Snelle levering van goed product

Levering Iphone 12 en toestel zonder gebruikssporen. Zeer tevreden met de aankoop.

Klopt wat ze beloven

In een overzichtelijke website gezocht naar een I-phone…duidelijke omschrijving…snelle levering…telefoon ziet er prachtig uit…geleverd met oplader/kabel/ hoesje en beschermingsfolie…alle vertrouwen in mijn aankoop…dank Mobico

Er komt op dat de batterij niet herkend wordt als een originele Apple batterij

Niet fijn !

Zeker een aanrader!

Reageren snel op mijn vragen op de mail, product is zoals omschreven geleverd. Zat al netjes een hoesje om met screenprotector. Erg blij met de aankoop dus!

Net als bij mijn iPhone 11 heb ik hier ook mijn iPhone 14 gekocht, goede prijs-kwaliteitverhouding en snel geleverd. De middag na bestellen was hij al in huis! Gratis screenprotector en hoesje erbij als altijd

Uitstekende webshop

Mijn dochters hebben een paar jaar geleden een iPhone X gekocht. Beide na een jaar problemen met display. Opgestuurd en beide kregen gewoon een nieuwe opgestuurd. Daardoor heb ik mijn iPhone 12 hier besteld. Snelle levering. Telefoon is niet van nieuw te onderscheiden. Kortom, heel tevreden.

Top !!

Heb hier meerdere keren een telefoon besteld en netjes geleverd met een bescherm laagje en hoesje !! Hartstikke blij mee !!!

Mooi toestel voor een betaalbaar bedrag

Ik bestelde bij Mobico een iPhone 12 128GB Zwart - met zichtbare gebruikssporen voor 419 euro. Was wel ff spannend hoe het toestel eruit zou zien. Ik werd eigenlijk enthousiast van de review’s over de service van Mobico. De correspondentie via de mail was duidelijke en het toestel binnen de afgesproken tijdstippen geleverd. Bij het uitpakken werd ik erg blij. Mijn ogen zijn goed en ik zag echt bijna geen schade. Wat een goede service tot nu toe. Ook de battery was 100 %. Voor mij een hele mooie deal en ernstig tevreden.

Hoesje is goed en schermprotector is ook heel goed

Sturen telefoon met defect als nieuw en reageren niet heel snel (nog niet) op emails

Ik kreeg een iphone opgestuurd, vrij snel, tot daar aan toe geen klachten, De telefoon zou als nieuw moeten zijn, maar de vingerafdruk scanner werkt niet. Gisteren een email gestuurd nog geen reactie op gehad. Ook het retour formulier werkt niet in de google chrome browser maar gelukkig kreeg ik het met firefox verstuurd. Krijg ik een adres om de telefoon naar toe terug te sturen om hem om te ruilen en als kers op de taart blijkt dat ik de kosten voor het opsturen zelf moet betalen. Even nog afwachten hoe ze het gaan oplossen, als ze dat netjes doen pas ik natuurlijk mijn beoordeling aan, maar voor alsnog gaat het niet heel lekker.

Overtreft verwachtingen

Heel blij met de snelle verzending, de manier waarop het product werd geleverd en de kwaliteit

Erg tevreden

Nieuwstaat iphone 13 pro besteld en zeer tevreden over de service en snelle levering. Product voldoet aan de verwachtingen en de screen protector was alvast door Mobico geïnstalleerd. Iets wat mijzelf nooit zo naadloos zal lukken als hen.

Heel blij met mijn iPhone 13 Pro

Zaterdag een refurbished iPhone 13 Pro in nieuwstaat besteld en dinsdag werd deze al geleverd. Heel blij met het bestelde product. Het werd discreet verzonden en het product is niet van nieuw te onderscheiden.

Goeie telefoon snel in huis.

Goedwerkende nieuwstaat telefoon. Batterij level van 89%.

Bovenverwachting

Refurbished, het woord deed mij denken aan ouwe smartphones in een nieuw jasje ? Toch maar eens goed op deze website gekeken, en kwam al gauw tot de conclusie, dat die gedachte zeer ouderwets was. Stoute schoenen aangetrokken, en de IPhone 8 plus besteld. Bij ontvangst van de iPhone was ik zeer verrast, compleet nieuw, en keurig verpakt met alles erop en eraan. Ben nu bezig de gegevens van mijn oude telefoon over te zetten naar de iPhone, het gaat allemaal soepel. Laat ik de conclusie trekken, dat dit voor de toekomst een prima oplossing is om de verspilling tegen te gaan. Ik ben er zeer blij mee U OOK……"

Echt een top site!

Goedkope prijzen, en hele snelle levering zeker een aanrader

Super vlot!

Ik zocht een iphone die niet te duur maar wel kwaliteitsvol was. Dus ik koos voor een refurbished iphone bij Mobico. Ging super vlot! Werkt perfect! Er stond lichte gebruikssporen… je ziet ze amper! Heel blij mee!

In perfecte staat

Mijn Iphone is in perfecte staat geleverd. De screenproctector was er ook al op geplaatst, wat zeer handig was.

FANTASTISCH

Ik ben zo blij met de telefoon! Hij ziet er perfect uit zoals aangegeven ! Het was een top keuze om hier een telefoon te kopen!

iPhone Xs in nieuwstaat besteld. Na de geplaatste bestelling werd de telefoon snel geleverd en hij is inderdaad als nieuw. Daarnaast werd hij geleverd met een hoesje en een screenprotector. De screenprotector was zelfs al aangebracht op de telefoon. Ik ben zeer tevreden over de bestelde telefoon en de service.

Al meerdere keren besteld Altijd goeie telefoons gekregen

Snelle levering. Werkt goed. Alle accessoires zijn meegeleverd.

Snel en goede kwaliteit

Snelle levering, iPhone ziet er heel netjes uit, ondanks de aanmerking ‘zichtbare gebruikssporen’.

Mooie telefoon in perfecte staat

Er zou lichte schade op het toestel zitten. Ik heb het niet gezien... Hij ziet er prachtig uit. Alles netjes ontvangen en goed werkend. Vlot verzonden.

Prima service ook bij klachten

Na 2 x een toestel met een klacht is er opnieuw een iphone11 pro opgestuurd en deze lijkt tot op heden helemaal te voldoen ! Na het melden van m’n klacht mocht ik tot 2 keer toe het toestel retourneren en ontving ik vrij vlug een ander toestel. Na enkele suggesties om het probleem op te lossen kon ik m’n toestel terugsturen. Er werd nergens moeilijk over gedaan.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire