Betere uitleg

Prima vloer, maar zeer lastig te leggen. Hier moet een betere uitleg worden gegeven, hoe je deze vloer moet leggen.

Gewoon goed en netjes geholpen

Onze ervaring begon 26 jaar terug bij deze zaak toen al goed en netjes geholpen en dat onthou je dan vandaar dat we weer bij vloervoordeel onze 2de laminaatvloer hebben gekocht ivm lekkage in de keuken. Toppie

Snelke verzending

Goed product. Zoals omschrijving

Snel en goede service

Snel geleverd,goede kwaliteit en vriendelijke service

goed product

ik heb isolatieplaten gekocht die gewoon goed waren vond alleen de lever tijd iets te lang verder super

Niet prettig.

Ik had drie plinten besteld en één ervan kon ik meteen weggooien, omdat hij vies en gevlekt was.

Netjes thuis afgeleverd en prima eruit zien

Gewoon prima hoe het geregeld is

Snelle verzending

Ondervloer besteld. Deze was snel binnen en goed verpakt.

Met alle teamleden een prettig en kundig contact.

Prima advies. Adequate beantwoording van de hulpvraag resulterend in een zorgvuldige afronding van de levering van een mooie pvc vloer. Dank

Fantastisch geholpen en geadviceerd

Een fijne ervaring en ook duidelijkheid voor onze keuzes. Fijn!! Advies op onze vragen en vooral blij met onze vloer.

Belachelijk

Plinten zijn gewoon in de inkomsthal geplaatst zonder dat er werd aangebeld, iedereen kan daar zomaar naar binnen lopen en mee nemen. Pas na 30 min omdat ik op mijn telefoon keek had ik ze daar weg gehaald echt schandalig gewoon.

Zou het iedereen aanraden

Goeie kwaliteit Laminaat. Je word goed geholpen met het uitmeten wat je nodig hebt

On line besteld, keurig pp afgesproken tijd geleverd. Vriendelijke chauffeur bij levering.

Goede communicatie

Ik ontving wat ik besteld heb, en dat werd goed gecommuniceerd

Uw bedrijf is correct en snel

Echter de bezorgdienst post.nl is een drama , een week geduurd.

Goede service en prijsverhouding

Snelle reactie en goede producten voor een redelijke prijs.

Goede deal, mooie brede vloer, fijn personeel

Ik ben ontzettend goed geholpen in de winkel in Utrecht. Ik ben de afgelopen tijd veel vloeren winkels langsgegaan en deze winkel is de enige die goed aanvoelde en waar ze meedachten. Van vloer, tot ondervloer en plinten. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de laminaat krono maxi wide. Precies waar ik naar op zoek was en ook nog eens voor een goede prijs. Buiten dat alles werd de vloer ook nog eens snel geleverd. Ik ben er heel blij mee en wil jullie heel erg bedanken!

Goed product en in de voor mij juiste hoeveelheid

Bij dit bedrijf parketveren besteld. In plaats van er 50 te moeten afnemen kon ik er bij dit bedrijf de benodigde hoeveelheid van 12 afnemen. Top.

Fijne medewerkers

Prima, goed meedenken.

Heel goede ervaring

Goede service en heel goede kwaliteit vloeren

Prima! Snel geleverd, mooie prijs

En toevallig had ik ook nog the black friday-geen verzendkosten-actie!

Top prijs en snelle correcte levering

Erg snelle levering en goede kwaliteit!!

goede vloer, jammer van de retourservice let hierop

Ik ben erg blij met de vloer, hij is heel mooi geworden. Alleen bij het verkopen van de vloer werd verteld dat als ik pakken overhad dat het geen probleem was en dat ik deze gewoon kon terugbrengen. Toen ik belde om te vragen of ik die pakken kon terugbrengen en nog 4 platte plinten kon meenemen werd verteld dat dat niet meer kon omdat ik 9 dagen te laat was. Dat begrijp ik volledig, alleen niemand heeft mij op de hoogte gesteld dat het uiterlijk 30 dagen na factuurdatum moet. Ik had het fijn gevonden als dat ook verteld werd bij het kopen van de vloer. Toen kon ik het binnen 4 dagen terugbrengen en dan zou ik nog de helft van de originele prijs ontvangen, dat was voor ons het niet waard om naar Utrecht voor te rijden. Kortom had ik het fijn gevonden als dat even vermeld werd bij de informatie dat wij het terug konden brengen.

Ondervloer XPS Depron 5mm vouwplaat voor een schappelijke prijs. Snelle verzending goede communicatie prima afhandeling

Bij de bestelling wordt fijn meegedacht in mogelijkheden.

Ik kan nog niets zeggen over de daadwerkelijke levering omdat die nog niet heeft plaats gevonden. Wel is bij het plaatsen van de bestelling goed meegedacht over hoe en wanneer de levering goed afgeleverd kan worden.

Strijkviertel 46

3454PN De meern

Over Vloervoordeel

Vloervoordeel is de vloeren groothandel voor de consument. Wij hebben alle vloeren direct op voorraad!