Goeie service

Prima hulp en uitleg

Correct en volgens afspraak.

Prettig uitzoeken van vloerbedekking met voldoende uitleg en advies.

Goede afspraken gemaakt mbt ophalen door zoon en nagekomen

Kom er al jaren en lossen altijd de vragen die ik heb op, ook als ik er niets koop.

Vloerstaal liet lang op zich wachten

Bij Vloervoordeel een mooie vloer gezien en een staaltje aangevraagd, helaas liet dat zi lang op zich wachten dat ik ergens anders een vloer gekocht heb.

Vriendelijke mensen

Het is makkelijk uitzoeken. Groot voordeel vond ik dat je dichte dozen die over zijn terug kan brengen. De service en voorlichting is uitstekend.

Super, professioneel en meewerkend

Ik stuurde een mail dat ik een opleiding volg en staaltjes nodig had en vloer voordeel was gelijk bereid om te helpen. I love that.

Goede overzichtelijke site

Snel besteld, snel geleverd.

Top. En vriendelijk

Fijn en vriendelijk bedrijf. Goede uitleg .

Topservice die je nergens anders meer vindt

Ik heb een ingewikkelde woonkamer en als bejaarde is het dan best lastig de vloer van de woonkamer te vervangen. Ik koos voor vloervoordeel en zij overtroffen mijn verwachtingen. *professioneel advies * meedenken *ze namen de tijd om mij te helpen *alles netjes thuis gebracht *vakkundig gelegd door Daan. Een bedrijf dat je verwachtingen nog echt wil overtreffen. Ik ben superblij met mijn nieuwe vloer en dankbaar dat vloervoordeel mij zo goed geholpen heeft.

superservice

Het monster is op tijd aangekomen. Ik kon de kleur van het patroon goed proefen. Helaas neigen de kleuren naar bruin. Ik zoek iets sinker of in de kleur roodkers.

Goed en slecht

Ik heb een ondervloer besteld die was top. Heb alu type er bij besteld dat was ruk. Ik zou dat niet bij een ondervloer gaan gebruiken plakt voor geen millimeter. Klantenservice was ook goed.

Vloer uitgesteld laten leveren, kwam op de juiste datum aan

Keurig bezorgd

De chauffeur heeft het netjes voor mijn vriendin binnen gezet.

prima ervaring qua prijs en artikel

De wisser is gemaakt van redelijk mooi materiaal en tegen een goede prijs. Aanrader.

Snelle levering van staaltje en mooi product. Wekt vertrouwen en geeft goede indruk. Complimenten!

Super tevreden goede kwaliteit snel geleverd

Fijne duidelijke website! Scherpe prijs.

Prima ervaring

Alles prima gegaan en een goede ondervloer makelijk te verwerken

Zoals verwacht

Producten zoals verwacht en snel geleverd

Ok

Prima spul en snel geleverd

Snel en goed geleverd.

Keurig verpakt. Zeer scherpe prijs.

Klantvriendelijk, kundig en kloppend

Na telefonisch contact bestelling kunnen doen om direct op te halen in de winkel. De winkel ziet er goed uit, met vele verschillende vloeren een aantal m2 gelegd, zodat je kan zien hoe dat er uit ziet. Ik werd vriendelijk en kundig geholpen en er werd zelfs erg behulpzaam geholpen om de bestelde ondervloer naar mijn auto te brengen. Alles klopte. Goede ervaring.

Wisselende ervaring

Beschadigingen aan een aantal pvc planken werd goed opgelost doordat deze gelijk zijn vervangen. Vond de bestelde aanbevolen plint te verschillend bij de vloer, niet alleen waren ze lichter maar ook de ondertoon verschilde. Bij navraag is het antwoord dat er nou eenmaal minder plinten zijn dan soorten laminaat en pvc en de leverancier dan aangegeven heeft dat dit de best passende is. Schijnbaar is de leverancier niet heel kritisch bij het matchen van plinten. Retour moet je volledig zelf regelen of ervoor naar de winkel gaan, dus overweeg het maar op te lossen door zelf de plinten donkerder te verven. Vond de service van het wisselen van de pakken prima, echter de nazorg qua retourneren van de plinten en overgebleven pakken pvc zorgen ervoor dat ik de vloer voor de bovenverdieping waarschijnlijk ergens anders haal. Overigens wel blij met het eindresultaat van de vloer zelf en het feit dat er duidelijke prijzen inclusief btw op de website worden weergegeven.

Prachtig product tegen interessante prijs

Duidelijke website. Mooi product. Vlotte leveringen

Strijkviertel 46

3454PN De meern

Over Vloervoordeel

Vloervoordeel is de vloeren groothandel voor de consument. Wij hebben alle vloeren direct op voorraad!