Eerlijk, vriendelijk en betrouwbaar.

Top service!

Handige webshop, snelle levering en goede service.

U kent ons toch RH Brandbeveiliging de beste producten voor de goedkoopste prijs👍🏻

De monteurs alsmede het back Office personeel zijn zeer behulpzaam en de opvolging is van zeer grote klasse

Topbedrijf. , perfecte service!!

Geweldig bedrijf , Altijd optijd Komen hun afspraken na! En de prijs is ook prima!

Als RH Brandbeveiliging het niet kan, vergeet het dan maar!!

Ervaring is op en top!

Overzichtelijk en gemakkelijk!

Verleden week een bestelling gedaan via de webshop, het ging gemakkelijk en snel! Wat ook erg fijn is dat je alles online kan terug vinden. Via de keuzenwizard word je direct gestuurd naar het artikel dat je nodig hebt en zoekt. Ook hebben wij de bestelde artikelen snel ontvangen. Ik zal hier zeker nog eens bestellen!

Goed geholpen door dit bedrijf

Snelle leveringen en advies via de telefoon

Mooie prijs en goed geholpen

Fijne webshop, goeie prijs en goed geholpen door service medewerkster!

Top ervaring met deze shop

Ga zo door. Snelheid met levering van me bestelling brandblussers

Super webshop, werkt heel fijn en erg snel mijn producten ontvangen

Hele fijne webshop. Goed geholpen via de keuzewizard. Producten snel binnen.

Meedenkend service gericht bedrijf!!

Wat je ziet dat krijg je! Zeer actief in meedenken m.b.t. artikelen waar je om vraagt. Service gericht en oplossing gericht, kortom fijne ervaringen.

Snel, kwaliteit en de juiste service

Snel bedrijf. Kwaliteit en de juiste service. Gaat zo door.

Professioneel en vriendelijk advies. Uitstekend telefonisch bereikbaar!

Nieuwe website is gebruikersvriendelijk. Ik werd snel telefonisch te woord gestaan en kreeg vakkundig advies. Een aanrader voor het aanschaffen van brandblussers en andere brandbeveiligheidsmiddelen!

Zeer goede service

Vriendelijk geholpen

Super fijne webshop en alles snel in huis!

Voor kantoor hadden wij 4 brandblussers nodig. Via de keuzewizard precies gevonden wat we zochten en tegen een hele goed prijs! Echt heel goed voor elkaar.

Veilige advies van de Brandblussershop

Had vandaag een vraag over mijn kinderen en me eigen brandveiligheid is huis. Kreeg telefonisch de juiste advies die we nodig hebben. Voel me nu dan ook dankzij de mensen achter de Brandblussershop een stuk veiliger voor me zelf en me kids. Bedankt Brandblussershop ga zo door ....

Goede wizard met toepassingen

Wat een mooie website. Met name de wizard heeft ons erg goed geholpen. Door op de verschillende toepassingen te klikken brachten jullie ons op meerdere producten wat bij ons bedrijf van toepassing is aan te schaffen. U heeft een goede adviserende site brandbeveiliging. Rob Ketting, Utrecht

Een webshop zoals het hoort!

Zeer tevreden met de mensen achter de Brandblussershop.nl. Kreeg direct de juiste klik met de medewerker en voel me hierdoor een stuk veiliger. Ga zo door people

Top Shop!

Duidelijke webshop, handige keuze wizard en snelle levering! Top!

Snelle levering bestelling

Snel besteld op de website. Snelle levering na bestelling. Bestelling al na de volgende dag in huis.

Advies is duidelijk net zoals de website!

Advies word mij 100% en duidelijk uitgelegd. En de website is duidelijk en makkelijk door de aangeboden wizard.

Service is helemaal top. Personeel weet waar ze het over hebben en mijn bestelling binnen 1 dag ontvangen!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bestelling snel geleverd binnen 1 dag. Eerlijk personeel asn de telefoon wat ze ook beloven. Een aanrader zal er zeker weer bestellen in de toekomst.

Ga zo gewoin door Brandblussershop

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen positieve oordeel... bestelling gedaan... betaald met ideal maar na bijna een week nog niks binnen...gebeld en zeiden dat het donderdags binnen zou zijn aangezien er 1 feestdag was en toen al achterliepen met bestellingen.... wat zal dat met kerst dan zijn.... maar nu dus donderdag en niks binnen niet eens een track en trace code wat ik zou krijgen volgens de medewerker die ik aan de telefoon had gehad op dinsdag.... slechte zaak en bestel vooortaan wel ergens anders want er stond op voorraad bij het artikel en als 1 feestdag al een week vertraging heeft wat zal het dan verder worden met 2 feestdagen?

Minder leugens en sneller werken. Beloftes nakomen en een betere ordepicking bezorgen!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Eenvoudig bestellen en betalen via internet. Ondanks feestdag snelle levering .

geen

Zwaalweg 6