Goede service, uitstekende kwaliteit!

Wij zijn ontzettend tevreden. De service was erg goed en vriendelijk. Het gras is van top kwaliteit! Echt een aanrader.

Geweldige service en eerlijke mensen. Heppie de peppie!

In één woord fantastisch!

Super snel geleverd, en werkelijk fantastische kwaliteit. Dit had ik véél eerder moeten doen. Hartelijk dank voor de vriendelijke service.

goede service en snelle levering, aanrader dus!

na vriendelijk te woord gestaan te zijn, heb ik een bestelling geplaatst . Dinsdag besteld, donderdag bezorgd en vrijdag hadden wij het in onze tuin liggen. Super!

Super service

Aan te raden! Goede prijs en prima levering!

Goede ervaring

Goede ervaringen gehad met kunstgras-online. Doen gewoon wat ze zeggen. Niet meer en niet minder. Daar hou ik van doordat je weet waar je aan toe bent.

Tevreden

Goed geholpen aan de telefoon. Blij met mijn kunstgtas

Goed bedrijf met goede service

Gewoon goed. No nonsense bedrijf.

Goede prijs / kwaliteit

Restpartij “Brussel” gekocht. Erg goede kwaliteit. Goede service

Gewoon goed bedrijf

Kunstgras-online maakt duidelijke afspraken. Zijn snel in de levering en antwoorden.

Vriendelijk en goede service

Goede prijs kwaliteit verhouding. Foutje in de bestelling werd snel verholpen!! Dank

Tevreden

Gewoon goed en snel

Goede kwaliteit met een snelle service

Kunstgras-online heeft mij heel goed geholpen. Na een bestelling toch nog een vraag en alles werd netjes afgehandeld. Het kunstgras ligt er nu in en ziet er heel goed uit. Nooit meer grasmaaien :)

Goede geholpen via de app en snelle levering

Goed geholpen en blij met het eindresultaat.

Goed geregeld

Alles vanaf de offerte, de stalen om het juiste kunstgras uit te zoeken tot aan de levering!! Dikke pluim en aanrader

Ontzettend blij met onze aankoop van kunstgras Messi! Super lekker genieten deze zomer in eigen tuin

Snel en goed

Snelle levering van restant

Prima kwaliteit en snel geleverd

prima service

netjes en op tijd geleverd en goed advies

Topservice

Ik moest wat langer wachten op de order doordat de verzending wat langer duurde. Werd goed op de hoogte houden door Sander. Hij heb me goed geholpen. Topservice en blij met het resultaat.

Kunstgras Graceful is top

Nadat ik de staaltjes had ontvangen heb ik het advies opgevolgd om met mijn voet op alle staaltjes te gaan staan. Heb nu graceful kunstgras in mijn tuin liggen. die voelt heel zacht aan.

Ik heb nog geen stalen ontvangen!

Jammer dat we nog niks hebben ontvangen. Dit heb ik aangegeven, en toch krijg ik deze enquete!

Gisteren mijn kunstgras antraciet ontvangen. Blij mee. Dat drukverdeeldoek wel echt handig

Hoge Akkers 3

7961AR Ruinerwold

Over Kunstgras-Online

Kunstgras-Online is de #1 Kunstgras webshop van Nederland & België. Door 7 dagen per week klantenservice aan te bieden in combinatie met onze kwalitatief hoogwaardige producten willen wij de beste winkelervaring bieden aan onze klanten. Het Kunstgras van Kunstgras-Online is afkomstig uit de Oer-Hollandse fabriek. Ons assortiment wordt jaarlijks vakkundig gekozen door onze kunstgras experts. Om onze kwaliteit te waarborgen worden onze soorten ook regelmatig getest op de verschillende eisen die er gesteld worden. Zo garanderen wij dat ons kunstgras huisdier- en kindvriendelijk is. Graag laten wij onze kwaliteit aan jou zien door het opsturen van gratis stalen. Zo komt de Kunstgras Showroom van de #1 Kunstgras webshop bij je thuis! Interesse in 1 van onze kunstgras soorten? Neem contact met ons op en wij adviseren je graag. Onze klantenservice is via WhatsApp 7 dagen per week bereikbaar. Telefonisch zijn wij alleen op kantooruren bereikbaar.