Snel en fijn

De website werkt efficiënt en al ben je echt in nood van een telefoon dan is deze er snel!

Betaalbaar, goed product, snel geleverd.

Ik ben zeer tevreden over Mobico. Alles verliep soepel en ben heel blij met mijn nieuwe mobiel. Jammer was alleen dat een goedkopere telefoon met minder geheugen niet voorradig was, anders had ik die gekozen. Verder snel en compleet geleverd volgens afspraak.

Snelle top service

Al eerder een toestel hier gekocht en werkt nog steeds prima. Nu een Iphone 14 pro gekocht welke een batterij capaciteit op 100%. heeft en geen gebruikssporen. Snelle levering en de schermcover is een leuke extra.

Perfect.

Snelle levering en een mooi naar wensen toestel.

Snel & Mooi

iPhone 13 Sterrenlicht - Binnen minder dan 24 uur na bestelling stond de postbode al op de stoep! Telefoon ziet er uit als nieuw , fijn!

Al derde keer op rij perfect naar verwachting!

Levering ok Toestel ok Alles ok dus

Geweldig!

Super snelle levering! Toestel is als nieuw! Super tevreden, top!

Super blij met mijn iPhone 13 Pro!

Super snelle service. Helemaal blij met mijn nieuwe telefoon

Telefoon van super kwaliteit en snelle levering!

Goede telefoon, goede communicatie en een goede prijs! Kortom: aanrader!

Nieuwe telefoon

Als nieuwe IPhone 12 Pro heel tevreden mee. Snel verstuurd , zo snel dat ze vergaten het envelopje goed dicht te plakken maar gelukkig zat er nog een goede laag plastic omheen.

Niet van nieuw te onderscheiden

Ik ben onwijs blij met mijn iPhone 13. Hij is niet van nieuw te onderscheiden! Echter werd het pakketje (die opengescheurd was) door de postbezorger door de brievenbus gepropt waardoor mijn toestel met een plof op de deurmat viel…niet helemaal de bedoeling lijkt mij.

Super tevreden!

Dit is nu de tweede keer dat ik via mobico een gsm bestel en alles is telkens perfect inorde!

Niks te klagen

Snel geleverd, product zoals omschreven. Kortom zeer tevreden!

Onder de indruk van de snelle levering en heldere communicatie!

Erg tevreden met mijn nieuwe I Phone. Nieuwstaat is ook echt nieuw en dat alles voor een vriendelijke prijs! Zeker aanbevelingswaardig.

Bijna nieuwe IPhone 12 voor een nette prijs

Voor mijn ouders hier een refurbished IPhone 12 besteld. De volgende dag al in huis. De telefoon was niet van een nieuwe te onderscheiden. En dat voor een nette prijs. Er zat zelfs al een screen protector op, echt helemaal top

zeer duidelijke website,

eerst via contact een vraag gesteld en direct een bevredigend antwoord, daarna op de website een iphone gekocht die paste bij mijn budget, en binnen 24 uur geleverd , en toestel was idd als nieuw met nieuwe batterij, hoesje,en oplader, ik ben er zeer content mee bestellen en levering was zeer goed

Fijne site snelle levering en heeft me veel geld bespaart

Fijn

Top site voor top IPhone

Eerst al een IPhone voor me zoon besteld wat zeer goed beviel. Daarom nu opnieuw IPhone gekocht en weer niet van nieuw te onderscheiden. Side is zeker een aanrader voor als een refurbist IPhone zoekt.

Perfecte iphone 13

Ik las gisteravond na al mijn iphone 13 besteld te hebben allemaal horror verhalen over hoe hun iphone het niet deed dat er niet geleverd werd maar niks hiervan bleek te kloppen met mijn eigen ervaring ook was ik bang dat de batterij minder zou zijn dan als ik een nieuwe kocht maar ook deze angst was voor niets, de batterij kwam namelijk met 100% batterij capiciteit. echt een top deal

snelle levering en goede kwaliteit

product is snel geleverd en in goede staat. aanrader voor iedereen!

Snel geleverd en geheel zoals omschreven!

Nog niet eerder een refurbished telefoon gekocht, maar tot nu toe helemaal naar wens!

iPhone 13 pro

Telefoon was in goede staat en werkt super. Helaas was de batterij percentage na een maand 94% en nu na 2 maanden 90%.

Nette iphone 12 snel geleverd.

Maandag besteld, dinsdag geleverd. 2x nieuwstaat iphone 12 128gb, zien er spotless uit!

Topkwaliteit voor lage prijs

Ik heb drie refurbished iPhones in één bestelling gekocht. Alledrie stonden ze omschreven als met ‘lichte gebruikssporen’, echter de toestellen zagen er alledrie zo goed als nieuw uit! De toestellen functioneren 100% goed en de prijs is erg gunstig ten opzichte van de concurrentie.

Goede prijskwaliteitverhouding

Ik koop al jaren mijn telefoons hier en ik ben zeer tevreden.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire