zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Biologisch

Product eerder gekocht toen was de kwaliteit in orde. Later nog een keer hetzelfde product gekocht. Bleek van een heel andere afkomst en samenstelling te zijn. Zou hetzelfde product moeten zijn maar dat was het niet. Product retour gestuurd met klacht en vermelding batch nummer erbij. Ik zou per mail reactie krijgen. Dat is nu zo'n 9 maanden geleden. In wacht nog steeds....

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Top, onze Hugo smult van jullie vlees.

Meer keus in mixen zonder kip. Nu beperkte keus voor Hugo omdat hij kip niet goed verdraagt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De Darf Vol brokken geef ik in de ochtend aan mijn 2 dobers. Ze kregen deze brok bij het hondenhotel en ze doen het er fantastisch op. Betere vacht, betere ontlasting (en minder), en het gaat er met smaak in ;-)

Eigenlijk geen... bestel via het hondenhotel. Zeer tevreden over en de dobers ook

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service en goede kwaliteit van het vlees

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik voer onze hond en 3 katten de vol bite. Met name onze katten zitten sinds dien prachtig in hun vacht. Verharen veel minder en onze zwarte poes glimt behoorlijk. Bij onze hond krijg ik wekelijks de vraag of ik haar elke dag poets. Ze is kortharig zwart en glimt enorm! Een groter compliment voor dit voer kan je niet krijgen. Prijs/kwaliteit verhouding ben ik er over te spreken. Dit geldt ook voor de snacks.

Verbetering van de site. Is onhandig in gebruik en laadt langzaam.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service. Nog nooit geen problemen mee gehad en nog het allerbelangrijkste de honden lusten het graag. Ook de brokken

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Eerlijk en transparant

Meer verkoop in reguliere dierenwinkels en of supermarkt. Ook meer worsten ipv hele dozen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede en constante kwaliteit van producten. Goede klantenservice.

Eerdere verzenddatum van brokken en ander niet diepvries gebonden. Meer vleessoorten zonder rund en kippenvlees/ bot erin verwerkt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Nette bezorging

Bij opmerkingen als "kan er rekening worden gehouden met een andere bezorgtijd omdat er op een bepaald moment pas iemand thuis is"wordt niet gereageerd. Ook wordt de bezorging gepland juist op het moment dat er niemand thuis is.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering en goed verpakt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

gemakkelijk te bestellen, goed product, goede service...

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

friendly delivery & fantastic quality. My cats and I LOVE Darf!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk op de site te bestellen en wordt keurig in blokken geleverd . Geven tijdvak aan wanneer het de volgende dag bezorgd wordt . Ziet er goed uit en m’n hond eet het graag . Ben van brokken overgestapt naar Darf en echt waar m’n hond is enorm opgeknapt en ziet er prachtig uit . Ik voer het al jaren !

Ik vond de velletjes die eerst tussen de blokken zaten wel handiger want de blokken zijn soms moeilijk los te krijgen .

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vlees ziet er goed uit. Snelle levering. Nette en correcte bezorging. Duidelijke site.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het eten ziet er ontzettend goed uit! Onze hond heeft lang niet of weinig gegeten. We hebben vanalles geprobeerd. Vrienden van ons geven hun hond darf. Onze hond is daar op vakantie geweest en sinds dat hij daar darf heeft gegeten smult hij iedere dag zijn bak gretig leeg!! Echt super. Vooral het verse vlees is erg goed. Het heeft een mooie structuur en goede rode kleur. Geen rare witte ondefinieerbare stukken erin zoals bij andere diepvries producten. Het wordt thuisbezorgd...dus alles super!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

gewoon door gaan

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfecte levering van spullen

Woefbotten niet leverbaar via shop, ondanks dat dit wel wordt gemeld.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goede en vooral gezonde voeding en snacks voor onze rakker, zeker ook goed betaalbaar en dat is iets waar vele van ons toch op moeten letten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fresh and 100% organic meat. Environmentally degradable packaging and sustainable delivery.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en erg blij met de 10 Gratis dozen KVV die darf gesponsord heeft aan de Roemeense straathonden die ik opvang! Mijn dank is groot!. Zelf voer ik al 8 jaar DARF aan onze honden tot grote tevredenheid. Ze lusten het erg graag en ze zien er top uit!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede levering en nestjes bevroren. Even voor aankomst wordt je gebeld dat ze eraan komen. Als je zelf bij Darf bestelt. Echter heb ik in mijn woonplaats ook een verkooppunt, en bestel bij haar. Zodra zij het binnen heeft, Laat ze het me weten en kan ik het komen halen.

Eventueel meer verkooppunten Een doos Darf KVV met gemengde smaken zodat ik meer kan varieren voor de hond bv 3 of 4 smaken in 1 doos

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veruit beste vlees voor honden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leverd goed voer en ziet er goed uit, veel variaties. Bezorgd thuis en is ingevroren. Hondjes zijn er gek op en doen het er erg goed op.

?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd goeie kwaliteit diepgevroren vlees in een stevige verpakking. Mijn hond eet al Darf van bij de fokker en nog steeds. De porties zijn altijd op, dus het moet wel lekker zijn.

Hanzeweg 35 L

3771NG Barneveld

Over DARF

Gek van honden en katten. Dat zijn we bij DARF. Daarom nemen we alleen genoegen met het allerbeste en dat is biologisch vers vlees. Maar dan wel kant-en-klaar. Makkelijker kan niet.