Filtre

Goede kwaliteit en supersnel geleverd

Ik heb een iPhone besteld met 'zeer lichte gebruikssporen'. De iPhone werd supersnel binnen 1 dag bezorgd door een koerier/kleinere bezorgdienst met grotere betrouwbaarheid dan de grotere verzendpartijen. De iPhone ziet er nog perfect uit en heeft een nieuwe accu en ik zag later pas dat er ook nog 2 jaar garantie op zit. In een tijd waarin wordt aangemoedigd om niet altijd nieuwe producten te kopen maar ook gebruikte producten een tweede kans te geven is Mobico een ideale partij. Althans voor mij dan!

Super service

Alles is zoals beloofd verlopen, vandaag besteld de dag erna ontvangen, toestel is als nieuw voor een heel aantrekkelijke prijs. Ik ben echt tevreden

Prima ervaring met goede service !

In de laatste maand van het jaar wil ik nog even mijn lof uitspreken over Mobico. Ik had hier een refurbished i phone 8 gekocht omdat ze aangesloten zijn bij Thuiswinkel waarborg en ik er dus alle vertrouwen in had. Helaas bleek de blijdschap van korte duur, want mijn telefoon vertoonde al snel een mankement. Na telefonisch contact met Mobico kwam er gelukkig een oplossing. Aangezien mijn telefoon voor mij onmisbaar was, kon ik eenzelfde telefoon bestellen en alles werd naar alle tevredenheid opgelost. Dus de volgende keer is mijn keuze ook weer: MOBICO. Hartelijk dank voor de goede service en de beste wensen voor 2024!

Snelle levering en top kwaliteit

Zojuist mijn telefoon, een dag na het plaatsen van de order, in ontvangst mogen nemen. Gewelidig snelle levering dus. Alles zat netjes verzorgd in de verpakking en de bestelde accesoires zaten er naar behoren bij (hoesje, protectieglas, oplader incl. adapter en het pinnetje voor je sim). Ik koos genoegen te nemen met lichte gebruikersporen, maar die zijn nauwelijks te bekennen. De Batterij capactiteit staat op 100 en daarmee heb ik er alle vertrouwen in dat ik lang plezier zal hebben van mijn Iphone 13 pro max.

de meest perfecte verwerking van een goed product!!!

Eerste ervaring met MOBICO en ik ben zeer tevreden over mijn iphone en de verwerking van mijn aankoop; Zoals beloofd vandaag aangekocht, morgen in huis; Beste Dank. Jacques

Was snel bezorgd , een goed telephone

Bezorger Trunkrs niet betrouwbaar

Bestel process met Mobico ging prima. Echter bezorger Trunkers is extreem onbetrouwbaar. Eerst geven ze geen tijd aan dat het pakketje bezorgd zou worden. Vervolgens geven ze een levertijd af van 17:00-22:30. Gedurende de avond kruipt de tijd naar later en later. Om 22:06 ontvangik een bericht dat ze er over 15 minuten zijn. Tevens ontvang ik op dezelfde tijd een bericht dat de bezorger aan de deur is geweest (niet!!!) en dat het om een bedrijfspand gaat (ook niet waar, we hebben gewoon een woonhuis) en dat ik alle gegevens op de website voor juiste levering moet invullen. Maar dat had ik al gedaan….. grrrr. Trunkrs is heeeeeeeeel onbetrouwbaar. Ook al andere ervaring mee met andere webshops. Aub stoppen met Trunkrs te gebruiken dit straalt slecht af op uw product.

Beste kwaliteit telefoon voor een lage prijs

Nu al mijn 3de device gekocht bij Mobico. Altijd de keuze gemaakt voor het goedkoopste model met gebruiksporen. Tot nu toe altijd de telefoons en iPad gloed nieuw in een doos aangetroffen. Top kwaliteit dus!!

Uitmuntend!

Prachtige, niet van nieuw te onderscheiden iPhone 14 gekocht. Snel bezorgd en werkt uitmuntend. Ben er heel blij mee!

Snel geleverd met een bescherm scherm erop en hoesje eromheen. Er was aangegeven ' lichte gebruiksporen' maar hij ziet er nog helemaal nieuw uit

Geweldige service

2 iPhone's 13 besteld kwamen exact op aangegeven tijdstip binnen meteen uitgepakt en gecontroleerd plus geïnstalleerd, accu was 100% en conditie ook 100%, kortom zeer tevreden, zeker omdat protector en hoesje reeds waren aangebracht. Kortom zo als men mag verwachten

Fantastische onderneming.altijd top levering . Altijd top indien je hulp nodig hebt van klantenservice. Beste refurbished iPhones en iPads

Goede en snelle service, beter dan verwacht. iphone ziet er perfect uit. Dankjewel Mobico

Super goede bedrijf

Vandaag besteld en binnen 2-3 werkdagen(in de kerst periode) had ik mijn nieuwe toestel binnen, in ieder geval heel blij mee. Mobico bedankt voor de goede service.

Oplichting

Bestelde telefoon bleek ineens levertijd 2-5 werkdagen maar ook dat konden ze niet waarmaken, order is geannuleerd met mededeling dat het geld 3-5 werkdagen retour gestort zou worden maar dat is inmiddels 3 weken geleden. Melding gedaan bij thuiswinkel waarborg maar die doen ook niks en sturen de mail door waarop ik wederom excuus brief krijg met mededeling dat het geld retour komt dus dat logo is net zo waardeloos als Mobico zelf. Ga nu aangifte wegens online oplichting doen.

mijn ervaring zijn in een woord ..WAARDELOOS

Niets betsellen bij dit bedrijf: ten eerste krijg je pas na je bestelling een email met daarin een waardeloos excuses over dat de telefoon niet op voorraad is en dat je maar moet wachten. Hoe lang je moet wachten en wat er gaat gebeuren zeggen ze niet, ze reageren daarna niet meer op je mails/ bellen is sowieso al een drama want ze zijn pas na 13.00 bereikbaar en als je dan belt sta je als 25ste in de wachtrij. heb daarna de naam Mobico in facebook gegooid en dan zie je pas echt wat voor een ellende dit bedrijf veroorzaakt bij mensen. SLECHT SLECHT EN SLECHT EN NIETS BETSELLEN BIJ ZE.

Niet goed werkende telefoon geleverd

Geen reactie op mijn mail en telefonisch niet bereikbaar. De retourzending is niet eenvoudig je krijgt een mail met adres etc. Ik heb de verzending kosten zelf moeten betalen en als je belt dan sta op je de 18 plaats . Echt geen aanrader!!!

Mooie telefoon en snelle levering

Telefoon heel snel geleverd en van uitstekende kwaliteit

Waanzinnige blije dochter

We hebben een IPhone 11 128GB besteld bij Mobico in nieuwstaat en is dan ook daadwerkelijk als nieuw. Geen kras of gebruikersschade te vinden,netjes een beschermfolie op het glas,een transparante beschermhoesje en compleet in doos met nieuwe lader en oplaadbare.......kortom waanzinnige telefoon aangeschaft voor onze dochter doe zeer blij er mee is.

Kom afspraak niet na!

Vrijdag 22 december om 20:30 uur een telefoon besteld. Volgens de website van Mobico zou deze dan de volgende dag, zaterdag worden geleverd. Maar ik heb nog steeds niks ontvangen en ook geen mail waarin wordt aangegeven wanneer deze wordt geleverd. Na 45 minuten in de wacht gestaan te hebben kreeg ik eindelijk iemand te spreken met als antwoord dat de bestelling in behandeling is. Maar nog steeds geen duidelijkheid over wanneer die dan uiteindelijk geleverd wordt!!! Sorry mevrouw , het is erg druk. Zet dan niet op je website dat je de volgende dag levert! Echt heel jammer!

Alles in 1 keer perfect geregeld!

Nog nooit zo snel een perfecte telefoon geregeld en al helemaal niet voor zo’n lage prijs!

Snelle levering en voordelige prijs. Ook inclusief oplaadkabel, adapter, screenprotector en hoesje.

Disappointed

I haven't received my delivery they are unreachable in a phone call I sent email no reply I needed a phone urgently but am soo disappointed

• Would you recommend us? No

Snelle levering uitstekende kwaliteit

Duidelijkheid op de site

Snelle levering, iPhone “nieuw staat”

Ik heb twee Iphone’s 13 Pro “nieuwstaat” gekocht. De telefoons werden zeer snel geleverd en precies zoals besteld. Met hoesje en screenprotector en alles wat je nodig hebt om je nieuwe iPhone startklaar te maken. De iPhones zien er echt ook onbeschadigd uit. Twee minpuntjes: - de batterij capaciteit van beide toestellen is 87%, terwijl ik daar bij de relatief hoge prijs van “nieuwstaat” hogere verwachtingen van had - de batterijen bleken bij aankoop volledig leeg te zijn, waardoor je niet direct kunt starten met installeren. Omdat het cadeaus waren, was dat wel een beetje teleurstellend. Bij een nieuwe telefoon eis de batterij nooit helemaal leeg bij aanschaf.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL