Filtre

goed en slecht

Via website Iphone 8 plus ( juni 2023 ) besteld. Snelle en correcte levering. Maar helaas zat de beloofde hoesje en screenprotector er niet bij. Gelijk contact gehad met Mobico. Deze beloofde mij het hoesje en screenprotector na te sturen. Afgelopen weken wekelijks met Mobico contact gehad. Kreeg steeds te horen dat het hoesje en screenprotector is opgestuurd. Maar helaas niets ontvangen. Medewerkster kon ook niet zien waar het heen is gestuurd. Wij zijn ruim 5 weken verder en nog steeds niet. Dus uiteindelijk besloten om zelf een en ander aan te schaffen zodat ik de telefoon kan gebruiken. Had dit niet van Mobico verwacht. Mijn 1ste indruk was zeer goed.

Super toestel en snel geleverd!

Zowel het bestellen als het leveren verliep vlekkeloos! Zeer mooi en goed toestel ontvangen.

Zeer slecht.

Zeer slecht, 20 dagen geleden een bestelling geplaatst en nog steeds niks binnen Als je telefonisch contact opneemt sta je minimaal 45 min in de wacht. Ook via de mail duurt het 2/3 dagen voor je bericht krijg. Bestelling geannuleerd. Ik ga graag naar de tegenpartij!!!

Iphone 13 nieuwstaat besteld, direct problemen met bellen

Een tel is nog steeds om mee te bellen. Als ik bel hoort de ontvanger alleen maar ruis en echo stemmen. Ook zit er nul garantie meer op vanuit Apple hetgeen betekend dat deze telefoon wél ouder is neem ik aan. Anders zit er nog fabrieksgarantie op toch?

supersnelle levering en heel tevreden!!

Nagenoeg geen gebruikerssporen en mooi formaat, snel en handig in gebruik. Zoon is er blij mee. Absolute aanrader.

Uitstekende kwaliteit

Ik vind de kwaliteit van de iPhone uitstekend goed met zoals beloofd als nieuw en een mooi lage prijd

Snelle levering en mobiel ziet er als nieuw uit

De aangegeven lichte gebruiksvoorwerpen zijn zo licht dat ik ze niet kan vinden. Super snel geleverd.

Goede services

Het product is kwalitatief en de service is top. Snel leverbaar en betrouwbaar.

Perfecte staat telefoon!

Enorm blij met deze telefoon! Als nieuw ziet en voelt deze telefoon. Mijn eigen telefoon was helaas gestolen op mijn vakantie en heel blij dat ik weer een goeie telefoon nu terug heb:)

Snel geleverd, iphone in uitstekende staat!

Mobico heeft prima werk geleverd. Mijn refurbished iPhone werd binnen 24 uur bezorgd, en ziet er uit als nieuw! (officiele staat was "lichte gebruikssporen"). Heel tevreden!

Ik vind en heel goed bedrijf ik heb iPhone besteld binnen 24 uur heb ik hem gekregen

Goede producten voor een mooie prijs en een heel snelle levering

Perfect! ik ben er blij mee

Super service

Zelf gespaard voor deze telefoon. De i phone 11 moest het worden. Bij Mobico een goede aanbieding gevonden. Telefoon is als nieuw en was de dag na het bestellen al in mijn bezit. Kortom ik ben zeer tevreden.

Geweldige telefoon

Kwam lekker snel binnen en deed het meteen heb hem nu al 2 weken en werkt perfect

Snelle levering en perfecte kwaliteit

iPhone voor dochter besteld na glasbreuk,vond refurbished een goeie keuze en Mobico werd aanbevolen,heb het me niet beklaagd,mooi toestel voor correcte prijs

Heel blij met mijn iPhone 12. Hij ziet er als nieuw uit, werkt perfect en er zit een nieuwe batterij in. Mega fijn!

top telefoon

goede telefoon

Alles werd netjes, duidelijk en snel geregeld. Ben erg tevreden met mijn aankoop.

Mooie iPhone 12 voor een goede prijs.

Al eerder bij mobico een iPhone gekocht en heb ik 3,5 jaar mee gedaan. Nu weer bij ze een iPhone gekocht en die werkt uitstekend.

2x Iphone 11 besteld en ze zijn beide als nieuw

Als je een tweeling hebt dan moeten sommige dingen wel identiek zijn. Dat geldt ook zeker voor refurbished telefoons. Gelukkig is de kwaliteit van Mobico zo goed dat ze (op de kleur na, want ja ze moeten wel de telefoons uit elkaar kunnen houden) echt identiek zijn. Geen gezeur van mijne is mooier etc... en de prijs daar werd ik als papa dan weer blij van. Dank je wel Mobico!

Supersnelle levering

S'avonds een iphone besteld en werd al de volgende dag eind van de ochtend geleverd. Netjes verpakt en alles prima in orde.

Had een iPhone besteld met lichte gebruiksporen maar heb geen enkel krasje in mijn telefoon. Hij ziet er fantastisch uit en was ook snel binnen! Helemaal top!

Blij verrast

De iphone was volgende dag al in huis geleverd. Ik vind het nog steeds vel geld, maar als je het vergelijkt met andere websites, is mobico 1 van de goedkoopste websites!

Alles is soepel en snel verlopen. Tevreden!

Ik heb nu twee keer bij Mobico een telefoon gekocht, en vanuit mijn ervaringen heb ik niets slechts te melden. De site is overzichtelijk, het product is technisch in orde, de levering is snel, én je krijgt er een lader, hoesje en screenprotector bij! :)

Ze leveren wat ze beloven, en snel!

Ik heb een refurbished iphone 13 gekocht. In de omschrijving stond: lichte gebruikerssporen. Slechts een piepklein krasje kon ik vinden. Super! Ook de meegeleverde lader en kabel waren nieuw, evenals het hoesje. Kortom: zeer tevreden en zonder meer een aanrader!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL