goede communicatie, snelle levering, goede service

Top Goede service

Mooi op tijd geleverd

Het goed zo

Goede communicatie.

Vriendelijke communicatie. Snelle levering Komt afspraak na

Snel geleverd goede kwaliteit

Vriendelijk Klantenservise, snelle levering en top materiaal

Duidelijk bestelproces en snelle levering.

Bestellen van het artikel gaat super op een overzichtelijke website. De levering wordt ook snel verzorgd en de artikelen zijn goed ingepakt

Top service & kwaliteit isolatiemateriaal

Vriendelijk geholpen met goed advies. Deze mannen hebben verstand van zaken. Van bestellen tot aflevering een dikke tien verdiend.

Topservice en kwaliteit

Communicatie en service is geweldig. Chauffeur wist van een levering 3 jaar geleden nog dat ons huis moeilijk bereikbaar was met de vrachtwagen, waar ik me deze keer toch wel weer zorgen over maakte, Maar stond voor dat ik het wist met zijn kooiaap met materiaal voor de deur. Topservice

Snel en netjes

Snel en netjes

Uitstekende service en meedenkend

Na twijfel over de juiste isolatie telefonisch uitsteken geholpen.

duidelijke communicatie, netjes en snel

Elke keer prima verzorgd!

Servicegericht

Ook bij teveel bestellen, geen probleem bij retour zending

contact ok, het regelen van het transport gaat prima, een sterr minder omdat tijdens het transport pallet omgevallen was en een van de piepschuimplat beschadigd was.

top service

top customer service, en levering. ook goed website

Matige kwaliteit

Ik had B platen besteld bij Isolatienoord. Netjes geleverd maar erg beschadigd en er zat zelfs op platen al kit wat duidt op tweedehands. In mijn optiek onacceptabel om dat niet te vertellen aan afnemers.

Foutjes in levering zelfs opgelost op kerstavond!

Voor de kerst een foutje in de levering, terwijl het bedrijf al klaar aan het maken was voor de vakantie had toch iemand mijn mailtje gelezen en iemand gevonden om het vlak voor de kerst avond nog te kunnen leveren. Zodat wij door konden met klussen! Service hebben ze hoog hoog staan bij dit bedrijf! Weg aan te raden.

Goed en betrouwbaar

De bestelling is zorgvuldig ingepakt en keurig netjes afgeleverd. Wij hebben Pir panelen 100 mm met Underlayment 18 mm besteld en deze zijn in een mooie kwaliteit geleverd. Resultaat mag gezien worden.

Goed spul snel geregeld

vriendelijk geholpen

Goed bedrijf, vriendelijk geholpen en goede service

Ik had het rond Kerstmis besteld en voor 1 januari was alles al geleverd. Erg behulpzame vrachtwagen chauffeur. Bestel er de volgende keer weer.

Makkelijk in contact, goed in de samenwerking

Duidelijk communicatie. Makkelijk aan de lijn te krijgen. Optijd geleverd.

Alles netjes en snel geleverd

Perfect proces

9281LE Harkema

0512-232 292

info@isolatienoord.nl

Over Isolatienoord

Het adres voor betaalbaar isoleren! Groot assortiment isolatiematerialen tegen scherpe prijzen. Zoals PIR platen (A- en B-keus), Steenwol, Glaswol, XPS, EPS, folies, benodigdheden en afwerkingsmateriaal. Eenvoudig online bestellen in onze webshop.