Echt leuk telefoon

Echt leuk telefoon

Beste service van alle refurbished websites!

2,5 jaar terug had ik de iphone 11 pro max besteld bij mobico, beste keuze die ik heb gemaakt om ook wat geld te besparen! Geen enkel probleem gehad met de telefoon en heb 2 dagen geleden de iphone 15 besteld, weer verrast hoe goed de telefoons werken. Ik zou iedereen aanraden om te bestellen op mobico je merkt geen verschil met telefoons die bij bijvoorbeeld de mediamarkt zijn gekocht, dankjewel team mobico!

Netjes aangekregen, werkt zoals een nieuwe!

Iphone

Ik heb al 4 telefoons van mobico gekocht. Ik ben erg tevreden met mijn aankopen bij deze winkel. De telefoons werken geweldig.

Heel tevreden! Aanrader!

Mijn ervaring het GSM is vlug geleverd zaterdag besteld dinsdag in huis ik woon in België De opvolging via e-mail is heel goed en vragen van de klantenservice worden netjes en vlug beantwoord. Het is gsm ( Nieuwstaat) is optisch 100% in orde . De capaciteit van de batterij 86 % had iets meer mogen zijn . Het kwam netjes verpakt met een screenprotector al opgezet dat is super ! Dus moet ik het niet zelf doen en geen luchtbelletjes deze keer en geen gezeur van dochter :-) Ik was eerst sceptisch daar ik voor enkele weken geleden een gsm voor mijn dochter bij een andere andere aanbieder besteld had . Het GSM kwam te laat aan dan aangegeven in een dun zakje en in een klein doosje zonder demping verder stond het GSM aan .Verder was de batterij in nog geen 6 weken van 100% gezonken dan de Titanic op 86 % de camera werkte niet en mijn dochter kon geen accounts aanmaken omdat een onbekende e-mail adres wordt aangegeven. Dus GSM terug eerst ruzie omdat ze geld niet terug wilden . Toen dacht ik not meer !!!! Maar ben blij dat ik Mobico gevonden peer toeval op Google en een I phone 13 pro heb besteld en geen tranen en gezeur van dochter deze keer :-) Nu even sparen zodat mama ook een voor zich kan kopen! Bedankt Mobico voor de goede service en alvast fijne feestdagen gewenst! Groetjes Alessia @ Mama

Top kwaliteit. Snel geleverd

iPhone besteld in nieuwstaat. Direct de volgende dag ontvangen en met recht in nieuwstaat. Wat een prachtige telefoon. En de screenprotector was voorgeïnstalleerd. Duim omhoog voor Mobico !!!!.

Mobico heeft mijn verwachtingen echt overtroffen!

De iPhone 13 Pro Max die ik gisteren heb ontvangen, werkt perfect en is in topconditie. De communicatie tijdens het bestelproces was duidelijk, en de levering ging sneller dan verwacht. Het voelt fijn om bij een bedrijf te kopen dat zijn beloftes nakomt. Absoluut een aanrader!

Alles in orde

Werd de volgende dag al geleverd, niets aan te merken aan de telefoon.

Vertrouwen wordt beloond

Ik was eerst erg bang aangezien andere sites keer op keer kapotte producten opstuurde. Mezelf beloofd dat dit de laatste poging zou zijn en mijn geduld werd beloond! Dit bedrijf heeft echt mijn hart. Ga binnenkort zeker weer bij jullie bestellen!

Inmiddels al mijn derde telefoon en zeker niet de laatste snelle levering en zeer goede telefoons

Goeie, snelle levering met een werkende telefoon zonder schade

De telefoon is snel aangekomen en werkt goed

Helemaal top!

Zeer blij met de iPhone 14 die ik heb gedaan bij Mobico. Snelle levering, toestel zelfs compleet met adapter + snoer! Dat zie je niet veel meer! Mobico bedankt!

Telefoon als nieuw!

Komt zijn afspraken na en telefoon is echt als nieuw!

Perfecte telefoon

Iphone 14 PRO besteld, ontvangen en heel tevreden, super telefoon.

iPhone 15 pro besteld met lichte gebruikerssporen. Zoals beloofd de volgende dag al in huis. iPhone ziet er zeer netjes uit met minimale gebruikerssporen

Dit is mijn tweede aankoop

De eerste aanschaf iPhone 7 in de winkel in Amersfoort. Prima beholden. Nu voor het eerst via de website mijn iPhone 12Pro ontvangen. Uitermate tevreden!

Super blij mee

Ziet er top uit! Werkt gelijk goed en werd snel geleverd!! Ik ben heel blij met mobico

Helemaal super!

Gisteren een Iphone besteld voor onze dochter en zojuist al in huis. Keurig verpakt en de accu als nieuwstaat 100% Toestel ziet er top uit, even updaten en klaar voor gebruik.

Zeer blij met mijn nieuwe Iphone!

Ik had de Iphone 13 pro gekocht bij Mobico in de staat met lichte gebruikssporen. Ik raad dit zeker aan! Het is veel goedkoper dan de nieuwstaat en er waren bijna tot geen gebruikssporen te zien. Ook zat er al een beschermlaagje op de telefoon geplakt toen hij binnenkwam. Oplader met laadblok zat ook in het doosje. Hij was de volgende dag in huis.

Great

I bought a Iphone 14 pro , and I am very satisfied with the quality and delivery and the Mobico team , when I upgrade for sure It’s gonna be from here

Goeie kwaliteit en snelle levering

Goeie kwaliteit en snelle levering

Refurbished is top!

Goed product ontvangen, compleet met oplader + laadkabel. Deal ivm Black Friday erg scherp en ook een screenprotector er bij. Batterijconditie bij 'als nieuw' 92%, originele batterij (in mijn geval) met aantal laadcycli terug te vinden in iPhone. Vandaag besteld, morgen geleverd. Geen zichtbare schade aan het toestel. Bewust voor refurbished gekozen, goed uitgezocht welke andere shops er zijn. Prijs + reviews gaf doorslag om bij Mobico te bestellen.

Snelle levering en iphone zoals beschreven!

Iphone werkt goed.

Super gedaan

Mooie iPhone 11 van zeer goede kwaliteit. Is een gerefurbished model maar wat is ie mooi!!!

Top!!

Twee telefoons besteld met beschrijving "lichte gebruikerssporen", de volgende dag werd het al bezorgd en zagen eruit als nieuw!! Ook fijne service dat zij al een screenprotector hadden aangebracht! Zal hier zeker weer bestellen!

Databankweg 26

3821 AL Amersfoort

Over Mobico

Mobico bestaat uit een jong team die de passie – of moeten we zeggen obsessie – voor telefoons en tablets met elkaar delen. Wij zijn de enigen niet, maar onze passie gaat verder dan het uitdiepen van alle gebruiksmogelijkheden. Door onze achtergrond, kennis, analytische aanleg en intuïtie zijn wij ook meer dan goed geworden in het doorgronden van de onderliggende technieken. Wij zijn specialisten geworden op een zelfde manier waarop een arts specialist is geworden. En net als een medisch specialist niets liever doet dan genezen, doen wij niets liever dan telefoons reviseren.