perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeker 5 sterren waard super service !!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk, snel, voordelig, kwaliteit.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Omdat de vorige bestelling van een vijftal brandblussers alweer tien jaar geleden plaatsvond hebben we onlangs drie blussers vervangen, uiteraard bij de Brandblussershop in Barendrecht. De vorige blussers zijn onderhouden totdat ze acht jaar werden. We zijn altijd keurig netjes en direct geholpen met adviezen en leveringen.

We kunnen geen verbeteringen aangeven omdat we gewoonweg geen klachten hebben.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering van me bestelling, doen ook werkelijk wat ze beloven. Ik ben zeer tevreden met dit bedrijf!

Niks, ga gewoon door met deze service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Slang van brandblusser was afgebroken. Op hun site gekeken, kon hem niet 1-2-3 vinden, gebeld en wordt gratis toegestuurd !!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke webshop! Had meerdere blussers nodig, eenvoudig besteld en een snelle levering zoals aangegeven!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

KOOP NIET BIJ BRANDBLUSSERSHOP.NL Op 30-11-2017 kochten wij een NOVEC 1230 automatisch blussysteem bij brandblussershop.nl. We kregen netjes een bevestiging van de bestelling en betaalden on-line. Op de website stond dat er binnen 2 werkdagen geleverd zou worden. Omdat het nadien oorverdovend stil bleef hebben we ruim een week later een mail naar ze verstuurd om te vragen waar de bestelling bleef. Dit bericht werd gelezen maar we kregen geen enkele reactie van brandblussershop.nl. Na een paar dagen nogmaals een e-mail gestuurd waarop we eindelijk een antwoord op kregen. De heer wist on te melden dat de bestelling bij hun op 15 december 2017 binnen zou zijn en direct zou worden afgestuurd. Op onze vraag waarom het bewuste artikel “in vooraad” stond op de website werd door een medewerker met een smoes afgedaan. Het zou technisch niet mogelijk zijn om dit op de website aan te geven. Toen we op 22 december de blusinstalltie nog steeds niet hadden ontvangen, zijn we maar gaan bellen. We kregen toen mevrouw aan de lijn die ons in eerste instantie vriendelijk te woord stond maar na het aanhoren van ons verhaal plotseling erg onvriendelijk werd en vertelde dat het wel eens half januari 2018 zou kunnen worden omdat de leverancier nog niet had afgestuurd. De telefoon werd nog net niet op de haak gegooid. We hebben maar geduldig gewacht maar toen 15 januari 2018 verstreek zijn we toch maar weer gaan bellen met brandblussershop.nl. Op 17 jan

kregen de eigenaar zowaar aan de lijn die vertelde dat het bewuste artikel gewoon op voorrad was. Verbazing alom! Hij zou het artikel per direct afsturen. En inderdaad, wij kregen een blusinstallatie opgestuurd maar dit was niet degene die we hadden besteld. We hebben na deze constatering weer met de eigenaar de heer gebeld en deze gaf eerst aan dat het hetzelfde product betrof maar dat dit niet zo was moest hij later toegeven. Er zat een prijsverschil van ruim € 100,= op het andere product waar hij ook nog onderuit probeerde te komen. Na een hoop gesteggel en wéér e-mailen uiteindelijk begin februari dit geld teruggekregen. De conclusie is dat dit een zeer onbetrouwbaar bedrijf is dat als het ze uitkomt gewoon een loopje met je neemt en de boel beliegt en bedriegt!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Juiste mensen aan de telefoon met de juiste informatie over brandblussers en brandpreventie artikelen.

Niet nodig

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Juiste ervaring over brandblussers

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijk bestellen uit een ruim assortiment. Snelle levering. Transport schade zonder problemen, snel en naar volle tevredenheid hersteld.

Geen verbeterpunten te melden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Helder telefonisch advies en binnen 1 dag geleverd

Stonden een paar kleine foutjes op de website

goede service, goed behandeld

Pluspunten

mooie en duidelijke site goede adviezen en vriendelijke verkopers

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede professionele uitleg en behandeling. Zeer aan te raden

Geen verbeterpunt ontdekt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Op de leefgroep voor jongeren waar ik werk kregen we een kerstboom aangeboden. LIef, maar volgens de brandveiligheidregels mogen wij deze niet zomaar neerzetten. De Brandblussershop heeft aangeboden deze gratis te komen impregneren, zodat de jongeren toch het kerstgevoel van een echte boom kunnen ervaren! Met certificaat, zodat alles goed zit. Heel attent!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Positieve mensen aan de telefoon met kennis in de brandbeveiliging

Geen tips

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel me bestelling geleverd. Netjes aan de telefoon, me geholpen aan de juiste advies die ik op dat moment nodig had. Bedrijf heeft de kennis dat maakt me veilig. Betrouwbaar bedrijf

Geen tips

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Juiste persoon aan de telefoon, netjes geholpen voor advies over brandblusmiddelen. Bestelling online via de website gedaan, volgende dag de levering van me brandblussers al binnen. Juiste mensen op de juiste plek.

Geen verbeterpunten, ga zo door met deze service.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Gewoon goed , op tijd keuren ect . Snelle service..

Nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Beste en goedkoopste brandblussers van Nederland

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hele goede klanditie

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service en je word leuk geholpen ze hebben overal een oplossing voor.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

overzichtelijke site qua indeling producten, gespecialiseerd personeel op de klantenservice, vriendelijk en ondernemend.

ga zo door blijf innoveren met de tijd en wet regel geving.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, professioneel advies

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Kan snel schakelen is modern leverd kwaliteit en is betrouwbaar. Mooi bedrijf

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service en snelle levering

Zwaalweg 6

2991 ZC Barendrecht