Slecht behandeld
Goedemiddag allen,
Ik heb op 22 december om 23:20 een bestelling geplaatst voor een iPhone 13 pro Max met een Nieuwstaat.
Tot op de dag van vandaag 03/01/2024 heb ik nog steeds geen telefoon ontvangen van mobico.
Hier zijn enkele dagen over heen gegaan en nog steeds geen gehoor ook na meerdere malen gebeld te hebben komt mobico zijn beloftes niet na, zoals voor 23:59 besteld is de volgende dag in huis, en als de telefoon niet leverbaar is staat er na 5 werkdagen hij wel weer uit voorraad leverbaar is maar tot mijn grote teleurstelling gebeurd er niets.
Daarbij ben ik meerdere malen slecht te woord gestaan door de klanten service, zij kwamen niet met oplossingen, er werd geen tegen aanbod gedaan en er werd niet meegedacht met de klant. Het enige wat ze mij vertelde dat ik geduld moest hebben en dat het intern zou worden opgepakt. Tot mijn grote spijt ben ik geen enkele keer terug gebeld door een manager en of leidinggevende.
Mevrouw gaf aan niks voor mij te kunnen doen en gaf geen enkel teken van medewerking en ik moest zelf met oplossingen komen. Er werd totaal niet mee geveerd met kortingen en of andere oplossingen
Ik ben eerder al klant geweest bij mobico en toen ging het ook erg moeizaam en werd slecht te woord gestaan door het personeel.
Ik raad het ook ten zeerste af om hier te bestellen.
Tot op de dag vandaag ook nog geen tegen aanbod gehad of een oplossing. ( 03/01/2024 )
Ik word graag te woord gestaan door iemand die wel beslissingen kan maken en iemand normaal te woord kan staan !
Mvg,
Mauro