Filtre

Ruim onvoldoende

Opgestuurde iPhone had een 'sim slot/blokkade' en moest worden geretourneerd. Op zich kan dit gebeuren, echter in het hele(langdurige) retour proces moet je constant zelf het initiatief nemen omtrent status/ voortgang/afhandeling te bewaken. Ik zou deze leverancier niet aanraden. Goedkoop is duurkoop..

Iphone 8 plus besteld en de iPhone ziet er zeer goed uit, werkt goed. Precies wat ik nodig heb, blij mee!

Mobico doet waar ze voor staan.

Voor de 2e x voor mijn dochter hier een refurbished iPhone gekocht. Ideaal, Mobico doet wat ze beloven, we hadden de telefoon al de volgende dag in huis. Telefoon is echt als nieuw en werd met screenprotector, lader en hoesje geleverd. Dochter is er zeer blij mee.

iPhone XS Max supersnel geleverd en in perfecte staat

Ik heb iPhone XS Max "zo goed als nieuw" besteld en binnen 1 dag in perfecte staat afgeleverd. Mobico werd mij aanbevolen door mijn zoon (en aan hem door zijn deskundige vrienden), dus het blijkt een gerenommeerde leverancier te zijn en volgens mijn eerste ervaring blijkt dat absoluut waar te zijn!

Boven verwachting!

Snelle levering, iPhone in prima staat, extra verrassing: geleverd met hoesje en schermbeveiliging.

Maken waar wat ze beloven

Maken waar wat ze beloven, hadden een iphone 13 besteld en de volgende dag netjes verpakt gekregen. Kwaliteit is echt subliem telefoon ziet er als nieuw uit. Top

Helemaal goed en volgens afspraak

Bij Mobico mijn Iphone 13 pro besteld, duidelijke website, goede omschrijving van het product en simpel bestelproces. Prijs zeer concurrerend, prima. Binnen 24 uur afgeleverd product is geheel volgens de omschrijving en verwachting. Volgende bestelling zeker weer hier. Waarschijnlijk een Iwatch.

Top telefoon en snelle levering

Iphone 11 pro max dag na bestelling aangekomen, ok verpakt en werkt prima. Batterij conditie is 100%. Hoes en schermprotector waren al toegepast. Heb hem 'als nieuw' gekocht. Al jaren vaste klant bij Mobico. Altijd tevreden geweest.

Het product voldoet exact aan de verwachtingen en wordt snel geleverd.

Complete set met garantie en mooier dan verwacht!

Mijn zoon is niet zo zuinig op zijn spullen…. Dus nu in 3 jaar de 3e telefoon…. Voor het eerst een refurbished gekocht. Was er de volgende dag, compleet met alles erbij, garantie en zag er ook nog goed uit (voor ‘zichtbare gebruikssporen’)! Kortom hele blije zoon voor een acceptabele prijs!

Doen wat ze beloven

Telefoon binnen een dag geleverd en reeds voorzien van panzerglas en hoesje. Direct klaar voor gebruik.

Super! Volgende dag was mn bestelling in huis, top conditie, keurig verpakt, in 1 woord: geweldig!!!

Top service, volgende dag was mn bestelling al in huis, keurig netjes verpakt, alleen maar positief, super!!!!!!!

Superblij!!

Mijn dochters telefoon was stuk en mijn zoon zei, neem een refurbished, I Phone. De reviews van deze site zijn goed. Mijn zoon heeft hem voor mijn dochter besteld, met nieuwe i Phone oortjes erbij. Van mij moet mijn dochterde helft zelf moet betalen , zodat ze er voorzichtig mee doet. Haar vorige telefoon kreeg ze van haar oudere zus. Hoe ontzettend fijn zou het zijn als zij en ik ook nog ons geld kunnen terugverdienen door een revieuw te schrijven. Dat doe ik eigenlijk nooit, maar nu dacht ik waarom niet. Want ze is zo superblij met haar I Phone XR , hij ziet er perfect uit ,alleen een paar krasjes aan de buitenkant. Ik heb zelf de oude telefoon van mijn zoon overgenomen, dat is dezelfde. Als ik weer een andere nodig heb, ga ik zeker hier bestellen. Hij werd heel snel bezorgd, de volgende dag al. Netjes in een doosje, oplader, lijkt zo goed als nieuw.

Uiterst goed! Heel blij met mijn nieuwe toestel

In de avond besteld, dag erna in de middag al binnen

Vandaag besteld morgen in huis en er zat een beschermlaagje op het glas en een hoesje over de telefoon en dat allemaal voor zo’n mooi bedrag. Goede service en kwaliteit. Ik raad iedereen die een andere telefoon wilt kopen ga dan na mobico

Geweldig!

Ondanks dat er bij de telefoon lichte gebruikerssporen was aangeven, heb ik een prachtige telefoon thuis gekregen binnen 2 dagen al!

Nooit gedacht dat ik een refurbished telefoon zou kopen...

Iphone "als nieuw" besteld en ook als nieuw ontvangen. Niet van nieuw te onderscheiden. Snel geleverd aan een zeer scherpe prijs. Perfect

Beste deal dit jaar

Mijn iPhone ziet er als nieuw uit maar is het niet. Daar was de prijs ook naar. Snel geleverd en zoals beloofd niet van nieuw te onderscheiden

Super mooie nette telefoon snel geleverd top !

Goede en betrouwbare webshop

De refurbished telefoon die ik bestelde is goed en voldoet aan de aanbieding welke gedaan werd op de site. De levering is conform hun aanbieding. Een goede webshop.

Blij met de Xs

Ik had een iPhone met zichtbare gebruikerssporen gekozen, maar die ziet er nog zo mooi uit. Ben er helemaal blij mee!

Groot assortiment voor elke prijs categorie, met een scherpe prijs

Duidelijke website met correcte en eerlijke prijzen. Keurig binnen de 2 dagen geleverd en product zoals verwacht met nieuw scherm en batterij. Op zoek naar een betaalbare iPhone dan is dit de beste site. Zeker een aanrader is het groot assortiment van aanbieders van refurbished. Volgende toestel al hier terug gekocht worden.

Top.

iPhone 12 pro in de kleur blauw besteld. Gekozen voor lichte gebruikssporen. Ik kan niets op het toestel vinden, lijkt wel nieuw. Erg tevreden met de prijs kwaliteit verhouding.

Prima service, snelle levering, goede telefoon.

We kregen onze refurbished iphone de volgende dag al toegestuurd. Uitstekend verpakt. Met oplader en beschermhoesje. En de telefoon ziet er uitstekend uit.

Perfekt

Gekregen wat is besteld!! Uitstekend