Heel erg fijn

Ik vond de site heel fijn om te zoeken en te vergelijken. De verzending was heel fijn, en de volgende dag was het al bij mij in huis, erg bedankt!

Prima product geleverd

Snel en volgens verwachting

Absoluut boven verwachting

Heel blij met me (voor mij) nieuwe iPhone 13 Pro Batterij netjes een capaciteit van 100% En beeldscherm kras vrij! Behuizing iets van krasjes maar ach daar heb ik toch een hoesje om heen zitten!

iPhone 7 pro 256 gb nieuwe staat

de telefoon overtrof mijn verwachtingen.Ik koos voor het nieuwe staatsniveau en kreeg net als gloednieuwe iPhone 11 pro met 2 jaar garantie, de capaciteit van de batterij 100% , een zeer goede deal, als je iets niet leuk vindt, kun je het binnen 14 terugsturen dagen

Snelle levering en mooie telefoon!

Geweldige telefoon!

Mijn 3e telefoon al van Mobico! Goede prijs kwaliteit en jullie service is echt geweldig. Ben er erg blij mee!

Mobico is goed, snel en echt de goedkoopste!

Ik ben zeer tevreden over Mobico! Heb afgelopen maandag voor mijn zoon de iPhone 11 besteld en dinsdag goed ontvangen. Vorige maand de iPhone XS voor andere zoon besteld. Nu is het hele gezin en ouders voorzien van refurbished iPhones en ben buitengewoon tevreden over prijs-kwaliteit! Ook de helpdesk reageerde snel en behulpzaam.

iPhone ziet er perfect nieuw uit. S avonds bestelt en dag nadien geleverd met extra accessoires!!

Hele mooie telefoon voor een goede prijs!

Een mooie telefoon gekocht voor onze dochter. Ziet er echt uit als nieuw en werkt top. Het bestellen en betalen was makkelijk. Levering keurig op tijd, doordat je een handtekening moet zetten weet ik zeker dat het bij mij komt en voelt dat prettiger. Ook bestel ik alleen bij winkels met een waarborg keurmerk en dat heeft Mobico!

Inmiddels al 3 refurbished iPhones aangeschaft

Eerst een iPhone voor mezelf hier aangeschaft op aanraden van een collega, een iPhone in nieuwstaat (ik heb geen beschadigingen kunnen ontdekken). Nu na een aantal jaar is ie nog altijd in nieuwstaat, top! Dus inmiddels ook een iPhone voor mijn zoon en dochter aangeschaft bij Mobico (ook nieuwstaat). Superfijn dat er al een hoesje om zit en een screenprotector (met die laatste heb ik zelf namelijk altijd ruzie met luchtbellen). Bezorging ook een dag na aanschaf (zelfs naar België), dus dat is ook top! Dus net als mijn tevreden collega kan ik Mobico dus ook zeker aanbevelen voor de aankoop van een refurbished iPhone.

Fijne goeie telefoon snel geleverd

Telefoon heeft zoals beschreven lichte gebruikssporen gratis levering en snelle bezorging heel blij mee

iPhone 13 Pro 128 GB gekocht en volgende dag al in huis. Screen protector zat er al op en het hoesje ook. Super fijn! telefoon is niet van nieuw te onderscheiden. Batterij is 100%. telefoon werd in een doos geleverd met kabel, adapter en sim pinnetje. Ben er super blij mee en ga zeker vaker hier telefoons kopen.

Ronduit schandalig!

Ik heb eerst 1,5 maand moeten wachten op de bestelling. Toen ik die uiteindelijk kreeg bleek het moederbord van de WIFI niet te werken. Het toestel zoekt zelfs nog niet eens naar WIFI, zo ver geraak je niet, je kan niets selecteren. Dus een toestel gekregen dat niet kan geïnstalleerd worden, waar er onmogelijk verbinding met WIFI kan gemaakt worden. Andere toestellen in huis werken perfect, dus daar ligt het zeker niet aan. Als ik vraag om het toestel te ruilen of mijn geld terug te storten reageert de klantendienst dat dat niet meer gaat omdat "de herroepingstermijn van 14 dagen" verstreken is! Straf... daar kan ik niets aan doen dat ik 1,5 maand heb moeten wachten. Dus ja, daar zit ik met een GSM die niet werkt, gewoon weggesmeten geld!

Uitstekende Webwinkel

Dit is alweer de derde keer in de laatste 6 jaar dat wij een refurbished iPhone bij Mobico kopen. IK kijk niet eens naar de andere aanbieders meer, omdat mijn ervaring is dat Mobiico betrouwbaar, efficient en goedkoop is. Bovendien is recyclen goed voor het milieu.

Iphone 11: Snel bestel en geleverd.

Ik heb al vaker bij Mobico besteld en zal dat ook blijven doen. Ze leveren snel. De toestellen zien er uit als beloofd (als nieuw). De klantenservice is goed te bereiken en vriendelijk. Zeer aan te bevelen om hier je telefoon te kopen.

Super !

Merk geen enkel verschil met een nieuwe telefoon

Mobico is mijn vaste leverancier voor refurbished Iphone's. Snelle levering en goede producten tegen een scherpe prijs! Aanrader dus!

Snel, en zoals omschreven

Fijn dat de screenprotector al geïnstalleerd was! Ik ben blij met de snelle levering en duidelijke site :)

Snel en betrouwbaar

Ik kocht een IPhone 14 en kreeg hem de volgende dag al in huis, zo goed als nieuw!

Goede telefoon, geen beschadigingen, snelle verzending. Toppie!

Ik heb een licht beschadigde telefoon gekozen bij mooico. De telefoon verkeert echter in uitstekende conditie en de batterij is nog 100%. Ook was de verzending super snel. Ik had eerder ook al een goede ervaring bij mooico toen ik mijn bestelling wilde cancelen omdat ze aangaven dat het iets langer zou duren wegens gebrek aan voorraad. Erg netjes :)

Snelle levering telefoon voldoet zoals je verwacht

In het weekend besteld en dinsdag eind van de morgen geleverd. Besteld met lichte gebruikersvoorwaarden, niets van te zien. Als een nieuwe telefoon met 200% accu Top

Telefoon zo goed als nieuw

Ik had mijn telefoon besteld bij Mobico na goede verhalen van vrienden. Op de site heb ik gekozen voor een iPhone 12 met zichtbare gebruikssporen. Zoals beloofd kwam mijn telefoon de volgende dag binnen met een nieuwe batterij en voor mijn gevoel zo goed als nieuw. Ik heb de hele telefoon doorzocht en kon nergens een krasje of iets vinden. Echt een top winkel dit! Zeker een aanrader!

Goede service en kwaliteit

Werd op tijd geleverd en de productomschrijving komt overeen met de telefoon die ik heb ontvangen

komen afspraken na

komen afspraken na dat zie je niet veel voor 9.30 besteld de volgende dag in huis en het toestel iPhone 11 zag er goed uit en werkt goed n dus ik kan jullie deze zaak zeker aan bevelen mijn ervaring is goed bevallen kijken of hij het over een paar maanden blijft doen ook de accu is perfect kortom doen!!!

Goede kwaliteit

Precies wat ik verwachte

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire