Goed product voor scherpe prijs.

Snelle levering.

uitstekend afspraken gemaakt en nagekomen heerlijk

Bij bestelling opgegeven bepaalde leverdatum te leveren, dit word prima nagekomen Nu kwam er van mij uit een schuiving in mijn planning zodat ik niet thuis kon zijn tijdens leveren aangegeven en de chauffeur heeft alles netjes achtergelaten op de aangegeven plek!

Vriendelijk Mee denkend Snel geholpen

Super mooie vloer

Vriendelijk personeel en dankzei deskundig advies een mooie vloer uitgezocht. Super makkelijk te leggen en een prachtig eindresultaat. Dit alles voor een eerlijke prijs.

Opnieuw goed geholpen!

Alles volgens afspraak bezorgd, en goede producten! Ik heb al meerdere keren, meerdere jaren bij jullie besteld en ben steeds erg tevreden. Super!

product goed , bezorging niet

bezorger heeft pakket voor de deur in regen gezet. was druk bezig met zijn telefoon. vrouw die het aan moest pakken is niet in staat om het zware pakket binnen te zetten. gelukkig zijn de plinten niet te nat geworden.

Goede producten: laminaat, ondervloer, viltjes. Aanbevolen!

buitengewoon

Zeer goede kwaliteit pvc klik laminaat inclusief ondervloer voor een heel mooie aanbiedingsprijs. Gekocht op afstand online, maar ziet er in het echt qua kleur mooier uit dan verwacht!!

Geweldige informatie verstrekt & fijne hulp!

Wij zijn letterlijk vanaf het moment dat we de winkel binnen liepen tot en met het einde van het hele proces van vloeren uitkiezen kopen ontvangen en laten leggen (extern) enorm goed geholpen door Winfried. Zelfs te kort aan vloeren gehad en voor sluitingstijd nog het een en ander weten te regelen en mogen ophalen wat er ontbrak! De vloeren liggen er middels poosje in en wat is het toch prachtig geworden! Wij zijn dit bedrijf maar vooral Winfried enorm dankbaar voor zijn inzet.

Mooi materiaal en makkelijk hanteren

Mooi materiaal en makkelijk hanteren

Goede kwaliteit. Makkelijk om mee te werken

Snelle levering. Alles in orde. Echte aanwinst voor ons appartement

Prima service, snel geleverd

Zoals gezegd prima service, snelle levering en ook nog betaalbaar

Goede service, prachtig product

Scherpe prijs, goed geholpen en bezorging volgens afspraak. Ook al heb ik de goedkoopste laminaat gekocht zo ziet het er niet uit.

Fijne service vanaf kopen tot aan leveren

Fijn dat jullie in de winkel goed mee dachten en de ruimte gaven om er goed / meerdere keren over na te denken. Het leveren van het materiaal verliep ook vlekkeloos, dus een aanrader. De vloer zit er inmiddels in en ik ben er erg blij mee.

Goed advies en een mooi product voor een nette prijs.

Zowel via de telefoon als in de winkel werden we goed geholpen en dacht het personeel mee. Wij hebben gekozen voor het budget PVC click visgraat wat van prima kwaliteit blijkt te zijn. Het leggen van de visgraat is nog wel een uitdaging :).

We werden goed geholpen, snelle levering. Goede service!

Top ondervloer

Goede levering en fijne ondervloer. Bedankt!

Mooie vloer fijne service

Prachtige en makkelijk te leggen click pvc vloer. Fijne service om levering af te stemmen. Ik beveel vloervoordeel zeker aan.

Goeie service

Prima hulp en uitleg

Correct en volgens afspraak.

Prettig uitzoeken van vloerbedekking met voldoende uitleg en advies.

Goede afspraken gemaakt mbt ophalen door zoon en nagekomen

Kom er al jaren en lossen altijd de vragen die ik heb op, ook als ik er niets koop.

Vloerstaal liet lang op zich wachten

Bij Vloervoordeel een mooie vloer gezien en een staaltje aangevraagd, helaas liet dat zi lang op zich wachten dat ik ergens anders een vloer gekocht heb.

Vriendelijke mensen

Het is makkelijk uitzoeken. Groot voordeel vond ik dat je dichte dozen die over zijn terug kan brengen. De service en voorlichting is uitstekend.

Strijkviertel 46

3454PN De meern

Over Vloervoordeel

Vloervoordeel is de vloeren groothandel voor de consument. Wij hebben alle vloeren direct op voorraad!