Filtre

Superservice

iPhone 12 in Nieuwstaat. Is het ook. Niet van nieuw te onderscheiden. Top aankoop

Gewoon weg geweldig

Dit is mijn tweede iPhone die ik koop bij Mobico en de service is geweldig en zeer snel met afhandelen van mij horen jullie echt wel weer hoor

Positief

Steeds correct en goede prijs/kwaliteit

Reeds meerdere malen een product besteld bij Mobico en steeds snelle en goede service van de verwachte producten. Voldoet aan de beschrijving en staat qua prijszetting goed in de markt.

topp!!

Ik heb een iPhone 13 gehaald met zichtbare gebruik sporen gezien ik die er anders zelf toch wel op maak. Kleine krasjes zijn zichtbaar zoals aangegeven maar dat was het ook, prima telefoon! Erg blij mee.

Prima toestel voor een uitstekende prijs

Het bestellen op de website van Mobico ging heel makkelijk. Er was genoeg keus in kleur en geheugen en de staat van het toestel. Telefoon zondagavond besteld en dinsdag al bezorgd met DHL. Telefoon zag eruit zoals verwacht met minimale gebruik sporen zoals ik had aangegeven en technisch tot nu toe helemaal in orde. Ik ben tot nu toe tevreden En zouden volgende Telefoon hier zeker weer kopen.

Wauw

Ik was sceptisch , voor dat lage bedrag kon de telefoon echt niet zo goed zijn maar ik kan niet anders zeggen dat de telefoon er echt als nieuw uitziet en de batterij is 100%… niet verwacht….bedankt!

Prima iphone

Snelle service, makkelijk aankoopproces.

Goed telefoon, een beetje jammer voor de batterij.

Erg blij met mijn nieuwe telefoon. Terwijl als lichte gebruikssporen gekocht is, is er geen kras zichtbaar. De screenprotector is heel goed geplakt en er zit een hoesje en alles bij. Allen jammer dat de conditie van mijn batterij 87% is. Het schijnt dat Mobico een nieuwe batterij plaats pas bij 85%. Mijn zoon had het hier ook gekocht en hij had 100%. Al met al, Mobico is zeker een goeie aanrader.

Super fijn en snel!

Ik had vlug een nieuwe mobiel nodig en door mobico had ik de volgende dag al mijn nieuwe refurbished iPhone 12 binnen! De iPhone zag er netjes uit en er zat zelfs een screenprotector en een hoesje omheen!

Top kwaliteit telefoon voor een paar honderd euro minder.

Refurbished iPhone 11 besteld. Voor de eerste keer refurbished geprobeerd maar het werkt top!! Ik had gekozen voor zichtbare schade en het enige wat te zien is zijn een paar krassen in het scherm. Bij mij is er denk ik een nieuwe batterij ingezet want de conditie is 100%. Ik ben echt heel tevreden!!

Iphone 13 pro (zo goed als nieuw)

Heb een iPhone 13 Pro (zo goed als nieuw) gekocht. Heb nog geen zichtbare schade kunnen ontdekken, dus qua uiterlijk is hij daadwerkelijk niet van nieuw te onderscheiden. Alleen de batterij heeft slechts een maximale capaciteit van 91%, ik hoop dat dit genoeg zal zijn. (is overigens wel meer dan de beloofde minimale capaciteit van 85%)

Zeer goed prijs!

iPhone 12 gekocht als nieuwstaat. Perfect !

Niks te klagen

Nieuwstaat iPhone 14 gekocht, prachtige telefoon. Nieuwe batterij erin en werkt meer dan prima. Dit is mijn 2de telefoon hier en ben niet van plan te switchen

Uitstekend!!

Al eerder een IPhone refurbished besteld voor mezelf, nu één voor onze jongste zoon. Prachtig! En snel geleverd! Een tevreden klant.

Mijn telefoon werkt direct de volgende dag bezorgd. Hij ziet er als nieuw uit en heeft een batterij van 100%!

Iphone 12 refurbished goede prijs-kwaliteit

Refurbished iphone 12 gekocht, was in zeer goede staat. Batterij 100% en goed werkzame telefoon. Paar mini gebruikerskrasjes zoals te verwachten. Goede prijs-kwaliteit verhouding en snel in huis. Glasplaatje en hoesje gratis erbij, glasplaatje was er al opgeplakt (heel fijn)

Hele fijne telefoons en je wordt goed geholpen!

Prima telefoon al 2 jaar hier me telefoon gehaald zit er nogal veel op en toch gewoon ruim 2 jaar mee met een iPhone 8 nu de iPhone 11 die het ook heel goed doet!

Het was een super snelle levering en alles werkte heel goed had mijn iPhone 12 als nieuw besteld en het was precies zo.

Echt in nieuwstaat!

We hebben een nieuwe iPhone XR op de site gekocht. We konden ons niet voorstellen dat voor dat bedrag het toestel echt compleet onbeschadigd zou zijn. En toch is het zo!! Wij zijn overtuigd en kopen zeker vaker online bij Mobico.

Brol Refurbish iPhone

De iPhone die we gekocht hadden was normaal met lichte gebruiksporen..van in het begin doet de iPhone raar, doet ie het niet goed, hij flipt, loopt vast, batterij percentage kan je niet zien, wil met momenten niet opladen en nog zoveel meer. Doordat we geen vervang toestel hebben hebben we hem nog ni kunnen weer zenden

perfect , ziet er uit als nieuw , accu is nieuw , screen protector en hoesje al geplaatst .

In het weekend besteld en dinsdag al in huis. Ik kon na het uitpakken direct aan de slag. Dus niet eerst moeilijk een screen protector (die met de huidige schermen eigenlijk niet echt meer nodig zijn ) plaatsen. Accu is nieuw , en dat heb ik bij mijn vorige toestel (niet van mobico) wel anders meegemaakt. Voor een leuke prijs gewoon een nieuw toestel.

Geweldig !

Ik heb al 3 telefoons bij monica gekocht en je merkt het verschil niet eens met een nieuwe telefoon dit is een hele handige manier om voor mij die snel telefoons laat vallen een nieuwe te kunnen kopen voor een normale prijs en het is altijd fijn om meteen een hoesje en een schermplaatje er op te hebben ! echt geweldig

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL