Een topscore voor een top product

Mocht ik een klein beetje sceptisch geweest zijn dan is dit met de aankoop van deze Iphone direct verdwenen. Snel en verzorgd geleverd. Zelfs met microscoop zie ik geen gebruikssporen, is in perfecte staat.

Top telefoon gekregen

Mijn zoon heeft van zn spaarcentjes een Iphone 11 met zichtbare schade gekocht. Waren een beetje zenuwachtig wat we konden verwachten, maar toen deze een dag na bestellen binnen, waren we blij verrast. Geen zichtbare schade op scherm en een nieuwe accu erin..(100% na opladen) Ook het gratis hoesje en de screenprotector zijn een fijne bijkomstigheid. Blije zoon, blij ouders ;)

Super snelle levering

Mijn eerste ervaring met een refurbished toestel. Het is nu 3 dagen in gebruik. Ziet er uit als nieuw. Gebruik als nieuw. Super tevreden.

Very happy!

A great price for a phone that seems new. Comes with a screen protector, a case AND a charger. The delivery was very fast as well, very happy

Uitstekende service, volgende dag in huis.

Bij Mobico een iPhone 12 128mb gekocht. Weer een goede ervaring. Keurig verpakt, screen protector was al aangebracht. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Snel en correct

Uitstekende reactie en snelheid van verzending. Tegenover andere firma’s die bestelling aanvaarden en dan niet verzenden, omdat het niet in stok is.

Snelle levering en top kwaliteit

heb de iphone XS Max in de avond besteld en kreeg hem volgende ochtend al binnen, top levering voor een goeie prijs een gratis verzending zou hier zeker me volgende telefoon ook gaan kopen en zeker een aanrader zeer tevreden!!

Prettig

Goede en mooie telefoon voor een goed prijsje, snel geleverd.

Heel goed!

Snelle levering, die volgende dag meteen in huis. Ik had de telefoon met zichtbare gebruikerssporen en heb nog geen een krasje kunnen ontdekken, dus echt heel fijn. Voelt als helemaal nieuw en werkt heel goed. Heel erg tevreden!

Iphone XR Zwart met zichtbare gebruiksporen

iPhone woensdagavond besteld, donderdag al binnen helemaal goed, Alleen in plaats van een zwarte is een witte geleverd.

Goede koop, duidelijke website, betrouwbaar

Ontzettend blij met mijn aankoop, iPhone XS goud. Duidelijke beschrijving waarom ik deze telefoon heb gekozen. Aanbeveling was zo goed als nieuw, geen krassen of gebruikerssporen kunnen vinden. Ziet er uit als nieuw!! Hoesje en screen protector kreeg ik erbij, screen protector was al geïnstalleerd, wat veel werk voor mezelf scheelde. Zeker een aanbeveling om refurbished telefoons aan te schaffen bij Mobico. Goede prijs garantie in vergeleken bij andere websites!

Snelle service en het product ontvangen zoals hij omschreven staat op de site!

Fijne en goede service

Ik kocht in eerste instantie een IPhone 11, maar deze was ook na nabestelling niet leverbaar. Deze werd omgeruild voor een IPhone 11 Pro Max en deze was meteen de volgende dag in huis. De iPhone was beschermd met een hoesje en een screen protector zodat er met het eerste gebruik al geen krasjes op komen. De iPhone ziet er uit als nieuw. Ik ben blij met mijn aankoop.

Ik heb de iphone 13 pro in de hoogste staat gekocht. Levering was snel, geen enkel krasje te bekennen. En presteert zoals nieuw. Ook dr batterij. Uiterst tevreden mee

Super goed! En ook snelle levering

Ik heb de iPhone 13 sterrenlicht besteld en hij is top! Heb hem ‘s avond besteld en had hem 9 uur ‘s ochtend al in huis ik heb voor de meest goedkope versie gekozen en mankeert niks aan!

Super slecht!

Op een dinsdag een bestelling geplaatst, deze zou donderdag geleverd worden. Na 1 week contact opgenomen waar de telefoon bleef, geen reactie tot 3 mailtjes aan toe!! Daarna gebeld daar hang je 30 minuten in de wacht om vervolgens iemand aan de lijn te krijgen die er niks van weet! Na 3 weken gevraagd of ik mijn geld terug kan krijgen en dan kunnen ze opeens wel binnen 1 dag een telefoon opsturen die niet op voorraad zou zijn! Ga hier nooit meer bestellen! Waardeloos

Snelle levering en perfecte staat

Bestellen makkelijk. Volgende dag binnen. En telefoon precies zoals omschreven. Staat was zeer goed, maar niks te zien qua krasjes of iets dergelijks. En keurig oplader en hoesje erbij.

Slecht geleverde telefoons en klantenservice

Een iPhone 'Als nieuw' besteld bij Mobico die niet eens aanging op het moment van ontvangst. Vervolgens een iPhone 'Nieuwstaat' gekocht waarvan na enkele maanden de accu het begaf en speaker niet meer deed. Toestel moet op eigen kosten worden opgestuurd ter repataratie. Vervolgens kreeg ik te horen dat een vervangend toestel van hetzelfde type niet op voorraad was en dat er ook geen zicht was op wanneer het weer binnen zou komen. Voor een nieuwer toestel moest ik zelf gaan bijbetalen. Erg slechte deal. Klantenservice duurt uren voordat je erdoorheen bent. Dames achter klantenservice denken niet echt met je mee, erg jammer.

Geweldige service en aankoop.

Ik heb een refurbished iPhone 13 Pro met gebruikssporen besteld. De volgende dag had ik hem al in huis. Hij ziet er prachtig uit. Er zit welgeteld 1 klein schaafplekje op een hoekje waar ik echt om moest zoeken. Het scherm is perfect, de telefoon zelf is geweldig. En als klap op de vuurpijl zat er een hoesje, en beschermlaagje voor het glas (reeds erop geplaatst) en een oplader MÉT opladerkopje bij. Daarnaast was het ook nog eens de goedkoopste deal! De service van Mobico is geweldig!

Zeer tevreden!

Alweer een mooie iPhone besteld bij Mobico! Precies zoals beschreven en zeer snelle verzending! Tot de volgende keer!

Helemaal top

De IPhone 11 de volgende ontvangen en perfect werkend dus ik ben erg blij met de service van Mobico.

Superservice

iPhone 12 in Nieuwstaat. Is het ook. Niet van nieuw te onderscheiden. Top aankoop

Gewoon weg geweldig

Dit is mijn tweede iPhone die ik koop bij Mobico en de service is geweldig en zeer snel met afhandelen van mij horen jullie echt wel weer hoor

Positief

Steeds correct en goede prijs/kwaliteit

Reeds meerdere malen een product besteld bij Mobico en steeds snelle en goede service van de verwachte producten. Voldoet aan de beschrijving en staat qua prijszetting goed in de markt.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire