijn rechtformaat Professionele look
  • Zou u Vlaggenlijn rechtformaat aanbevelen? Ja

De brabantse vlag valt lekker op!

Goed en snel geleverd. Jammer dat de vlag niet voorzien is van een dubbel stiksel. Een vlag hangt in weer in wind en is daardoor wat steviger.

• Uw oordeel over Noord-Brabantse vlag N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met Noord-Brabantse vlag N.v.t.
  • Zou u Noord-Brabantse vlag aanbevelen? N.v.t.

Lekker verfrissend!

Weer een nieuwe bedrijfsvlag in de mast gehesen. De vlag heeft het logo in de beste kleur op een witte achtergrond; lekker verfrissend! Telefonisch contact, plaatsen bestelling en meedenken maar vooral Service met een hoofdletter S! Ik ben zeer te spreken over DVC.

• Uw oordeel over Mastvlag rechtformaat
  • Beschrijf uw ervaring met Mastvlag rechtformaat Ervaringen zijn prima.
  • Zou u Mastvlag rechtformaat aanbevelen? Ja

Goede klantenservice

Ik heb mooie beachvlaggen bij DVC besteld en zoals aangegeven op tijd binnen gekregen. Echter niet direct gekeken en toen we een week later de vlaggen wilde gebruiken bleek de verkeerde geleverd te zijn. Na contact met de klantenservice alsnog de juiste op tijd geleverd gekregen voor het volgende evenement.

• Uw oordeel over Beachvlag Flex
  • Beschrijf uw ervaring met Beachvlag Flex mooie kwaliteit
  • Zou u Beachvlag Flex aanbevelen? Ja

Zeer mooie kwaliteit en mooi op tijd

Mooie kwaliteit heel blij mee

• Uw oordeel over Hollandse Leeuw vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Hollandse Leeuw vlag Mooi kwaliteit
  • Zou u Hollandse Leeuw vlag aanbevelen? Ja

Mooie vlaggen

Ik had het ontwerp uitbesteed en de eerste versie was niet erg bijzonder, maar na feedback/input is het een heel mooie vlag geworden. Snelle levering. Erg tevreden over aankoopproces. Vlaggen nog niet gebruikt, maar ziet er naar uit dat ze met aandacht zijn gemaakt.

• Uw oordeel over Ontwerpkosten incl. één correctieronde
  • Beschrijf uw ervaring met Ontwerpkosten incl. één correctieronde EUR 75 voor het initiele "ontwerp" was erg fors. Maar 2e ontwerp helemaal naar mijn zin.
  • Zou u Ontwerpkosten incl. één correctieronde aanbevelen? Ja

Vlag is precies zoals ontwerp

Vlag is precies zoals ontwerp

• Uw oordeel over Bootvlag puntformaat
  • Beschrijf uw ervaring met Bootvlag puntformaat N.v.t.
  • Zou u Bootvlag puntformaat aanbevelen? N.v.t.

mooie wimpel

Een meerkleurige wimpel besteld en op tijd ontvangen. Goede kwaliteit!

• Uw oordeel over Progress wimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Progress wimpel N.v.t.
  • Zou u Progress wimpel aanbevelen? Ja

Goede kwaliteit en snelle levering

De vlaggen zijn voor de verkiezingscampagne Europa.

• Uw oordeel over Europese Unie vlag N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met Europese Unie vlag N.v.t.
  • Zou u Europese Unie vlag aanbevelen? N.v.t.

Zeer mooie vlag

Vlag besteld voor 50e verjaardag van mijn man met foto. Duidelijke mooie foto, goede levering. Erg tevreden

• Uw oordeel over Gevelvlag rechtformaat
  • Beschrijf uw ervaring met Gevelvlag rechtformaat Goed
  • Zou u Gevelvlag rechtformaat aanbevelen? Ja

Mooie vlag van goede kwaliteit

Mooie vlag van goede kwaliteit

• Uw oordeel over Vlag gemeente Den Bosch
  • Beschrijf uw ervaring met Vlag gemeente Den Bosch de mooiste vlag van de mooiste stad
  • Zou u Vlag gemeente Den Bosch aanbevelen? Ja

mind blowing

Super service! DVC heeft echt alles uit de kast getrokken om ons te kunnen bedienen! Onze dochter is veel te vroeg, plots bevallen in Griekenland. Haar lieve kleine mannetje moest natuurlijk eerst nog in de couveuse. Daarna verder aansterken en dan nog zorgen voor alle juiste papieren (noodpaspoort) om met het vliegtuig naar huis te kunnen vliegen. Bij DVC bestelde we een spandoek om daarmee Nicole, Tim en onze kleinzoon Morris, op te kunnen wachten bij Schiphol. Het spandoek werd besteld, zou een weekje duren, wat meer dan voldoende leek te zijn bij bestelling. Maar plots bleek dat Morris toch al eerder ontslagen werd uit het ziekenhuis in Heraklion. En hij kon ook een paspoort via het consulaat in Chania (ook op Kreta) bestellen. Daardoor hoefde hij niet met een ferry naar Athene/ambassade en dan nog 5 werkdagen wachten op het paspoort. Dus snel belde we met DVC of er een kans was om het doek eerder te kunnen leveren. Ze hebben echt alles op alles gezet, we mochten zelfs na sluitingstijd het doek afhalen.

• Uw oordeel over Spandoek ECO bedrukken
  • Beschrijf uw ervaring met Spandoek ECO bedrukken goed
  • Zou u Spandoek ECO bedrukken aanbevelen? Ja

Holwerderweg 25

9101PA Dokkum

0519-228 228

Over DVC

Maak kennis met de mooie producten en verhalen van DVC. Bij DVC kun je terecht voor een breed assortiment opvallende promotionele producten voor buiten én binnen. Deze producten worden in eigen huis gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Met twee belangrijke speerpunten: innovatie en duurzaamheid. Van de Enige Echte in Vlag & Doek mag je dus verwachten dat je doek wordt bedrukt met de nieuwste en beste technologieën. Hierdoor gaat deze langer mee en blijven de kleuren langer mooi. En nog mooier: alles wordt gemaakt door betrokken vakmensen met veel kennis van en liefde voor het vak. Zowel een product van topklasse als een tevreden klant zijn voor DVC het belangrijkste!