Mooie stalen

De stalen die ik ontvangen heb zijn van goede kwaliteit. Meerdere opties dus je kan goed een keuze maken. Snel geleverd en zeer vriendelijk contact via de mail.

Duidelijke informatie, goeie instructies en mooi gras

Na een offerte te hebben aangevraagd kwam ik in contact met Sander. Via hem kreeg ik de informatie die ik nodig had. Hij was duidelijk, gaf nog tips (waardoor ik ook nog voordeliger uit zou komen) en advies. Goeie service!

Prima zaak voor kunstgras

Kunstgras-Online heeft een hele duidelijke website waarop ook veel uitgelegd wordt over de materialen. Je kunt stalen bestellen, deze worden snel geleverd en in een e-mail krijg je nog wat tips over het gras. Via WhatsApp kun je vragen stellen en je krijgt bijna onmiddellijk antwoord. De levering is snel en ziet er netjes uit.

Nette snelle levering

Prima levering en zeer goede communicatie

Persoonlijke service!

persoonlijke advies en snel geleverd. Kwaliteit kunstgras!

heel tevreden en blij!

Wij zijn heel tevreden en blij met het mooie kunstgras wat wij nu in onze tuin hebben liggen. Het ziet er heel realistisch uit. Door de storm zijn er blaadjes opgewaaid, waardoor het geheel er nog natuurlijker uitziet. Het kunsgrs is snel, vakkundig en netjes gelegd. e

Alles geweldig!

We zijn niet over een nacht ijs gegaan en hebben diverse webwinkels benaderd voor stalen kunstgras. We hebben verschillende stalen en prijzen met elkaar vergeleken en we zijn goed geslaagd bij Kunstgras-online. De benadering van Sander (medewerker) was zeer prettig en open, via Whatsapp en de email. De bestelling werd de volgende dag al geleverd! Misschien zijn we iets duurder uit bij Kunstgras-online maar het is de prijs zeker waard. Ik huppel nu als een blij kuiken over mijn grasveld en ben er helemaal gelukkig mee. Zeer zeker een aanrader om bij Kunstgras-online je kunstgras aan te schaffen.

Ik hen eeb coupon gekocht maar ben heel tevreden over de kwaliteit echt super kunstgras

Snelle levering stalen

Stalen werden snel geleverd. Mooie materialen, maar prijzen zijn redelijk hoog.

Goed voor elkaar

Alles goed voor elkaar. Stalen besteld. Snel contact, goede opvolgingen. Prettige ervaring met kunstgras-online

Geweldige service

Blij met mijn aankoop! Geweldige service vanaf stalenaanvraag tot aan levering en daarna. Erg getwijfeld, maar blij met mijn keuze. Zelfs op zondag werden mijn vragen beantwoord!!!!

helemaal ondersteboven

Ik wilde absoluut geen kunstgras in de tuin. Mijn voorkeur gaat altijd uit naar puur natuur maar mijn vrouw heeft me kunnen overtuigen om het toch te doen. AFgelopen zomer kunstgras besteld bij dit bedrijf en ben heeeeeeel blij dat we het nu hebben liggen. Het voelt helemaal niet nep aan. het ziet er erg goed uit en het is ook helemaal niet warm onder voeten. Mn schoenen en sokken blijven mooi schoon als ik over het gras heb heen gelopen en heb alles gewoon zelf kunnen leggen. ik moet 26 m2 leggen wat ik in 4 uurtjes zelf heb gelegd. wij hebben de messi in onze tuin gelegd. goede informatie is er gegeven en vanuit de stalen hebben wij hiervoor gekozen. duidelijke website en vriendelijke klantenserivce. Wij zijn erg tevreden en kunnen dit bedrijf echt aan iedereen aanraden. Ook als je nog tegen kunstgras bent

Erg goed

Ook op 2e kerstdag geholpen door de mensen van Kunstgras-online. Geweldige service leveren ze. Bovendien gewoon een goed product. Erg goede kwaliteit van het kunstgras en door de stalen ook precies wat wij verwacht hadden. Dank voor de service en ik kan het iedereen aanraden om hier te bestellen!!!

Super goede service en correct

Deze maand heb ik een mooi lot kunnen kopen bij Kunstgras Online. Meer dan 120 vierkante meter kunstgrasplezier. Een perfecte communicatie, snelle levering van staaltjes, en ook correcte levering van het materiaal zelf. TOP

Uitstekend bedrijf.

Tevreden

Prima kunstgras. Goede service

Super kwaliteit

Topkwaliteit

Kunstgras is van topkwaliteit. Had mijn twijfels over prijzen aangezien het grastapijt bij bijvoorbeeld een Gamma volgens mij goedkoper is. Niet is minder waar, kwaliteit is echt top vergeleken met de bouwmarkt

Absolute aanrader

Uitstekend geholpen! Het kunstgras ligt er prachtig in en bevalt erg goed. De kinderen kunnen er heerlijk op spelen en onderhouden is niet nodig. Heel blij met deze aankoop!

Goede ervaring

Snelle hulp en levering. Kwaliteit is super

Goed geholpen via de App

Snelle service en goed geholpen op whatsapp. Dat werkt echt makkelijk zo

Alles naar wens verlopen zoals gehoopt!

Uitstekende service. Mijn vragen werden goed beantwoord. Kunstgras laten aanleggen. De klus was zo geklaard en netjes. Ben dus dik tevreden. Na 1 week van onderhandelen gaf als resultaat dat ik nu in het bezit ben van een mooi kunsgras-gazonnetje. Geen gedoe meer met gras maaien, bemesting, besproeien etc. Voor een ieder die kunstgras wil laten aanleggen beveel ik Kunstgras-Online aan

Dik tevreden

Alles is goed verlopen en hij past perfect ik ben dik tevreden

Super service en komen afspraken na!

Ik heb vandaag mijn kunstgras geleverd gekregen die ik op Koningsdag (!!l heb besteld. Tijdens Koningsdag (veel winkels gesloten) heb ik dit bedrijf een whatsapp gestuurd. Tot mijn verbazing kreeg ik direct antwoord. Alle vragen werden netjes beantwoord en er werd met je meegedacht. Ook was het geen probleem dat ik het kunstgras nu pas nodig was en dit hebben ze netjes voor mij bewaard. Echt een aanrader. Super service, wordt met je meegedacht en komen afspraken na.

Hoge Akkers 3

7961AR Ruinerwold

Over Kunstgras-Online

Kunstgras-Online is de #1 Kunstgras webshop van Nederland & Belgiƫ. Door 7 dagen per week klantenservice aan te bieden in combinatie met onze kwalitatief hoogwaardige producten willen wij de beste winkelervaring bieden aan onze klanten. Het Kunstgras van Kunstgras-Online is afkomstig uit de Oer-Hollandse fabriek. Ons assortiment wordt jaarlijks vakkundig gekozen door onze kunstgras experts. Om onze kwaliteit te waarborgen worden onze soorten ook regelmatig getest op de verschillende eisen die er gesteld worden. Zo garanderen wij dat ons kunstgras huisdier- en kindvriendelijk is. Graag laten wij onze kwaliteit aan jou zien door het opsturen van gratis stalen. Zo komt de Kunstgras Showroom van de #1 Kunstgras webshop bij je thuis! Interesse in 1 van onze kunstgras soorten? Neem contact met ons op en wij adviseren je graag. Onze klantenservice is via WhatsApp 7 dagen per week bereikbaar. Telefonisch zijn wij alleen op kantooruren bereikbaar.