Goede service en prijsverhouding

Snelle reactie en goede producten voor een redelijke prijs.

Goede deal, mooie brede vloer, fijn personeel

Ik ben ontzettend goed geholpen in de winkel in Utrecht. Ik ben de afgelopen tijd veel vloeren winkels langsgegaan en deze winkel is de enige die goed aanvoelde en waar ze meedachten. Van vloer, tot ondervloer en plinten. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de laminaat krono maxi wide. Precies waar ik naar op zoek was en ook nog eens voor een goede prijs. Buiten dat alles werd de vloer ook nog eens snel geleverd. Ik ben er heel blij mee en wil jullie heel erg bedanken!

Goed product en in de voor mij juiste hoeveelheid

Bij dit bedrijf parketveren besteld. In plaats van er 50 te moeten afnemen kon ik er bij dit bedrijf de benodigde hoeveelheid van 12 afnemen. Top.

Fijne medewerkers

Prima, goed meedenken.

Heel goede ervaring

Goede service en heel goede kwaliteit vloeren

Prima! Snel geleverd, mooie prijs

En toevallig had ik ook nog the black friday-geen verzendkosten-actie!

Top prijs en snelle correcte levering

Erg snelle levering en goede kwaliteit!!

goede vloer, jammer van de retourservice let hierop

Ik ben erg blij met de vloer, hij is heel mooi geworden. Alleen bij het verkopen van de vloer werd verteld dat als ik pakken overhad dat het geen probleem was en dat ik deze gewoon kon terugbrengen. Toen ik belde om te vragen of ik die pakken kon terugbrengen en nog 4 platte plinten kon meenemen werd verteld dat dat niet meer kon omdat ik 9 dagen te laat was. Dat begrijp ik volledig, alleen niemand heeft mij op de hoogte gesteld dat het uiterlijk 30 dagen na factuurdatum moet. Ik had het fijn gevonden als dat ook verteld werd bij het kopen van de vloer. Toen kon ik het binnen 4 dagen terugbrengen en dan zou ik nog de helft van de originele prijs ontvangen, dat was voor ons het niet waard om naar Utrecht voor te rijden. Kortom had ik het fijn gevonden als dat even vermeld werd bij de informatie dat wij het terug konden brengen.

Ondervloer XPS Depron 5mm vouwplaat voor een schappelijke prijs. Snelle verzending goede communicatie prima afhandeling

Bij de bestelling wordt fijn meegedacht in mogelijkheden.

Ik kan nog niets zeggen over de daadwerkelijke levering omdat die nog niet heeft plaats gevonden. Wel is bij het plaatsen van de bestelling goed meegedacht over hoe en wanneer de levering goed afgeleverd kan worden.

Simone

I ordered 50 m2 of PVC floor. In less than 24h the material was delivered at home. Everything was in order and I was satisfied with the quality of the product. I asked for some sample material that was kindly donated to me. I highly recommend vloervoordeel.nl

Snel en kundig

Mijn ervaring met Vloervoordeel is erg positief. Bij de bestelling heb ik aangegeven op welke dag ik de materialen geleverd wilde hebben en dit werd zonder extra moeite voor mij geregeld. De items waren netjes ingepakt en lijken goede kwaliteit. De bezorgdienst waar ze mee samenwerken biedt een fijne track&trace service, waardoor we de bezorger aan konden zien komen en we een tijdsslot kregen voor de bezorging. Ook hadden ze hier als een van de weinigen de overzetplinten die ik zocht, hulde dus voor het ruime assortiment, de goede prijzen, en de gratis bezorging die in november gold.

Super Snel en Goede Kwaliteit!

Ik heb drie voorbeelden bestellen en die kommen super snel binnen een dag en deze voorbeelden zit er goed uit en is groot genoeg om besloten te nemen. Wij gaan in Januari onze pvc vloer bestel gebaseerd op deze voorbeelden voor onze nieuwe huis.

snel geleverd - prima vloer

De vloer werd netjes thuisbezorgd op het afgesproken tijdstip. Het is een prima vloer, en ziet eruit zoals ik verwacht had.

Snel en goede kwaliteit

Wij gingen naar de showroom, hebben we meteen een vloer gekozen. Het was snel besteld, geleverd op de door ons gekozen dag en met een goede kwaliteit op een goede prijs.

Topbedrijf met heel goede service

Spullen opgehaald en binnen 10 minuten was mijn auto geladen. Keurige facturering en heel plezierig en vriendelijk geholpen.

Topservice

Topkwaliteit voor een zacht prijsje & goed service en info!

Snelle hulp en reactie

Goede vlugge hulp via telefonisch en whatsapp contact, levering ook netjes, ik woon hoog zonder lift dus wou wel dat er een mogelijkheid was het in huis te laten leveren

Goede service en snelle levering

Product lijkt op eerste gezicht van goede kwaliteit. Alleen jammer dat zij tot de drempel leveren.

Prima klinken en niet duur

Snel geleverd en goede prijs / kwaliteit.

Top bedrijf

Beste service, beste prijs en beste kwaliteit!

Prachtige vloer en goede communicatie

Vloer werd iets later geleverd, maar goed gecommuniceerd. Vloer zelf is prachtig!

Eenvoudig te bestellen en keurig geleverd

Het bestellen was eenvoudig en de levering was snel en alles is keurig afgeleverd. De vloer moet nog gelegd worden.

Product exact zoals omschreven, snelle levering!

Hoge overzetplinten besteld. Precies zoals omschreven en erg snel geleverd. Super nette afwerking en in combinatie met een elektrische afkortzaag makkelijk te bewerken! Lelijke oude plinten en snoeren weggewerkt, blij mee!

Strijkviertel 46

3454PN De meern

Over Vloervoordeel

Vloervoordeel is de vloeren groothandel voor de consument. Wij hebben alle vloeren direct op voorraad!