Super fijn en snelle levering nooit problemen gehad en dit is al mijn 2e telefoon die ik bij mobico koop wel had mijn telefoon voor de staat waar ik hem ik kocht minder beschadigt mogen zijn

Prachtige Iphone 14 Pro en snelle levering

Website met goede vergelijkings- en filterfunctie. Geleverd toestel voldoet volledig aan de kwaliteitsomschrijving. Keurig de volgende dag geleverd.

Snel geregeld!

Binnen een dag in huis, telefoon “met gebruikerssporen” maar ziet er nog heel goed uit!

SNEL EN GOED

Besteld, bevestigd... goed geleverd! En een pijnloze installatie en in gebruikname van mijn refurbished iPhone.

Goede prijs kwaliteit

Mooie iPhone voor de beste prijs gekocht. Vlot geleverd. Helemaal tevreden

Mooie nieuwe telefoon met snelle levering

Mijn nieuwe iPhone 15 kwam binnen op dinsdag terwijl ik hem zondag besteld heb. Snelle levering en ook goede kwaliteit telefoon. De telefoon had 0 krassen en de batterij is 88%, 3% meer dan is aangegeven dus dat is ook mooi meegenomen.

Super tevreden met de Iphone die ik heb besteld!

Ik heb een refurbished iPhone 13 besteld en ben er ontzettend blij mee! Het toestel ziet er top uit, met slechts een paar lichte gebruikssporen die je amper opmerkt. Alles werkt perfect: het scherm is helder, de prestaties zijn razendsnel en de batterij is nog in goede staat. Ook de levering was supersnel en de telefoon was netjes verpakt. Echt een aanrader als je een kwalitatieve iPhone wilt voor een mooie prijs én tegelijk een duurzame keuze wilt maken!

Blij mee!!!

Snel geleverd en super tevreden. De iPhone ziet er uit (zoals aangegeven) als nieuw. Geen sporen van gebruik. Netjes

Fantastische service

Telefoon iphone 13 pro besteld, snel geleverd en prachtig qua staat (nieuwstaat). Werkt goed naar behoren.

Beste prijs/kwaliteit, betrouwbaar, snel

Na veel onderzoek te hebben gedaan naar welke refurbish-site de beste was om mijn nieuwe telefoon te kopen, heb ik ondervonden dat Mobico toch wel het beste garantiebeleid en prijs/kwaliteit verhouding bied! En ook het meest betrouwbaar overkwam vergeleken met andere refurbisher websites, die ondanks een mooie uitstraling toch gemixte reviews bleken te hebben op andere websites behalve hun eigen. Hierin was een factor ook dat veel van deze websites niet in Nederland gevestigd zijn, en Mobico wel, wat toch ook wat directer voelt. En standaard 2 jaar garantie een stuk beter dan maar één jaar. Ik heb de iPhone 13 pro gekocht in ‘als nieuw’ staat en hij ziet er letterlijk gloednieuw uit! Ik ben ook heel blij met de gratis screenprotector. De usb-kabel die ik er gratis bij zou krijgen zit er niet bij, denk dat deze vergeten is, maar ik ga er niet om vragen want ik gebruik eigenlijk toch geen usb-kabels. Verder dan dit puntje heb ik echt geen aanmerkingen. Was ook de tweede werkdag na bestelling al geleverd.

Altijd goede prijskwaliteit verhouding snelle verzending en telefoon is goede staat bijna als nieuw alleen batterij is niet geweldig

Uiterst tevreden klant van Mobico mbt aankoop Iphone 13

Na enthousiaste verhalen van mijn vriendin over Mobico zelf ook bij Mobico een Refurbished Iphone besteld. Zeer makkelijk mijn gewenste telefoon via de website uitgezocht en daarna < 24 uur reeds in mijn bezit. Netjes verpakt in kartonnen doosje met kunststoffen chips ter bescherming. Telefoon was standaard al voorzien van kunststoffen Protection screen. Pas op met uitpakken, want telefoon kan uit het doosje vallen. Daarna de telefoon snel in gebruik kunnen nemen. Oftewel een uiterst tevreden klant.

Uitstekende service.

Bij de levering van mijn bestelling bleek dat ik de verkeerde IPhone had gekocht. Direct contact gezocht met de Klantenservice. Zij hebben mij de juiste informatie gegeven voor het kunnen omruilen voor de juiste IPhone.

Top bedrijf

Zeer goede en snelle service! Meerdere telefoons gekocht hier. Snelle reacties als er wat is met je telefoon,wordt direct opgelost. Top

Top werkende mobiel

Refurbished mobiel met nieuwe batterij is geen verschil ten opzichte van een compleet nieuwe batterij. Werkt top en kan jaren mee!

Geweldig, houden zich aan de belofte

Ik kocht een iPhone 14 Pro Max via Mobico. Wat ik al erg prettig vond is de ‘vandaag besteld, morgen in huis’ slogan die groot op de website staat. Op deze manier is de keuze sneller gemaakt, voor mij dan, om hier te bestellen. Het toestel ziet er werkelijk prachtig uit. Ik ging voor de ‘lichte gebruikssporen’ en ik ben enorm blij met de kwaliteit en het mooie toestel wat ik in mijn handen heb. Ik raad het zeker aan als je voor een scherpe prijs een prachtig en goed werkend toestel wil.

Geweldige service en een perfecte iPhone!

Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop! Mijn iPhone 13 Pro Max werd supersnel geleverd en was echt als nieuw. De service was perfect, en als extra pluspunt zat er al een gratis screenprotector op. Dat kwam goed van pas, want ik liet de telefoon per ongeluk vallen (mijn hoesje was nog niet binnen). Gelukkig heeft de screenprotector de klap opgevangen. Echt een topservice en een geweldige aankoop. Zeker een aanrader!

Netjes en praktisch

Ik heb hier een nieuwe telefoon gekocht en hij werk perfect met een nieuwe batterij en een scherm zonder krassen.

Uitstekend, volgende dag bezorgd en de iPhone is daadwerkelijk als nieuw

Al meerdere malen een uitstekende ervaring

Uitstekend product

Product kwam netjes verpakt aan. Ik mis alleen het pinnetje voor de simkaart!

Ik heb een iPhone besteld met lichte gebruiksporren, maar zier er top uit.

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe telefoon van Mobico! De bestelling was snel en eenvoudig, en de levering was ook nog erg snel. De telefoon ziet er goed uit! Ik kan Mobico zeker aanraden voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe telefoon!

Ik heb een iphone 13 pro gekocht bij mobico, ik kon voor een goedkope prijs een nieuwe batterij erin zetten.

Mooie prijs en snel geleverd

Ik heb een iPhone met zichtbare gebruiksporen gekocht. Hij ziet er super mooi uit, enkele krasjes op het scherm. Het batterij percentage is 95%. Super tevreden! Prijs/kwaliteit verhouding is top. Snel geleverd. Goede screen protector kreeg ik er gratis bij.

Blij mee

Tot nu toe erg blij mee en voor een top prijs

Je krijgt meer voor je geld WAUW!

Iphone 13 pro in Sierra blue gekocht voor een prijs waar je u tegen zegt, geen enkel gebruiksspoor echt waar wauw! klantenservice Gebeld om te vragen hoe mijn telefoon wordt verzonden wegens veiligheid etc, en ze hebben mij netjes verteld hoe het wordt verpakt etc echt WAUW! kan dit aan iedereen aanbevelen

Databankweg 26

3821 AL Amersfoort

Over Mobico

Mobico bestaat uit een jong team die de passie – of moeten we zeggen obsessie – voor telefoons en tablets met elkaar delen. Wij zijn de enigen niet, maar onze passie gaat verder dan het uitdiepen van alle gebruiksmogelijkheden. Door onze achtergrond, kennis, analytische aanleg en intuïtie zijn wij ook meer dan goed geworden in het doorgronden van de onderliggende technieken. Wij zijn specialisten geworden op een zelfde manier waarop een arts specialist is geworden. En net als een medisch specialist niets liever doet dan genezen, doen wij niets liever dan telefoons reviseren.