goede service, goed behandeld

Pluspunten

Fijne website, en goede producten. Onze hond is er erg blij mee. Duidelijke planning van de levering.

Tijdspad van de levering is nu 2 x niet overeengekomen dat is voor ons maar ook voor de koerier vervelend. Alle andere keren wel op tijd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel goed voer en snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldig vlees, mijn honden staan elke avond te springen als ik eraan kom met hun bakjes!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Groot assortiment biologische KVV. Netjes verpakt in handige "burgers“. Handiger dan de grote kilo worsten van de overige merken. Mooi kwaliteit vlees en het wordt graag gegeten door de honden.

Een KVV uitbrengen zonder gevogelte en een laag vetpercentage (<10%) zou een aanwinst zijn voor allergie gevoelige honden die last hebben van darmproblemen en ook geen vet kunnen verwerken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Op de eerste plaats ben ik heel blij met een biologisch voer voor mijn hondjes. Je kunt altijd alles vragen. En er wordt goed gecommuniceerd over bestelling en levering. Niet tevergeefs, zonder bericht, op je bestelling thuis zitten wachten. En belangrijkste mijn hondjes zijn dol op het voer zowel het vlees als de brokken. Hoewel ik het gelukkig niet nodig heb, ben ik wel heel blij dat er ook speciaal voer voor diëten is. Mijn hondjes en ik zijn dik tevreden.

Ik zou niets kunnen bedenken

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed product, thuisbezorgd

betere organisatie, betere aflevertijden doorgeven, alle producten leverbaar

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Onze Noah krijgt dit voer (brok) al een paar jaar! Ze is fit en vrolijk en vind het lekker, ook belangrijk!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede kwaliteit/prijs. Bevroren transport. Biologisch vlees verkrijgbaar, maar ook anders, veel keuze. Website is strak en overzichtelijk. Bij vragen goede telefonische bereikbaarheid.

Misschien is het mogelijk om het puppypakket aan te vullen met een tegoedbon of kortingsbon?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede biologische complete voeding, goede bezorg service.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik ben erg tevreden over Darf omdat ze nadenken over dierenwelzijn, omdat ze een veelheid aan kwalitatief hoogwaardige producten hebben waardoor er voor al mijn honden ook voor moeilijke eters en voor mijn andere hond die intolerant voor rund is, geschikt voer hebben, en hun bezorging is geweldig flexibel en snel.

KVV voor senioren zonder nierproblemen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

kwaliteit, verpakking zonder te veel plastic!

onprettig dat eerst de hoeveelheid werd verminderd en vervolgens de prijs aangepast (of andersom), concreet een stuk duurder geworden. Er gaan qua levering nog weleens dingen fout.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Kwaliteit darf altijd goed, ben erg blij dat ik dit in de buurt kan halen. Zou mijn hond niet graag iets anders geven

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede producten, plezierige mensen en hele goede service!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vriendelijke mensen. Zowel aan de telefoon als via de chat als de chauffeur. Geweldige manier om de chauffeur te volgen, zodat je goed weet wanneer hij komt. Netjes ook dat je drie minuten voor verwachte aankomst even gebeld wordt. Het vlees (Darf vers) ziet er altijd goed uit. De honden smullen ervan. Ik kom geen rare of vieze dingen tegen.

Het zou heel fijn zijn als de omdozen van het Darf vlees iets smaller zouden zijn. Dan konden er twee naast elkaar in mijn vriezerlade. Nu moet ik altijd eerst alles eruit halen en dat gaat met die blauwe zakken waar het in zit niet echt heel handig. Ik zou het ook fijn vinden als er wat meer soorten complete Darf zouden komen zonder kip en rund

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Fijne communicatie over de verwachte levertijd

Niet

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Betrouwbaar, en super kwaliteit van vlees

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super vlees, je zou het bijna zelf in de pan gooien. Goed volgbare levering en altijd vriendelijk.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

eerlijk over de samenstelling van de ingredienten. Onze ervaring is een glanzende vacht en een zeer gezonde actieve hond.

n.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede kwaliteit producten. Ik bestel meestal DARF KVV soorten of het eigen merk Puur. Nu verkopen ze ook een hele fijne brok met 60% vlees erin: Vol wild of Vol lam. Ik heb het al met succes aan meerder klanten/patiënten aangeraden in mijn Bioresonantie praktijk voor dieren te Den Haag. Als er honden zijn die allergisch zijn geworden voor hun eigen voer, dan test ik vaak de Vol Wild van DARF of de Vol lam en alle honden reageren daar wel goed op. Ze vinden het ook nog lekker, dus dat is bonus!!!

Logistiek; is al wel beter geworden sinds jaar geleden. Bij levering van de chauffeur is pas duidelijk dat bepaalde producten toch niet op voorraad blijken te zijn. Dat is jammer, want dan kan je niet je bestelling meer aanpassen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede site met duidelijke info, bestelproces helder, teckel vindt worsten lekker, professionele bezorger met dito bestelbus. Heel wat beter dan Natuur & Dier waar ik eerst bestelde.

geen enkele

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Al jaren krijgt mijn teckel de volvoeding van DARF. Niet voor niets, erg blij mee!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

super nauwkeurige bezorging qua tijd. maar bovenal prachtig kvv vleesworsten. absolute aanrader!

moest moeite doen om met klantensevice in contact te komen ivm terugbetaling. uiteindelijk gelukt en alsnog meer dan prima opgelost.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle bezorging, en netjes verpakt. vlees ziet er goed uit. Pip heeft haar portie snel op

geen idee

Hanzeweg 35 L

3771NG Barneveld

Over DARF

Gek van honden en katten. Dat zijn we bij DARF. Daarom nemen we alleen genoegen met het allerbeste en dat is biologisch vers vlees. Maar dan wel kant-en-klaar. Makkelijker kan niet.