Compliment van 22-jarige zoon dat mijn haar leuk zat toen ik thuiskwam

Altijd prettige, vriendelijke ontvangst, vaste kapster Jara die altijd supergoed meedenkt en heel zorgvuldig knipt. Gezellige en ontspannen sfeer. Ook schoonheidssalon is fijn. Als ik zo terugdenk kom ik al zolang bij Servaas. En niet voor niks dus.

Hele fijne kapper!

Altijd blij als ik bij Servaas ben geweest. Ze doen er alles aan om het echt een relax momentje te maken en ik ben altijd tevreden met m’n haar.

Fijne kapsalon met goed personeel

Altijd goede en fijne service bij Servaas

Relaxed

Blij met mijn krullenbol door de knipbeurt. Goed meegedacht om mijn haar met beginnend grijs, natuurlijk te kleuren met folies en toner.

De wens was een Swifty en dat werd het!

Wat een leuke zaak! Er hangt een hele fijne en gastvrije sfeer. Mijn dochter vond het een hele belevenis om hier naar de kapper te gaan. Je wordt echt in de watten gelegd. En we verlieten de zaak met het gewenste kapsel van Taylor Swift!

Perfecte service, vriendelijke en gastvrije ontvangst en kundige medewerkers!

Behandelingen zijn eenvoudig te boeken online, ook telefonisch word je altijd snel en vriendelijk geholpen. Bij binnenkomst altijd welkom geheten, jas aangenomen, met koffie, thee, water met munt en vaak lekkere versnapering. De verwennerij begint al bij binnenkomst! De medewerkers zijnaltijd vriendelijk, correct en professioneel. Ze zijn goed opgeleid, denken mee en verstaan hun vak. De salon zelf is altijd netjes,mooi ingericht wel licht maar voldoende afgeschermd. Kortom altijd fijn om een behandeld of geknipt geworden bij jullie!

Kimlya is echt een topper

Ik kom al twee jaar bij Kimlya, mijn huid ziet er gezond en strak uit. Ik kreeg zelfs van mijn vriendinnen te horen of ik fillers gebruik? Ze heeft echt verstand van zaken.

Al jaren super!

Al jaren fijne service bij Servaas! Gewoon altijd goed!

Verwennerij

Het is altijd heerlijk om verwend te worden door de medewerkers van de salon. Je voelt je altijd zeer welkom, vanaf het eerste moment dat je over de drempel stapt. Daar kun je van genieten vanuit het vertrouwen dat je altijd heel deskundig en goed wordt geknipt en gestyled.

Gezichtsbehandeling. Kundig advies en goede producten

Er wordt goed gekeken naar mijn huidconditie en daar passend advies over gegeven zowel vwb de aanschaf van producten als welke behandeling t beste past.

Prettige salon met persoonlijke aandacht

Ik ervaar zowel de kapsalon, de pedicure als de schoonheidssalon als erg prettig. De medewerkers zijn betrokken en geven persoonlijke aandacht. Ook geven ze goed advies over de producten. Ik word hier altijd vriendelijk en goed geholpen.

Heerlijke luxe ervaring, wat een verwennerij

Vandaag was ik weer voor een zuiver & zen behandeling gegaan bij Amy, en ik ben weer herboren de deur uitgelopen. Helemaal gezuiverd en zen. Ze doen er echt alles aan om je helemaal lekker in de watten te leggen en je een luxe ervaring te geven. Ik kom hier al een aantal jaar met veel plezier voor mijn me-time momenten. De mensen zijn allemaal heel aardig en kundig. De sfeer is erg prettig, lekker rustig ook tijdens de behandeling. Fijne producten die ze gebruiken ook, waarvan veel naar mijn dagelijkse verzorging assortiment zijn gegaan. Dankjewel Amy en iedereen! En ook Jara voor de altijd tip-toppe curlsys behandeling (en niet te vergeten prachtig haar op mn bruiloft!). Tot snel weer :)

Goede kapster, die met zorg en aandacht de haren van mijn zoons knipt

Fijne plek om te komen. Ze denken met je mee. Zorg en aandacht voor je kapsel.

Zie hieronder

Heel tevreden: klantgericht, vriendelijk, persoonlijke benadering!

Fijne ervaring en goed geknipt.

Denken goed mee voor een goede look en knippen dat vervolgens naar wens.

Wintervoeten weer uit het slop!

Ik laat al jaren onder andere mijn voeten verzorgen bij Servaas. In dit geval hielp Amy mij, super professioneel, vriendelijk en kundig. Ik kom hier niet voor niets al jaren terug, de service is altijd top, van ontvangst tot vertrek.

Altijd fijn de krullenknipbeurt!

De CurlSys behandeling maakt echt verschil bij mij, en is altijd fijn met aandacht en tijd.

Heerlijke en helpende massage!

Voor de eerste keer bij Servaas een massage geboekt ( exposure) voor zeer vastzittende en pijnlijke schouders. Kimiya heeft ervoor gezorgd dat de spanning en pijn een stuk minder is en had gelijk het probleemgebied te pakken. Ik voel me een stuk lichter en ontspannende!

Geweldig!

Bianca overlegt op een open manier met wat ik wil. Is iets niet mogelijk of wenselijk, dan geeft ze dat aan. En ze laat de beslissing aan mij over. Ze is heel respectvol naar haar klanten toe. Ik weet en voel dat ik bij haar in goede handen ben.

Altijd top!

Bij Servaas werken echte professionals die altijd met je meedenken en je persoonlijk advies geven waar je ook echt iets aan hebt.

Een heerlijke relaxochtend

Ik heb 2 behandelingen geboekt: Zuivere huid en haar wassen en knippen. Het begon met de heerlijke koffie van Servaas en een fruitig drankje. Daarna de huidbehandeling waardoor ik helemaal tot rust kwam. Mijn huid had meer vocht nodig en ik heb daarvoor een serum gekocht om dit thuis voort te zetten. Vervolgens ging ik naar de kapster (gezellig gesprek en koffie met een liflafje) "Herboren op mijn 71ste" (haha) ging ik naar buiten. Het lekkere zonnetje maakte het af.

Altijd prima hier!

Weer mijn haar laten verfen door Inge. Altijd fijn, lekker in de watten gelegd door het team.

In deze salon zijn haar en huid prioriteit, goed advies en fijne producten.

Ik kom bij Servaas al heel lange tijd en ik ben zeer tevreden over de behandelingen zowel bij de kapper als schoonheidssalon. Het personeel is vriendelijk en deskundig. Er wordt geluisterd naar je wensen en je krijgt heel goed advies over je huid en haar. De producten die ze verkopen doen wat ze beloven. Ik loop altijd tevreden de salon uit!

Top!!

Fijne salon, fijne service! Bianca top kapster, mijn haar zit altijd goed!

Altijd tevreden!

Ik kom sinds mijn eerste knipbeurt bij Bianca en ben altijd tevreden. Inmiddels ben ik 20 jaar, dus dat zijn ongeveer 20 x 4 knipbeurten waarbij ik als een tevreden klant de deur uit ben gegaan. De service is ook altijd goed als je binnen komt. Je wordt vriendelijk ontvangen en krijgt een lekker kopje koffie/thee. Ik raad deze salon ten zeerste aan!

Oudenoord 285 D

3513EP Utrecht

Over SERVAAS Hair Beauty City Spa

Jouw relax moment midden in Utrecht Een stralende huid, glanzend haar en een energiek lijf. Jouw relaxmoment is ons uitgangspunt! Bij Servaas Hair Beauty CitySpa kies je voor het totaalconcept door verschillende behandelingen te combineren. Bijvoorbeeld knippen en een ontspannende gezichtsbehandeling. Het kan allemaal. Ons team van topstylisten, beauty specialisten, pedicures, manicures, masseuses en huidtherapeuten staat voor je klaar.