Aan te bevelen!

Heldere communicatie, klantvriendelijk, vlotte en schone werkzaamheden. Erg tevreden

super geregeld

top bedrijf ik hed het verkeerde bezorg adres gegeven en zonder probleem toch naar jhet goeie gebracht helemaal top

prijs product, kwaliteit prima

goed bedrijf, levering pir platen prima op tijd

Goed en netjes geregeld en af geleverd.

Zeer prettig contact

Elk telefoontje over de levering werd nauwkeurig opgevolgd. Erg professioneel.

Uitstekend en snel contact met Isolatienoord, zowel per email als telefonisch. Fijn ook dat deze mensen met je meedenken. Mijn bestelling aanpassen was geen enkel probleem. En snelle levering: na 2 dagen stond de pellet met PIR-gips platen bij mij op de stoep. Top!

Lekker bezig

Aantal keren wat besteld, De service was snel en waren super vriendelijk aan de telefoon. Ik ga hier absoluut weer halen als ik schuim nodig heb.

Goede prijskwaliteit verhouding en nette service. .

40 Gipsplaten 4AK gekocht inclusief toebehoren. Prijskwaliteit goed, en je wordt netjes geholpen met inladen door de heftruckchauffeur. Ik zou er zo weer heen gaan als ik wat nodig ben.

Klant vriendelijk

Snel geleverd en veruit de voordeligste in isolatiemateriaal

Bedankt voor de snelle levering en de kwaliteitsmaterialen tegen een goede prijs!

Ondanks foutje in de levering zeer goede ervaring

Ik was vooraf al tevreden over het assortiment, de prijs en (beloofde) levertijd. Ik had specifiek gevraagd om de zending op een specifieke dag te leveren en niet z.s.m. Dit werd netjes gedaan en bevestigd. Helaas viel mij na de levering op dat ik een verkeerd product had gehad. Zelfde merk, vergelijkbare maten, maar een ander (duurder) type en daardoor te weinig vierkante meters. Voor mijn isolatie klus was dit product ook prima, maar het probleem was de missende vierkante meters. Daarover direct gebeld met de klantenservice, zeer vriendelijk te woord gestaan met de melding dat zij dit even gingen uitzoeken. Teruggebeld met de melding dat ze de missende vierkante meters zouden naleveren in het (duurdere) materiaal wat ik al had gehad. Ik hoefde geen prijsverschil of extra te betalen hiervoor. De volgende werkdag (na het weekend) had ik de missende vierkante meters in huis. Oftewel: helaas, een foutje, maar boven verwachting opgelost. Overigens ook tevreden over de transporteur (Visser Transporten). Duidelijke en kloppende communicatie via WhatsApp over het aflevermoment. Vriendelijke chauffeurs.

Goede prijzen en snelle service

Netjes ingepakt en precies volgens planning geleverd

Alles in orde

Goede service en prima isolatiemateriaal voor een gunstige prijs

Isolatiematerialen zelf afgehaald en de heren hebben mij prima geholpen. De ruime keuze in verschillende materialen vond ik ook erg fijn. Als ik weer isolatiematerialen nodig heb, dan ga ik zeker naar Isolatienoord!

Grote bestelling

Snel geleverd en makkelijk te bereiken bij vragen

Netjes bezorgd!

Door de herfstvakantie is er bij de bestelling iets verkeerd gegaan maar daar is heel snel keurig op gehandeld! Zeer tevreden!

Uitstekende service

Bestelling was snel geregeld. Top vakmensjes

Super club

Die leveren goed materiaal voor een redelijk prijs

Heel blij mee, want: online een helder productoverzicht. Telefonisch kregen we een afgestemd advies. Prima bezorging. Dank Isolatie Noord!

Goed advies en goede service

Telefonisch goed advies gekregen over houtvezelisolatie voor de zoldervloer. Levering van m'n bestelling was op tijd en ging heel vlot.

Goede kwaliteit / prijsverhouding

Goede kwaliteit / prijsverhouding snelle levertijd

Goede prijzen, communicatie en snelle levering

Een artikel was niet op voorraad maar toen dat weer het geval is, kreeg ik een bericht dat ik het kon bestellen. Vervolgens is de bestelling voor het weekend geleverd.

Goed advies en zelf dezelfde dag al geleverd

Had vragen over de soort isolatie en de folie die ik erbij gebruiken moest. Deze werden gelijk in het eerste telefoontje beantwoord. Verder werd aangegeven als ik voor 10 uur de bestelling geplaatst zou hebben het dezelfde middag op de route mee kon komen omdat we 10 kilometer verderop wonen. Dus binnen een dag alles geregeld

Snel en voordelig

Vrijdagavond laat besteld en op maandagochtend om 8 uur stond het al keer om afgehaald te worden. En dat voor een zeer scherpe prijs. Ik koop hier zeker nog eens weer.

Reitsmastritte 48

9281LE Harkema

0512-232 292

Over Isolatienoord

Het adres voor betaalbaar isoleren! Groot assortiment isolatiematerialen tegen scherpe prijzen. Zoals PIR platen (A- en B-keus), Steenwol, Glaswol, XPS, EPS, folies, benodigdheden en afwerkingsmateriaal. Eenvoudig online bestellen in onze webshop.