Snelle levering volgens afspraak

Vloer legt ontzettend makkelijk, de plakrand is echt eben uitkomst om de ondervloer naadloos te leggen. De levering was snel kon zelf aangeven wanneer Ik deze wou ontvangen. Top service!!

Hele snelle levering,heel behulpzaam, fijne mensen

Goed en snel. Vooral goedkoop

Alles is precies gegaan zoals afgesproken netjes gereserveerd en alles lag klaar toen ik het kwam omhalen prachtige pvc vloer

Ik ben dik tevreden goed geholpen en advies gekregen top zaak !!!

Snelle levering, goed materiaal

—————

Wij hebben goed advies gehad en alles werd uitstekend afgehandeld

Zijn op een woensdagmiddag binnen gelopen en hebben een mooie laminaat vloer uitgekozen. Fijn advies gehad over wat er allemaal nodig was en er werd niet te overdreven ‘verkocht’. We konden het ruim van te voren bestellen en later laten bezorgen. Levertijd was erg vlot en werd netjes ingelicht over de bezorgtijd. Wij zijn erg tevreden!

Perfect! Zowel qua service als voorlichting

In mijn opinie bestaan er niet veel van deze ‘oerbedrijven’ meer, dwz bedrijven waar de klant nog op 1 staat en men je inhoudelijk super voorlicht en dus vakmensen in dienst heeft, waar je 10x twijfelend binnen kan komen en je de 10e keer nog net zo hartelijk geholpen wordt. Waar men out of the box denkt om je met enige spoed van je spullen te voorzien ook al komt dat voor hun planning niet zo goed uit. En waar je bovenal vooraf een enorm goed beeld kunt krijgen van de vloer die je aan gaat schaffen door de grote showroom en het bijbehorende advies. Herman en collega’s, bedankt!!

Goede kwaliteit

top geregeld, goede service postnl was te laat ze boden zelfs aan om het persoonlijk te brengen als ik het echt die dag nodig had gehad.

TOP

PVC vloer gekocht , zeer goed geholpen bij de keuze in de winkel in De Meern. Vloer eerst opgeslagen omdat we nog niet de sleutel van ons nieuwe huis hadden. Vorige week na telefonische afspraak door vervoerder correct geleverd. Hebben nog niet de vloer gelegd maar het geheel op de pallet ziet er keurig uit. TOP. Onze vorige PVC vloer ook hier gekocht en die bevalt prima.

Goede service en klantvriendelijk

Ik ben goed geholpen en heb zonder problemen aan aantal stalen mee kunnen nemen om thuis te kunnen bekijken

Top ondervloer snel geleverd

Eenvoudig bestellen duidelijke site

Kon mijn onaangebroken pakken laminaat niet terugbrengen.

De reden was dat ze uit de collectie waren wat mij niet was verteld.Had een order van 1500 euro een beetje meer service was fijn geweest.

alles prima geleverd

prima ervaring met vloervoordeel

Toppie

Goed advies en laminaat perfect gelegd

Snelle levering, goede prijs, uitstekende kwaliteit

Snelle levering, goede prijs, uitstekende kwaliteit

goede service en komen hun afspraken na

voor de tweede keer een vloer gekocht en wederom goede service en komen hun afspraken na

Klasse

Snelle bezorging top product voor een scherpe prijs. Blij met mijn aankoop.

Topppppp

Wij hebben een allround ondervloer besteld bij vloervoordeel...perfect materiaal, snel geleverd en ook nog eens 100 euro goedkoper dan bij de Kwantum...toppppp

Prima op tijd geleverd!

Producten zijn onbeschadigd geleverd.

goede service

uit stekend geholpen in de winkel (cris)

heel slecht

Ze wijzen elke verantwoordelijkheid af als de bestelling te laat aankomt. Klantenservice is een slecht woord. Is het heel weinig? Ze zullen je schade berokkenen zonder zich zelfs maar te verontschuldigen.

Correct contact

Snel en correct contact.

top vloer

Prachtige vloer, de vorige lag al 8 jaar en is nog net zo mooi. Deze vloer is nagenoeg het zelfde alleen iets lichter dus ik verwacht hier weer heel veel plezier van te hebben. Gelgd door iemand die jullie aanbevolen hadden en ook perfect gedaan. Kortom zeer tevreden klant, al jaren.

Makkelijk en fijn om te leggen.

Strijkviertel 46

3454PN De meern

Over Vloervoordeel

Vloervoordeel is de vloeren groothandel voor de consument. Wij hebben alle vloeren direct op voorraad!