Filtre

Goede prijskwaliteitverhouding

Ik koop al jaren mijn telefoons hier en ik ben zeer tevreden.

Super geregeld

Het zoeken, bestellen en leveren is heel goed gegaan! Compliment!

Snelle goede service

Had me. Telefoon heel snel en ben zeer tevreden over de I-phone X doe ik gekocht heb !

Snel en goed

Dinsdag bestelt, woensdag mee gebeld. Enige gebruik sporen, maar veel minder dan verwacht!

Snel verzonden en toestel in goede staat. Toestel besteld met zichtbare gebruikssporen, maar toestel ziet er als bijna nieuw uit. Erg tevreden.

‘s avonds besteld de volgende dag meteen binnen!

Direct de volgende dag in huis en het hoesje en bescherming voor beeldscherm zaten er al op, heel fijn! Telefoon als nieuwstaat gekocht en ziet er inderdaad als nieuw uit! Heel blij mee.

Goede telefoon

Goede telefoon

Super telefoon

Ik heb de iPhone 13 gekocht in nieuwstaat en hij is ook echt in nieuwstaat want er is geen enkel krasje te zien. Niet op de buitenkant en niet op het scherm. Ik ben echt super blij met de telefoon, hij werkt echt perfect! Echt een aanrader om je telefoon bij Mobico te kopen want het scheelt je bakken met geld en de telefoon werkt gewoon als nieuw.

Snel geleverd en zoals omschreven

Dik tevreden

Zeer snelle levering

Ik heb een Iphone 11 pro max besteld als in nieuw staat zoals op website stond. Deze is de volgende ochtend al bezorgd. Alles was compleet en in goede staat en telefoon is zo goed als nieuw. Ben erg tevreden over Mobico, ze komen hun afspraken na.

Toestel zoals gezegd en goedkoper dan elders

Avond besteld en dag erna middag al geleverd Toestel in staat zoals gezegd . Na vergelijking met andere sites een verschil van €200. Aanrader

Оlena Havrylko

Alles goed

Perfect!!!!

Super blij met mijn telefoon!!! Hele snelle levering en ziet er uit als helemaal nieuw! Top service!!!!

Super staat is de telefoon

Wellicht koop ik nooit meer nieuwe telefoons

Mijn eigen Iphone 8 plus had ik per ongeluk verdronken dus op zoek gegaan naar een nieuwe. Ik wilde perse hetzelfde model i.v.m. de vingerafdruk scanner. Vond een refurbished model met lichte gebruikssporen (hoewel ik ze niet kon vinden!) bij Mobico voor slechts 239 euro. Besteld en volgende dag bezorgd gekregen. Werkelijk zo goed als nieuw, bovendien zat er een gratis screenprotector op en kwam het in een protector case. In de toekomst zal ik vaker overwegen om refurbished te kopen, deze bevalt me uitstekend.

Iphone 13, “zo goed als nieuw” besteld. Goede service en snelle levering. Telefoon ziet er super uit en wordt helemaal compleet geleverd. Zeker een aanrader!

Super blij met de telefoon!!

Telefoon ziet er echt nog super netjes uit en werkt echt goed, hij was alleen niet zo goed verpakt, maar gelukkig geen schade :)))

Waanzinnig en ontzettend blij

Ik heb voor het eerst een Refurbished iPhone gekocht. Ik kwam op de site van Mobico en had gelijk een goed gevoel. Alles stond duidelijk uitgelegd en beschreven. Ik heb meteen de iPhone XS Max in nieuwstaat gekocht. Hij kwam binnen en er zat geen kras op hij is dus echt in nieuw staat plus een nieuwe batterij waardoor ik er lang mee vooruit kan. Als verrassing zat er ook nog een hoesje en screenprotector om heen. Nette service en levering. Ik blijf bij Mobico bestellen en ben er ontzettend blij mee. Wat een top bedrijf! :) bestellen dus!

Fijne service met daarnaast een snelle levering!

Super!!!!

Het pakket was binnen de 24 uur bij mij thuis geleverd, super kwaliteit. Ik ben super content!!!!! Zeker een aanrader

Vlotte en complete levering.

Snelle afhandeling en verzending!

Eenvoudig bestelproces en snelle verzending. Met gratis hoesje en screenprotector.

Ik heb een iPhone 14 plus gekocht en hij werkt echt goed!!! Ze hebben er niks over gelogen. Ik heb er een hoesje en een beschermlaag bij gekregen zo kan ik hem gelijk gebruiken. Top serves

Perfect is echt als nieuw Glas protector er al netjes op geplaatst Echt een hele mooie telefoon

Top snelle service

Mijn kinderen waren beide toe aan een nieuwe telefoon.. De oude Iphone 6s en 7 hielden hun spelletjes niet meer vol. Voor beide een Iphons 8 plus gehaald. Naast een wat groter scherm en meer ruimte nu ook een sterkte batterij! EN extra mazzel een tijdelijke actie met beschermglas en hoesje en dat is zeker ideaal met kinderen.. De telefoons waren overigens razendsnel binnen!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL