Kwaliteitsproducten voor een goede prijs

We bestellen voor onze ijssalon alle verpakkingen bij Natureko en zijn zeer tevreden over de kwaliteit en de snelle levering. Bij een fout in de bestelling die ikzelf had gemaakt (foute maat servethouders) kreeg ik de goede maat zelfs gratis nagestuurd. Opvallend goede service dus. Ikzelf vind het ook prettig dat Natureko alleen milieuvriendelijke producten aanbiedt en niet zoals veel andere websites ook nog plastic verpakkingen heeft.

• Gekozen voor Natureko omdat.. milieuvriendelijke wegwerpverpakkingen
  • Eventuele verbeterpunten.. liefst de producten (ijsbekertjes) in de dozen ook plasticvrij verpakken

Mooie producten

Duidelijke website, goede prijs, goede omschrijving van de producten, snelle levering

• Gekozen voor Natureko omdat.. Type producten (biologisch afbreekbaar)
  • Eventuele verbeterpunten.. N.v.t.

Keurig op tijd geleverd en nette kwaliteit

Zie boven

• Gekozen voor Natureko omdat.. Meer natuurlijke producten een must zijn
  • Eventuele verbeterpunten.. Betaalbare brede shakerietjes van biomateriaal wst gern papier is.

kwaliteit

prima product en snel geleverd

• Gekozen voor Natureko omdat.. mmoie site
  • Eventuele verbeterpunten.. geen

Zeer snel en goede kwaliteit

Wij bestellen regelmatig en zijn tot nu toe zeer tevreden.

• Eventuele verbeterpunten.. N.v.t.

Mooi bedrijf met natuurlijke spullen en goed georganiseerd

Website werkt goed. Proces van bestellen en leveren snel.

• Gekozen voor Natureko omdat.. Ze natuurlijke verpakkingen hebben
  • Eventuele verbeterpunten.. N.v.t.

Snelle levering. Goede kwaliteit!

Prettig klantvriendelijk bedrijf dat de tijd neemt voor goede adviezen.

• Gekozen voor Natureko omdat.. Milieuvriendelijk

Helemaal goed

Ruime keuze in afbreekbaar verpakkingsmateriaal

• Gekozen voor Natureko omdat.. veel keus afbreekbaar

Snel en goed geleverd

• Eventuele verbeterpunten.. N.v.t.

BIJ het beruik van warme vloeistoffen krijgen de soepkoppen en lepels een ander model.

• Gekozen voor Natureko omdat.. Milieu
  • Eventuele verbeterpunten.. n.v.t.

was good!

I will keep ordering from natureko

• Gekozen voor Natureko omdat.. Natureko has a large range of pla containers that I neede
  • Eventuele verbeterpunten.. Is good

Netjes verpakt en snelle levering!

Mooie eco disposables voor nette prijzen. Groot assortiment. Snel geleverd en goed verpakt.

• Gekozen voor Natureko omdat.. Overzichtelijke site, mooie artikelen, goede prijzen

Product is goed

Kwaliteit van product is goed, ik ben tevreden. Bezorgkosten vind ik wel erg duur.

• Gekozen voor Natureko omdat.. Ik dit product niet ergens anders krijg
  • Eventuele verbeterpunten.. Bezorgkosten kan lager

Goed!!

Snelle goede service!!

• Gekozen voor Natureko omdat.. Speciale bakjes zocht

Communicatie

Bestelling nog niet binnen gekregen , ook geen track and trace 6-6-2022 Slijterij- Wijnhandel Herkert Zuiderzeestraatweg 134 8096 CD Oldebroek 0525631234

• Gekozen voor Natureko omdat.. N.v.t.
  • Eventuele verbeterpunten.. track and trace

• Gekozen voor Natureko omdat.. Vorige bestelling ook goed ging

Overzichtelijke webshop

Erg ffijne webshop en de artikelen zijn snel geleverd

• Gekozen voor Natureko omdat.. Ze artikelen aanbieden die bij ons passen. Pprijs kwaliteit.
  • Eventuele verbeterpunten.. Geen

Klantenservice onvoldoende

Omdat ik snel houten vorkjes nodig had, deze bij Natureko besteld. Volgende dag mijn pakket in huis, echter waren er mesjes geleverd ipv vorkjes. Het kan natuurlijk gebeuren dat er fouten gemaakt worden bij het inpakken, vervelend voor mij maar niet onoverkomelijk. Omdat Natureko in het weekend gesloten is, ben ik naar de Makro gereden om daar (duurdere) vorkjes te kopen. Oplossing Natureko: eerst de mesjes terugsturen, dan het geld van de vorkjes terug. Klinkt simpel, ware het niet dat ik geen printer heb voor het retourlabel en formulier, nu uiteindelijk duurdere vorkjes heb moeten halen bij de Makro, voor het gemak van thuisbezorgen wilde gaan en uiteindelijk 2x alsnog zelf op pad moest: 1x naar de Makro en 1x naar een PostNL pakketpunt. Nogmaals, fouten kunnen gemaakt worden en dat vind ik niet erg. Echter, is het nu echt nodig om je klant al bovenstaande handelingen te laten uitvoeren om een set houten mesjes terug te krijgen met een verkoopwaarde van in totaal zo'n 15 euro? Mijn geld (een vergelijkbaar bedrag) krijg ik pas terug wanneer IK als klant de door Natureko gemaakte fout opgelost heb. Dit vind ik verre van klantvriendelijk.

• Gekozen voor Natureko omdat.. Snelle levering, goede prijs
  • Eventuele verbeterpunten.. Zorgen dat als je een fout maakt, je deze zelf oplost en niet de klant eigenaar maakt van jouw probleem.

redelijk snel geregeld

• Gekozen voor Natureko omdat.. ze veel aanbod hebben

Prima materiaal !

Vlotte afhandeling van de bestelling

• Gekozen voor Natureko omdat.. Milieuvriendelijke producten
  • Eventuele verbeterpunten.. N.v.t.

Eerste indruk is erg positief

Ik heb de kommetjes nog niet gebruikt, het feestje is binnenkort! Het lijkt me wel dat ze voldoen aan mijn verwachtingen. In ieder geval zien ze er goed uit!

• Gekozen voor Natureko omdat.. deze kommen er leuk uitzagen en een echt natuurproduct zijn
  • Eventuele verbeterpunten.. zou het nu nog niet weten

Uiterst correct en snel

Mooi materiaal en milieu vriendelijk

Goede ervaring

Een goede ervaring, Goede kwaliteit en zeker voor herhaling vatbaar

• Gekozen voor Natureko omdat.. Het goed Voor het milieu is
  • Eventuele verbeterpunten.. Bezorging aan huis

Ik kom zeker terug

Mooie stevige kwaliteit

Heel blij met dit bedrijf. De materialen zijn biologisch afbreekbaar maar toch mooi en stevig van een hele goede kwaliteit.

• Gekozen voor Natureko omdat.. Biologische afbreekbare producten
  • Eventuele verbeterpunten.. Gern

Coenecoop 665

2741PV Waddinxveen

Over Natureko

Natureko importeert en verkoopt biologisch afbreekbare disposables. De grondstoffen van deze disposables zijn onder andere palmblad, suikerriet, hout en PLA-maïs. Natuurlijke materialen bieden hét alternatief voor milieuonvriendelijke, plastic verpakkingen. Wij vinden het erg belangrijk om verantwoord met de natuur om te gaan. Natureko wil daarom met haar producten bijdragen aan een beter milieu en een verantwoorde maatschappij.