Teleurgesteld

In tegenstelling tot wat de website beweert is de bestelde telefoon helemaal niet op voorraad. Men heeft ook geen idee wanneer dat wel zo zal zijn, laat staan dat ze een levertermijn kunnen opgeven.

geweldig

site is duidelijk als iets wil uitzoeken en bestellen Iphone 11 was in zeer goede staat en geen krassen o.i prijs kwaliteit in juiste balans vanaf het bestellen tot aan levering was perfect geregeld. Chapeau

Nooit meer aanschaf ergens anders.

Telefoon als nieuw, zelfs met zichtbare gebruikerssporen. De goedkoopste, snelste levering.

Zeer snelle service. Geven wat je gevraagd hebt.

top ervaring!

snelle levering, netjes verpakt. Telefoon is snel, in goede staat en nog goed voor een tweede leven.

Snelle levering, duidelijke websitebezoek en de telefoon is helemaal prima. Zoals beschreven in nieuwstaat. Zal Mobico zeker aanbevelen

Prima!!

Nette prijs, keurig verpakt. Kortom aan te raden.

afspraak = afspraak

geleverd wat afgesproken is, snel en correct: prima !!!

Super telefoon iphone 8 voor weinig geld

Mijn dochter had haar iphone6 laten vallen en scherm stuk, aangezien de iphone6 niet voor alle school apps ondersteund wordt, in plaats van scherm vervangen (a 20,-) maar gekeken voor een iets nieuwer iphone model. De iphone 8 qua scherm is helemaal top, de achterkant/ zijkant iets beschadigd, maar dat was bekend en een bewuste keuze. Hij gaat toch in een hoesje dus je ziet daar niets van. Zij is superblij en heeft een dag (vandaag besteld morgen thuis) voor we op vakantie gaan een nieuw toestel voor foto’s/ video. Overzetten van data/icloud is kinderspel en werkt fantastisch, binnen een uur alles overgezet, ingesteld, geüpdatet en werkend.

Het is de eerste keer dat ik een iPhone van Mobico koop.

Telefoon werkt prima. En batterij is ook goed

Ik heb afgelopen maandag de IPhone 11 besteld in het paard. Alles ging precies zoals het moest. Hij werd gister optijd geleverd en dus kon ik hem gister nog gebruiken. Hij werkt fantastisch en het is een hele goede telefoon! Dus DANKJEWEL Mobico voor deze telefoon !

Ongelofelijk slechte service

iPhone 12 Pro Telefoon bestelt die ‘binnen 2 tot 5 werkdagen geleverd werd’ na 7 WERK dagen niks gehoord te hebben proberen te bellen kreeg een mevrouw aan de lijn die beloftes maakt en ze niet na komt zoals ‘ ik bel je terug en ik stuur een bevestigingsmail’ NOOIT gekregen, je moet letterlijk achter je geld en ‘nieuwe’ telefoon aangaan.

Werkelijk perfect! Aanrader!

Een IPhone 8 plus besteld met lichte gebruikssporen. Niets van te zien en werkt perfect. Blij mee!

oplichters

Oplichters die nepreviews kopen om de slechte reviews te verbergen. iPhone 11 pro max gekocht met de belofte deze de volgende dag in huis te hebben. Een week later niks. Zowel telefonisch als per mail onbereikbaar. Lees eerst alle negatieve reviews voor je hier producten van koopt. Indien je zelf ook opgelicht bent: meld dat dan bij de Consuwijzer van de ACM.

Goede ervaring met snelle acties en goede service

Bij de vorig jaar bij Mobico aangeschafte iPhone XS van mijn vrouw ging het telefoneren kuren vertonen (slecht geluid en helemaal wegvallen). Nadat mijn vrouw telefonisch geklaagd had, werd een klachtenformulier toegestuurd en na zowel het ingevulde formulier als de iPhone opgestuurd te hebben heeft zij binnen een paar dagen een andere iPhone ontvangen. Na deze goede ervaring heb ik ook een iPhone XS besteld, die ik de volgende dag al in huis had. Ook daar ben ik zeer tevreden over. Goede en snelle service dus. Dit geeft vertrouwen.

Fan-tas-tisch

Mijn telefoon was niet meer te gebruiken en als die al te gebruiken was, moest er heel veel moeite voor worden gedaan. Ik ben wat gaan internetten en huppa ik zag Mobico. Geweldig aanbod. Heel wat keuze, super. Nou, gelijk eentje besteld. De telefoon werd snel geleverd en, net als Jamila, was ik verrast dat er een hoesje voor de achterkant van de telefoon bij zat. Ik raad Mobico énorm aan.

Ik heb de iPhone 8 voor mij dochter besteld en ze is er zo blij mee. Goede kwaliteit en wat service ze kreeg er ook een achter kant hoesje bij dat wisten we niet bij aankoop leuke verrassing.

geleverd zoals beloofd

Mijn nieuwe Iphone 13 pro is helemaal top. Nieuw en snel geleverd. Dit is mijn eerste Refurbished telefoon, had ik veel eerder moeten doen.

top

ik heb de iphone 11 pro max in nieuwstaat en telefoon kwam zonder krassen en vlekken of iets. de telefoon kwam de volgende dag snelle levering dus en de telefoon werkt ook gewoon goed ik heb geen op of aanmerkingen. mobico is echt een fijne website en zal in de toekomst hier ook weer bestellen!

Super telefoon voor een goede prijs

Ik heb bij Mobico een iPhone XS Max gekocht en die verkeert werkelijk in nieuwstaat. Ik heb alleen 1 minpuntje (vandaar geen 5 sterren): de batterij is vervangen door een niet-Apple batterij en daardoor staat er nu permanent bij Instellingen een notificatie, die waarschuwt dat er een vreemde batterij is geplaatst. Omdat het om een niet-Apple batterij gaat, betekent dat ook, dat je niet kunt zien wat de staat is van de batterij. De batterijduur is echter prima, dus ik stoor me er niet erg aan, maar het is wel jammer.

Snelle service, goede telefoon.

Er was een breed assortiment, de telefoon was binnen 24 uur geleverde en de telefoon kwam zoals beschreven was. Heel tevreden over de site.

Zoals gewend top

Snelle levering prima omschrijving en kwaliteit zoals het hoort

iPhone 13 Pro Max, echte nieuwstaat zoals beschreven Besteld op 27/7, de dag erna al geleverd, wat een service.

Mooibico!

Echt geweldig, wilde als zo lang een nieuwe iPhone, maar ik wist. Het waar te moeten beginnen, vaak te duur. Of te gebruikt als je tweedehands gaat kopen. Maar deze iPhone 13 is echt nog in een top staat en kan niet wachten om een nieuw leven aan hem te geven!! Dankjewel voor de top deal!

Een topscore voor een top product

Mocht ik een klein beetje sceptisch geweest zijn dan is dit met de aankoop van deze Iphone direct verdwenen. Snel en verzorgd geleverd. Zelfs met microscoop zie ik geen gebruikssporen, is in perfecte staat.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire