kwaliteitsgras en professionele service

Makkelijk om de stalen te kunnen testen, snel geleverd en kwaliteit van het gras is goed.

Keurig geholpen en advies en licht er perfect bij

Ik ben keurig geholpen bij verkoop en advies en zeer netjes en vakkundig gelegd.

Zeer snelle en goede reactie op de vragen voorafgaand aan de bestelling. De dag voor levering werd er even gebeld of het uitkwam en de levering zelf was ook niets op aan te merken.

Super blij

Communicatie en contact was super vriendelijk, snel en ondersteunend. We hebben snel een afspraak kunnen inplannen en het plaatsen ging vlot, vriendelijk en netjes. We zijn heel erg blij met ons kunstgras in de tuin en onze dochter van 1,5 jaar oud kan er nu heerlijk op spelen.

Goed product

Het kunstgras was haaks gesneden en werd netjes verpakt afgeleverd. Ik beveel kunstgras-online zeer aan!

Meedenkend, snel en vakkundig.

Sander hielp me Professioneel en keek mee met het tuinontwerp, Hij adviseerde me goed en is de afspraken nagekomen. Alleen jammer dat ik ruim 8m2 teveel heb door de berekening. Zeker omdat het niet het goedkoopste was.

Zeer tevreden!

Alles verliep vlot, prijs-kwaliteit is in orde

Gewoon geweldig !!

Van A tot Z top contact, service, snelheid, gezelligheid maar uiteindelijk het belangrijkste; EEN TOP PRODUCT, VAKKUNDIG GELEGD.

Snelle, vriendelijke en duidelijke antwoorden op mijn vragen. Gras is heel mooi gelegd, top gedaan! Ik zal jullie zeker aanraden bij mensen die kunstgras overwegen.

Netjes telefoon gehad voor de levering! Alles volgens afspraak!

Snelle levering, keurig op maat gesneden en zonder problemen achterin mijn 75 meter diepe tuin gebracht.

Geweldige service!

Ze doen precies wat ze beloven. Mijn eigen gras werd keurig verwijderd en het nieuwe werd er prachtig ingelegd. Ook nadien werd alles netjes opgeruimd schoon achtergelaten. Als je een aanbieder van kunstgras zoekt heb je hier de juiste gevonden.

Prima kunstgras geleverd volgens afspraak.

Duidelijk kwaliteit en alles verloopt prima

Zeer goede dienstverlening. Harde werkers en een hele mooie grasmat. Kan dit bedrijf zeker aanbevelen.

Geweldig snel, op tijd geleverd. Prima!

Op internet gevonden, besteld zonder reviews te lezen en dat bleek achteraf ook niet niet. Snel en op afspraak geleverd.

Contact verliep goed. Gebeld voor tijd om te bezorgen. Kunstgras is van uitstekende kwaliteit. Voldoet aan de verwachtingen.

Wij zijn tevreden. Levering binnen één dag.

Voldeed in alle opzichten aan mijn verwachting!

Mijn hele balkon van 11 bij 2.5 meter bedekt met zilvergrijs kunstgras. Vrij gemakkelijk te leggen. Ik gebruikte meterstroken met de vleug naar de straatkant. Alles ziet er perfect uit en fraaier en zeker zachter dan de aanwezige tegels. Een ding om rekening mee te houden is dat de aangeleverd rol kunstgras "loei-zwaar" is.

Fijn contac, prachtig resultaat

Fijn contact gehad met Sander zowel via mail, app al telefonisch. We hadden nog wat vragen en wisselden zelf tussendoor nog. Snel en fijn contact. Prettige mensen die het gras kwamen leggen en wat zijn we blij met het resultaat! Ik was altijd een beetje "anti-kunstgras" maar vanwege onderhoud en honden leek het toch de beste optie. Ik vind het prachtig!

Goede communicatie

Ik vind het een top bedrijf.. je kan alles vragen en er word dezelfde dag nog geantwoord. Ik ben een vrouw alleen en ik wilde dit project alleen doen met hun hulp via mail en app.. na niks te weten ben ik nu een kunstgras legger Snelle en goede levering en een duidelijke site

Netjes thuis afgeleverd

Via de site en app contact gehad. Dat verliep snel en soepel!

Uiteindelijk toch goed gekomen

Ik heb de verkeerde grastype en tape thuis ontvangen, maar kreeg netjes een compensatie daarvoor. Dus wat dat betreft hebben ze netjes gehandeld. Hoewel ik de andere type gras gelegd heb, ben ik toch heel tevreden met het eindresultaat.

Heel tevreden

We zijn heel tevreden over de communicatie, levering en het kunstgras! Aanrader dus!

Kwaliteit en prijs dik in orde Snelle levering

Hoge Akkers 3

7961AR Ruinerwold

Over Kunstgras-Online

Kunstgras-Online is de #1 Kunstgras webshop van Nederland & België. Door 7 dagen per week klantenservice aan te bieden in combinatie met onze kwalitatief hoogwaardige producten willen wij de beste winkelervaring bieden aan onze klanten. Het Kunstgras van Kunstgras-Online is afkomstig uit de Oer-Hollandse fabriek. Ons assortiment wordt jaarlijks vakkundig gekozen door onze kunstgras experts. Om onze kwaliteit te waarborgen worden onze soorten ook regelmatig getest op de verschillende eisen die er gesteld worden. Zo garanderen wij dat ons kunstgras huisdier- en kindvriendelijk is. Graag laten wij onze kwaliteit aan jou zien door het opsturen van gratis stalen. Zo komt de Kunstgras Showroom van de #1 Kunstgras webshop bij je thuis! Interesse in 1 van onze kunstgras soorten? Neem contact met ons op en wij adviseren je graag. Onze klantenservice is via WhatsApp 7 dagen per week bereikbaar. Telefonisch zijn wij alleen op kantooruren bereikbaar.