Goed contact en info

Eerste gebeld on info te kregen, kreeg ik alle informatie over de material , vriendelijke persoon, Goede informatie aver de levering, alles op tijd. Super tevreden ook met andere bestellingen

Bezorging was zeer slecht

Hetgeen besteld werd gewoon zo in een pallet voor de deur gezet (bij een gezondheidscentrum). Toen werd gevraagd of hij even mee kon helpen om het naar binnen te krijgen, was het antwoord zeer bot en van meedenken/ hulp totaal geen sprake. Ik kreeg gelijk een bericht van mijn collega's dat met Isolatienoord geen zaken meer gedaan moest worden....

Snel schakelen

In eerste instantie was er iets geleverd wat niet aan de verwachtingen voldeed, dit is heel snel en naar volle tevredenheid opgelost!

Top levering

Mijn underlayment met dupanel netjes afgeleverd goed ingepakt .chauffeur belt netjes van tevoren .en mooi materiaal .top

snel en meedenkend

Het personeel heeft me snel en vakkundig geholpen, het werd ruim binnen het tijdsvak afgeleverd.

Snel goed en betrouwbaar

Zie boven

Goed bedrijf

Snelle en correcte service

Doen wat ze beloven tegen een marktconforme prijs

Makkelijke bestelling, voldoende keus en alles op afspraak thuisbezorgd. Telefonisch contact geweest over de levering om zeker te weten wanneer de producten nodig waren.

Mooi bedrijf, goede service

Goed isolatie materiaal

plaatsen bestelling eenvoudig en snelle levering

De bestelde isolatie en bevestigingsmaterialen snel en keurig aangeleverd. Ook een nabestelling van lijm en cleaner zeer snel geleverd. Voor mij een reden om binnenkort weer een bestelling te doen.

Hulpvaardig en telefonisch bereikbaar bedrijf.

Goede website, telefonisch goed bereikbaar voor advies en vragen. Hulpvaardige Vrachtwagenchauffeurs die meedenken bij de bezorging.

Alles volgens afspraak

Super geholpen, alles lag al klaar, kwaliteit van de platen is goed.

Snel en correct geleverd

Besteld en snel geleverd!

Snelle bezorging

Prima spul

Makkelijk en heel snel

Voor het weekend besteld en dinsdag al geleverd.

Goede producten, goede service

Altijd ruimte om goed advies te geven. Mooi bedrijf en goede producten. Ik kan er ook altijd snel terecht, heel fijn.

Maakt belofte waar

Doen wat ze zeggen

THIS IS THE RIGHT SHOOP WITH ALL VARIATON OF ISOLATION. JUST PERFECT

ON WEBSITE HAVE VERY GOOD VARIATION OF ISOLATION. DELIVERY IS VERY QUIK.

Tevreden

PIR isolatie gekocht voor mijn tuinhuis. Materialen zelf opgehaald.

Goede prijs en snelle levering

Zondagavond isolatie besteld met vraag of ik volgende dag kon ophalen. Netjes bericht maandagochtend dat het klaar stond!

Vriendelijke en professioneel

Van informatie tot bestelling tot aflevering allemaal perfect verlopen!

Veel voorraad, geen wachttijd goede spullen!

Bij dit bedrijf vindt je altijd de isolatiematerialen die je nodig bent. Grote voorraad en als je het snel nodig bent dan kun je het dezelfde dag nog halen!

Snelle levering, goede producten

Snel geleverd, mooi achter het huis geplaatst scheelt weer slepen

Handige website Snel geleverd

Uitstekende service en leuk team

Doen nooit moeilijk en snel geholpen. was vrijdag er nog had 5 extra druk plaatjes nodig kreeg er 7 helemaal gratis. Super toch

Reitsmastritte 48

9281LE Harkema

0512-232 292

Over Isolatienoord

Het adres voor betaalbaar isoleren! Groot assortiment isolatiematerialen tegen scherpe prijzen. Zoals PIR platen (A- en B-keus), Steenwol, Glaswol, XPS, EPS, folies, benodigdheden en afwerkingsmateriaal. Eenvoudig online bestellen in onze webshop.