Goed en vlot

Ik bestelde mijn telefoon gister en kreeg hem de dag erop

Makkelijk te installeren, ben super blij met mijn aankoop

Iphone 12

Het toestel ziet er als nieuw uit, screenprotector en hoesje twv €29,95 zat erbij. Zeer snelle levering!

Beter dan verwacht

Snel geleverd! Was sceptisch en een beetje huiverig. Bestelde een toestel met zichtbare gebruikers sporen. Echter een dag later telefoon geleverd en je moet echt je best doen om iets te vinden. Ben er heel erg blij mee. Mobico maakt waar, wat het beloofd. Gr. Melvin

Mooi op tijd en keurig toestel

Eerst bij Refurbished gekocht na 14dagen nog steeds geen levering gehad. Geld terug gevraagd kan 15dagen durenvoor er terug gestort word. Nu hier besteld en volgende dag reeds geleverd top. Goed bezig .

Snelle levering, mooi product.

Alles ging soepel

mooie telefoon, goeie kwaliteit

snelle levering, goeie kwaliteit

mijn ervaring is enorm goed

heb 2 keer een refurbished telefoon gekocht en ben echt meer dan tevreden met de prijs/kwaliteit verhouding. Die is namelijk echt heel erg goed.

Goede service, top product

De tweede keer dat ik iets bestel bij mobico. Ik heb de iPhone 13 Pro 128GB Grafiet / Graphite - Lichte gebruikssporen genomen. De iPhone werkt helemaal perfect en heeft een batterijpercentage van 100%. Een paar gebruiksvoorwerpen maar deze zie je niet gelijk met het blote oog. Zoals altijd snelle levering en een top service, telefoon werd in een doos geleverd met kabel, adapter en sim pinnetje. Al met al een geweldige aankoop, bedankt mobico!

Snelle service, krijgt wat je verwacht

Mijn iphone 13 pro in staat als nieuw, is ook echt als nieuw. Enkel een klein puntje gevonden na lang zoeken, dat valt dus niet op. Telefoon werkt super!

Zeer tevreden!

Binnen 1 dg geleverd. Toestel ziet er geweldig uit. Op het moment van aankoop de goedkoopste aanbieder. Zeer tevreden!

Snelle levering, klopt zoals beschreven

Op zondag bestelde ik mijn Iphone 12 nieuwstaat, op dinsdag had ik hem in huis en werkend. Ziet er allemaal keurig uit. Veel keuze. Eerder ook al via deze site besteld. Toen een mankementje aan de telefoon en werd goed opgelost.

Een goede telefoon voor een goede prijs.

Ik heb voor bijna de helft van de prijs een iPhone 12 kunnen kopen en hij is in perfecte staat. De accu is wel geen originele Apple accu, dus dat is wel een minpunt, maar verder was het zeer goed.

Top netjes de volgende dag in huis

Top toestel ziet er keurig uit alles in orde. Was netjes verpakt zoals beschreven zo ook ontvangen

Bestellen en levering ging goed product heb nu een dag lijkt allemaal prima ook in de staat dat ik had verwacht.

Mijn oude telefoon ging kapot en had gelijk een nieuwe nodig. Op zoek gegaan naar een refurbished i-phone en Mobico kwam in alle opzichten voor mij het beste uit de bus. Prijs, kwaliteit en leversnelheid. Donderdag avond besteld en vrijdag middag geleverd. Toestel in top staat zoals ze ook hebben aangegeven. Heel blij en tevreden Gr Bjorn

Ik had de roze Iphone 13 met lichte gebruikssporen besteld, en hij ziet er nog als nieuw uit! Ook is de batterijconditie 100% en de levering van het toestel was heel snel. Kortom ik ben er heel erg blij mee!

Zeker een aanrader!

Ik had geen zin om veel geld aan een nieuwe iphone uit te geven, dus besloot ik een refurbished telefoon aan te schaffen. Ik heb een iphone 8 met lichte gebruikssporen gekocht en ben er heel tevreden over. Hij ziet er als nieuw uit en is geleverd met hoesje, screen protector en laadkabel. En dat allemaal voor minder dan de helft van een nieuwe. Mijn volgende iphone koop ik zeker weer bij Mobico!

Enorm geweldig

Ik heb een iPhone 12 gekocht op mobico, goeie prijs kwaliteit verhouding! Heb de “lichte gebruikssporen” gekocht en het zag er nieuw uit op een krasje na. Ook is de snelle levering (1 dag) erg prettig! Een enorme aanrader, ik ga hier zeker vaker mijn telefoons kopen.

Product goed, service en levering minder (13 pro max & 12)

Ik heb een wat dubbele ervaring. Bestelling was een 13 Pro Max op voorraad (nieuw) en een 12 met 2-5 dagen levertijd (als nieuw). De 13 had ik per direct nodig ivm een kapotte telefoon, dus ik ging voor de belofte ‘vandaag voor 21:30 besteld, morgen geleverd’. Pas na 5 dagen (!) is deze geleverd samen met de 12 terwijl ze beiden op voorraad waren volgens website. Geen communicatie hierover, lange wachttijden bij servicedesk, PostNL de schuld geven, geen antwoorden op mails. Na levering van beide telefoons, de 13 dus drie dagen te laat en de 12 op tijd: De 13 is in topstaat, de 12 heeft een duidelijk zichtbare, maar kleine beschadiging aan de zijkant. Niet conform de beschrijving ‘als nieuw’. Zou eigenlijk terug moeten, maar ik laat het maar zo, er zit toch een hoesje omheen en ik heb er eigenlijk geen zin in. Batterij van beiden lijkt helemaal prima. Al met al zeer blij (13 pro max) en redelijk blij (12) met het product en niet blij met de service en levering. Balans per artikel iphone 13 pro max en 12: Product: 10 en 6 = 8 Service en communicatie: 4 Levering: 4 en 8 = 6 Totaal: 6 Ik twijfel sterk of ik zou aanbevelen. Als ik vooral naar het product kijk, geef ik toch het voordeel van de twijfel, maar met kanttekening rond de dienstverlening.

Je ziet bijna niet dat die gebruikt is goede kwaliteit werkt snel niks mis mee

Prima en betaalbare iphone

Snelle levering. Prijs is prima. Actie, wat een service

Super service

2e hands vind ik normaal gesproken eng...maar via deze winkel is het geweldig. Hier gaan we absoluut nog een keer iets kopen. Zeer betrouwbaar met wat er op de site staat.

Supersnelle levering; absolute aanrader

Iphone 11 besteld in "als nieuw" staat. Telefoon ziet er inderdaad gloednieuw uit in doosje met alle toebehoren en bij. Besteld en de dag erna meteen geleverd. Heel fijn toestel en goed service van Mobico dus zeker een aanrader wat mij betreft.

Terrible repair service

I sent my phone for repair and it has been over a month that they didn't update me on the repair status or sent my phone back. They only sent automatic messages, unacceptable service.

• Would you recommend us? No

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire