Uitstekende service en productkwaliteit!
Ik heb onlangs een refurbished iPhone 13 Pro Max gekocht bij Mobico en ik kan niet anders dan lof uitspreken over mijn ervaring. Allereerst was ik onder de indruk van de razendsnelle levering; binnen een dag had ik mijn nieuwe telefoon al in handen. Bij het uitpakken was ik aangenaam verrast door de staat van het toestel. Het leek wel gloednieuw, zonder enig spoor van gebruiksschade. Bovendien was de batterijconditie verrassend hoog, wat aangeeft dat dit toestel met zorg is gereviseerd.
Een ander aspect dat mij positief verraste, was dat Mobico de moeite heeft genomen om een oplader en zelfs een glasplaatje mee te leveren. Dit zijn extra's waarvoor je normaal gesproken apart zou moeten betalen, maar hier krijg je het gewoon bij je aankoop. Deze kleine gebaren tonen aan dat Mobico echt om de tevredenheid van haar klanten geeft.
Al met al ben ik ontzettend tevreden met mijn aankoop en zou ik Mobico zonder enige aarzeling aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar kwalitatieve refurbished elektronica.