Filtre

waar is mijn iphone?

Ik heb een paar dagen geleden een iphone besteld maar heb nog niets ontvangen… Ik las net de reviews en iedereen zegt dat het een super snelle levering is enzo, waarom niet bij mij? Ik heb alleen een bevestigingsmail ontvangen net na mijn bestelling maar voor de rest niks… ik vind het heel frustrerend als ik niet op de hoogte word gehouden over de levering van mijn pakje. Dit geeft mij te veel stress.

Exact zoals gewenst, super enthousiast!

Erg snelle levering, 1 dag na bestelling kwam hij al aan! De telefoon komt beschermd in een doosje aan, het gratis beschermlaagje op het scherm en hoesje zitten er al op. De telefoon werkt perfect, hij lijkt echt net nieuw! Er is niets aan te merken dat de telefoon refurbished is!

Heel snel en fijn

Ik had de iPhone besteld en kreeg meteen een bevestigingsmail. De levering is super snel en aan de telefoon mankeert niks. Ik heb hem als nieuw besteld en dat is ie ook. Alleen de batterij is niet origineel, maar dat komt volgensmij omdat hij lager dan 85% procent batterij had. De batterij is nu wel als nieuw, super fijn!

Goede prijs, betwijfel wel een beetje de batterij.

Ik heb een iPhone 13 Pro gekocht voor 790 en de batterijpercentage zegt 100 procent maar gaat alsnog snel leeg, dit heeft me aan het twijfelen gezet met wat ze de telefoon refurbished. Wat ik hiermee bedoel is of ze Apple producten fruiten op goedkopen producten uit China. Overal is het uiterlijk erg goed en de processor is erg snel!

Snel, en kreeg precies wat ik had besteld en werkt super.

Iphone 12 refurbished besteld. Goede prijs en hij werkt als een uh, nou iets dat heel goed werkt in ieder geval! :) Ik ben er blij mee! Bedankt Mobico! Goede service. Glasplaatje zat er al op en hoesje erom heen. Zo goed als hij nog kan zijn! Ga zo door!

Goede en duidelijke webshop

Mobico, Duidelijke webshop, goede producten en hele snelle service.

John

Snelle levering van de telefoon en geleverd zoals beloofd (als nieuw)

Erg goede kwaliteit voor de prijs die je betaald!

De levering van de iPhone was erg snel, wat enorm prettig is. Waar deze telefoon een stuk minder duur is dan een niet-refurbished model, is dat niet te merken aan de prestaties. Hoewel ik de variant 'zichtbare gebruikssporen' heb, is het scherm geheel krasvrij en zijn de beschadigingen op de behuizing met een hoesje niet zichtbaar. Al met al, een erg goede aankoop!

Top toestellen!

Reeds voor de 3e keer een refurbished iPhone gekocht bij Mobico en telkens opnieuw een uitstekend toestel ontvangen!

Top service!!

Telefoon is top, mijn dochter van 11 is erg blij. Zo goed als nieuw. Niks op aan te merken. Snelle service. Telefoon was netjes binnen een dag binnen. Zeker een aanrader.

makkelijk en snel geleverd!

Was de goedkoopste refurbished site die ik kon vinden. Alles snel en makkelijk geregeld. Telefoon doet het goed niks te klagen en erg blij mee!

snelle levering, goede kwaliteit/prijs

Lichte gebruikssporen, zeg maar gerust zo goed als nieuw. Mooie iPhone SE 2020 voor een uitstekende prijs, en met een dag geleverd (na een paar weken gewacht te hebben op levering van een andere refurbished leverancier.

Telefoon aangeschaft en tot op heden erg tevreden. Prima service.

Had gratis hoes gekregen en scherm bechermer! En volgend dag al bezorgd.

het is een hele mooi iphone

ik heb de iphone 11 zwart 128gb gekocht en hij bevalt uitstekend hij heeft paar lichte gebruiks sporen zoals werd vermeld en alles werkt top telefoon

Mooie telefoon, snelle levering

Door eerdere goede ervaringen met Mobico, heb ik weer een keer een telefoon besteld met “lichte gebruikssporen”, maar hij ziet eruit als nieuw. Het is een hele mooie telefoon, met accu percentage van 88%. De levering was ook, zoals op de site vermeld, zeer snel. Ik had het de volgende dag in huis. Al met al zeer tevreden.

Snelle levering van nette IPhone SE

Had voor Carplay een IPhone nodig dus hoefde niet nieuw te zijn. Bij Mobico ik een refurbished IPhone SE besteld. Deze werd zoals beloofd al de volgende dag afgeleverd. Ik was aangenaam verrast door de kwaliteit van het toestel. Er was nauwelijks te zien dat de telefoon niet nieuw was. Alles werkt prima en ook de batterij is 100%. Verder werd de IPhone compleet geleverd met lader, snoer en tool voor de simkaart. Ook fijn is dat er een hoesje en een screen protector bij zit. Dus kan wat mij betreft niet beter.

Prima webshop

Refurbished iPhone gekocht waarvan de staat precies zo was als omschreven. De levering op de volgende dag is ook waargemaakt.

Nog beter dan verwacht

Lichte gebruikssporen blijken wel heel licht, want lijkt gewoon op nieuw ...

Zeer goede service

Snelle levering. Correcte communicatie

Super service

Bij Mobico een nieuwstaat iPhone 13 pro besteld. En dat is mij goed bevallen! Voor een schappelijke prijs ook nog eens een screenprotector en telefoonhoesje erbij gekregen. Super! Binnen een dag geleverd ook, ideale service!

Weer voor Mobico gekozen

Na een eerdere bestelling weer voor mobico gekozen. Zeer tevreden over de telefoon, het ziet er goed uit en werkt perfect.

Makkelijk, goed en volgens belofte

Prima ervaring en blij met mijn toestel en aanvullende gadgets

Snelle levering en goede prijs

Tevreden

super goede telefoon ontvangen

Ik heb een telef0on besteld met lichte gebruikerssporen maar de telefoon ziet er uit als nieuw. De telefoon is gemakkelijk te installeren en fijn in gebruik.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL