Prima kwaliteit en volgens afspraak geleverd

Goede communicatie over technische details zeer tevreden met deze firma

top product en snelle levering

Ook deze tweede bestelling compleet en snel (volgende dag) geleverd

Prima advies en service

Diverse keer wat gekocht! Altijd goede en duidelijke uitleg en advies

Snel en goed geregeld

Bestelling geplaatst en kon het meteen ophalen

Snelle levering.

Communicatie kan beter. Ik wist niet wanneer de bestelling geleverd zou worden. Dankzij de chauffeur, die liet weten hoe laat hij zou komen, kreeg ik duidelijkheid. De bestelling is in goede orde ontvangen.

Goede prijzen en uitstekende service

Verschillende shops vergeleken, maar de service per mail en telefoon gaf de doorslag. Ook de levering ging volgens afspraak. Tijd van bezorging klopte ook! Zou hier de volgende keer zo weer bestellen!

Goed materiaal en snelle levering

Agnes plafondplaten besteld met pir isolatie. Na twee werkdagen geleverd en top materiaal.

PIR+ Plaque de gyproc

perfect !!!

Goede en makkelijk te verwerken isolatieplaat.

De bestelde platen zijn snel geleverd en hebben zeer goede isolatiewaarden. Ook zijn ze makkelijk te verwerken en passend te maken. De lage score is te wijten aan de opgegeven werkende maten van de platen. Deze zijn geen 120x60 cm maar 119x59 cm. Dat leverde meer werk op omdat het stijl en regelwerk op de door het bedrijf opgegeven 120x60 cm reeds was aangebracht. Beter is het in de advertentie deze werkelijke maat op te geven.

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering

Leveringsvoorwaarden niet zoals op webshop vermeld

Geen voorechtelijk leveringstermijn

Vlot en behulpzaam.

Ik heb eerst gemailt om wat advies, snel reactie . Hierna de producten besteld en snel thuis geleverd.

Prima en Snel levering!

Prima en Snel levering!

In twee woorden zeer goed

Binnen de gestelde levertijd alles netjes geleverd zoals was beloofd en voor een nettte orijs

Goed telefonisch advies, prima prijs, snel geleverd.

Goede service en levering en snelle reactie op vragen.

Isolatie platen gekocht voor een betaalbare prijs Zeer vriendelijke - duidelijke website en goede en duidelijke uitleg op mijn vragen via de mail.

In één woord positief.

Vlot, duidelijk, goede kwaliteit/prijsverhouding.

Zeer nette pir platen voor b keus!

Rond 11:00 besteld en de volgende ochtend om 09:15 al netjes geleverd! Bestel hier zeker een keer weer!

prima, goede communicatie betreffende levering

Een vraag over een product op de website dat niet op voorraad stond werd netjes en duidelijk telefonisch beantwoord. Na mijn bestelling op de webshop kreeg ik 's avonds een SMS met de levertijd van de transporteur. De tijd klopte ook nog eens met het tijdstip dat de vrachtwagen voor de deur kwam.

Snelle levering en goede communicatie!

Levering liep als op rolletjes. De chauffeur was vriendelijk en top.

Goede service met isolatiemoord

Ongeveer vier weken geleden , was ik van plan om mijn garage te isoleren i.v.m. ik een doorgang van de garage naar de gang heb komt er veel koude lucht in huis , dus ik heb het internet afgezocht en kwam bij isolatiemoord terecht ik heb doorgegeven hoeveel vierkante meter isolatiemateriaal ik nodig had en een afspraak gemaakt, ook viel mij op dat de prijs van de benodigde isolatiematerialen erg mee viel , vroeg in de ochtend kwam een zeer grote vrachtwagen in de straat met een heftruck aan de achterkant van de van de vrachtwagen , mijn pakket was goed verpakt en de chauffeur heeft het pakket zo de garage ingeschoven, wel een bijzondere ervaring, kortom ben ik goed geholpen, ook die paar keer dat ik naar isolatienoord zelf ben geweest.

Snelle levering en prima product

De levering was supersnel. Zo snel dat de app het niet bij kon houden, maar dat was geen probleem. Mooi op een pallet en tot in de achtertuin afgeleverd.

Zeer professioneel en netjes

Isolatienoord heeft bij ons de spouwmuren geïsoleerd waarbij bij de inspectie een beetje rotzooi in de spouw is geconstateerd. Dit zou Isolatienoord zelf opruimen. Echter viel bij de isolatiewerkzaamheden de hoeveelheid rotzooi erg tegen en moest er veel meer opgeruimd worden. Dit heeft men prima gedaan. Men had er ook voor kunnen kiezen om de rotzooi te laten zitten en hun mond te houden (wij waren daar waarschijnlijk nooit zelf achter gekomen) maar in plaats daarvan zijn ze zeer professioneel te werk gegaan ook al betekende dat men er op een later tijdstip een dag voor terug moest komen.

Hartelijke mensen, snelle service en top kwaliteit!

Je wordt persoonlijk gebeld voor de afspraak van levering; waar vind je dat nu nog. Er wordt gevraagd of enig voorstel van levering ook voor jòu past, uniek tegenwoordig. En er is tijd voor een gesprekje…. Dan nog de zeer snelle levering waarmee je een bedrijf hebt dat een 10+ verdient op alles!

Reitsmastritte 48

9281LE Harkema

0512-232 292

Over Isolatienoord

Het adres voor betaalbaar isoleren! Groot assortiment isolatiematerialen tegen scherpe prijzen. Zoals PIR platen (A- en B-keus), Steenwol, Glaswol, XPS, EPS, folies, benodigdheden en afwerkingsmateriaal. Eenvoudig online bestellen in onze webshop.