Filtre

Het is een duidelijke site

Alles das zeer duidelijk

Snel ontvangen en in goeie staat.

Goeie telefoon niks op aan te merken

Geweldige ervaring!

Telefoon besteld en de volgende dag in huis zoals beloofd. In de orginele verpakking en al in hoesje en screenprotector waar ik niet extra voor heb betaald. Telefoon zoals beschreven en inderdaad nog helemaal nieuw. Zeer tevreden met mijn nieuwe iPhone voor de helft van de prijs.

Heel goed, snelle levering én een goede telefoon

Voor mijn verjaardag wat geld gekregen en een refurbished telefoon besteld, helemaal blij mee. Zo goed als nieuw!

Supertevreden van Mobico !

Na verschillende slechte ervaringen bij andere webshops eindelijk een betrouwbare gevonden.

Snelle afhandeling en goed product!

Het ging allemaal lekker snel en tot nu toe een perfect product volgens omschrijving.

Zondagavond heb ik een iPhone 12 besteld. Dinsdag werd de iPhone al geleverd. Het kwam in een mooi doosje. Gratis hoesje en screenprotector waren al aangebracht. Ik ben zeer tevreden van mijn aankoop! iPhone gekocht met lichte gebruiksporen maar je ziet niks van gebruiksporen aan de gsm. Ziet er als nieuw uit. Heel tevreden!!

Dik voor elkaar

Dit is nu de 3e telefoon die ik hier bestel. En bij alle 3 nog geen klagen gehad. iPhone 13 pro besteld gister ontvangen in nieuwstaat baterij 100%. Dus gewoon dik voor elkaar. Verzending gaat super snel. En die Alpen groene kleur is toch heel gaaf hoor. Super voor elkaar allemaal.

Prima telefoon!

Zeer snelle levering, prima telefoon en gratis accessoires zoals screenprotector en oplader. Ik adviseer iedereen mobico!

Goede producten voor een mooie prijs en een heel snelle levering.

Al een aantal keer besteld. Altijd tevreden over de geleverde producten en de snelle levertijd.

Heel soepel en juiste kwaliteit

Voor het eerst iphone refurbished gekocht. Toch onzeker over wat je krijgt. Bestelling snel afgehandeld en ontvangen. Kwaliteit top en volgens specificatie.

Top telefoon

Top service top levering! iPhone XR 64 gb Ben zelf sceptisch geweest over een gereviseerde telefoon maar boven mijn verwachting toch 1 mooie telefoon ontvangen. Ondanks die gebruikt sporen zou moeten bevatten zie ik geen kras op het scherm en alleen op de behuizing een beschadiging en dat was het. Oja de batterij is zelfs in Nieuwstraat top Service en als ik nog eens een telefoon nodig ben dan kom ik weer terug

Snel een nieuwe goed functionerende telefoon gekregen. Deze telefoon was er snel, mankeerde niets. Zowel van binnen als van buiten niet.

snelle levering prima telefoon. Tot nu toe geen problemen mee gehad.

Beste prijs/kwaliteit verhouding!

Ik heb hier een refurbished Iphone 12 pro besteld. Precies zoals omschreven was het product zoals beloofd zo goed als nieuw! Supersnelle levering top! Voortaan mijn adres om telefoons of accessoires te bestellen!

Super aankoop!

Het is nu de tweede keer dat ik via Mobico een IPhone heb besteld en ik ben super tevreden met de aankoop! De levering was ontzettend snel en de telefoon in uitstekende staat!

Heb 2 iPhone besteld, de kids waren super blij hoe mooi ze er uitzagen.

Heb deze telefoon nu al 1 jaar en heb er nog geen problemen mee gehad. Wordt geleverd met screenprotector, hoesje, lader enz. Eerlijke prijzen en 2 jaar garantie. Werd snel geleverd.

Hele fijne snelle service.

Goede kwaliteit telefoon en geheel inclusief telefoonhoesje en sceenprotector geleverd. Heel netjes.

Super snelle levering. Prachtig toestel. Precies zoals omschreven. Dik tevreden.

Prima!! Snelle levering goed service!!

Super goed om hier een iPhone te kopen. Snelle levering van een perfect product!!

Snel geleverd en een mooi toestel

Eigenlijk alles zoals nieuw maar dan veel goedkoper!

Slechte service

Klantenservice tot op heden is een waardeloze ervaring. Reperatie en garantieproces van ons toestel die niet in orde was veloopt zeer moeizaam. Geen aanrader om een refurbished toestel te kopen. Ik zal hier in ieder geval nooit meer een toestel aanschaffen!

Marlinde

Snelle service, klantvriendelijk.