Snel, efficiënt en professioneel

het is aan te raden

snelle bezorging

• Eventuele verbeterpunten.. N.v.t.

Goede producten en snelle levering

De bestelling wordt altijd snel en netjes geleverd. Fijne producten om mee te werken en milieubewust. Als er iets fout gaat wordt dit meteen netjes opgelost, heel fijn en snel contact!

• Gekozen voor Natureko omdat.. Milieubewuste producten in deze tijd van veel afhaal.

Na 4 dagen nog geen info over verzending

Bestelling 4 dagen geleden gedaan en nog steeds geen info over de levering!

• Eventuele verbeterpunten.. Snellere levering en info

Goed geregeld

Vrij makkelijk te bestellen en de volgende dag werd onze bestelling al geleverd. De producten komen overeen met de foto's op de website en zitten netjes verpakt. Zodra wij weer iets nodig hebben, zou ik hier opnieuw een bestelling plaatsen.

• Gekozen voor Natureko omdat.. Milieuvriendelijk

Duidelijk en snel

Goede website met duidelijke omschrijving met uitleg over het product en de grondstoffen waar het van gemaakt is. De levering is zeer snel.

• Gekozen voor Natureko omdat.. Levert een echt plastic vrij product
  • Eventuele verbeterpunten.. Product leveren in grotere hoeveelheid per doos. Bv. 2500 stuks zoals ook bij de plastic bekers

Producten die ik nodig had waren op.

We hadden glazen nodig en bordjes. Op het ene moment waren de glazen op en op het andere de bordjes die ik op het oog had. En je wilt toch alles ineen bestellen vanwege de verzendkosten. Dus nu zitten we met bordjes die we eigenlijk niet willen hebben.

• Gekozen voor Natureko omdat.. Er niet veel keus is.
  • Eventuele verbeterpunten.. Zorgen dat de voorraden in orde zijn of anders later nasturen.

snel geleverd

• Gekozen voor Natureko omdat.. prijs / aanbod
  • Eventuele verbeterpunten.. .

Prima kwaliteit met goede service

Ze doen wat afgesproken is

• Gekozen voor Natureko omdat.. kwaliteit en prijs
  • Eventuele verbeterpunten.. nee

Fijne producten

Goed en snel bezorgd

• Eventuele verbeterpunten.. Geen

Snel geleverd en niet duur

• Gekozen voor Natureko omdat.. Ze precies het product hadden waar ik naar zocht

Snel en betrouwbaar

Altijd goes

• Gekozen voor Natureko omdat.. Beste is
  • Eventuele verbeterpunten.. Geen

Superservice, perfecte kwaliteit

Meedenken en mooie kwaliteit materialen leveren. Snel, duurzaam, betaalbaar en hygiënisch. Niets dan lof over Natureko. Absolute aanrader.

• Gekozen voor Natureko omdat.. Duurzaam en goede service
  • Eventuele verbeterpunten.. N.v.t.

Tevreden over het product en op tijd binnen gekomen!

We hadden de verpakkingen

• Eventuele verbeterpunten.. N.v.t.

Had het pakje niet ontvangen werd alsnog s’avonds bezorgd

• Eventuele verbeterpunten.. N.v.t.

Top! Prijskwaliteit goed en bezorging ook top

Ze hebben hier bepaalde verpakkingsmaterialen die je niet eens bij de groothandel kan kopen en een stuk goedkoper. Bezorging was ook top!

• Gekozen voor Natureko omdat.. Zocht iets wat alleen jullie hebben
  • Eventuele verbeterpunten.. N.v.t.

Great product and ecological packaging!

Fast and eco delivery and great prices given the quality of the products

• Sustainability
  • N/A

Snel, goedkoop en goed!

Mijn eerste ervaring met Natureko is gelijk goed. Het aanmaken van een account ging gemakkelijk, het bestellen ook. De levering probleemloos en op tijd en de kwaliteit van de geleverde goederen prima! Direct ontving ik per mail de factuur én de eerste nieuwsbrief. Supersnel heb ik nu al het gevoel dat ik een gewaardeerde klant ben. Daar kunnen de andere groothandels nog een puntje aan zuigen. Ik blijf klant.

• Gekozen voor Natureko omdat.. de prijs aantrekkelijk is en het aanbod ruim.

Helemaal prima.

Bestellen verliep snel, soepel en makkelijk. Levering was op tijd. Bij de producten waren 5 vd 325 cupjes beschadigd. Gelukkig had ik er 320 nodig, dus geen nood. Komt waarschijnlijk door afhandeling van de bezorger.

• Gekozen voor Natureko omdat.. Jullie hadden wat ik zocht voor een prima prijs.
  • Eventuele verbeterpunten.. Klein deel van de producten waren beschadigd en hierdoor niet meer bruikbaar. Misschien (bio) nopjes folie eromheen ter bescherming.

Uitstekend!

Prima service en snelle verzending.

Ziet er goed uit

• Gekozen voor Natureko omdat.. Elders goedkoper, helaas zit hier geen deksel bij
  • Eventuele verbeterpunten.. De deksels zijn elders los verkrijgbaar

Ik had mijn bestelling zeer kort termijn nodig. En dat is gelukt. Fijne kwaliteit amusebakjes met deksel

• Gekozen voor Natureko omdat.. Mij geadviseerd werd
  • Eventuele verbeterpunten.. Nvt

Happy customer for over 2 years

Great products, good customer service, always fast delivery

• Gekozen voor Natureko omdat.. great eco products

Mooi product snel bezorgd

Ik zocht op korte termijn een oplossing voor een afwasprobleem en vond die bij Natureko

• Gekozen voor Natureko omdat.. Biologisch afbreekbaar 100%
  • Eventuele verbeterpunten.. N.v.t.

Mooi product maar beetje misgelopen bij eerste bestelling

Fout leveringsadres maar uiteindelijk toch vrij snel opgelost

Coenecoop 665

2741PV Waddinxveen

Over Natureko

Natureko importeert en verkoopt biologisch afbreekbare disposables. De grondstoffen van deze disposables zijn onder andere palmblad, suikerriet, hout en PLA-maïs. Natuurlijke materialen bieden hét alternatief voor milieuonvriendelijke, plastic verpakkingen. Wij vinden het erg belangrijk om verantwoord met de natuur om te gaan. Natureko wil daarom met haar producten bijdragen aan een beter milieu en een verantwoorde maatschappij.