Gewoon goede kwaliteit tegen scherpe prijs. Ik haal altijd de refurbished telefoons bij Mobico.

Voldoet aan de verwachtingen

Prima IPhone 12 Pro gekocht en prijs inclusief accessoires. Snelle levering, heel blij mee.

snelle service

heel goed en mooi product en dan nog heel snel geleverd

De service is geweldig!

Over the years I have bought my phone from mobico 3 times and I have never had any problems. You will receive the phone neatly and it will include everything you need. Door de jaren heen heb ik al 3 een telefoon bij mobico aangeschaft. Ik heb nooit problemen gehad en je krijgt je telefoon snel en met alles wat je nodig hebt erbij geleverd!

Onbetrouwbaar bedrijf

Kocht 13 dec jl. een telefoon als nieuw en ruim voor de kerst. Zou op voorraad zijn. Op 18 dec een lullig mailtje, dat het toestel niet op voorraad is. Mogelijk kan men binnen 5 dagen alsnog leveren. Na de kerst dus, als mijn cadeau is verpest want verzending duurt in deze drukke tijd ook lang. En zelfs binnen 5 dagen op voorraad is niet zeker. Men verkoopt dus telefoons, die men helemaal niet heeft. Zelfde avond plaatst men vreemd genoeg hetzelfde toestel op hun website in nieuwstaat voor 10 euro meer, maar deze wordt dus niet aan mij aangeboden. Wel in de tussentijd mijn geld vasthouden. Bij bellen 45 min in de wacht en daarna slechte behandeling en wederom beloften die niet nagekomen worden. Krijg bovendien ongevraagd een half uur lang al hun bedrijfsproblemen te horen, waar ik dan begrip voor moet hebben. Dit is de omgekeerde wereld. Meerdere klachten van klanten op internet over niet-leveren en ook dat terugbetalingen ellenlang duren. Doe jezelf een plezier en blijf hier weg. Beloftes zijn voor dit bedrijf niets waard, dus succes als je ze nodig hebt voor garantie. 1 ster is nog teveel!

Geweldig en snel geleverd

De iphone 11 is een geweldige aankoop!

Top Service!

De levering is super, binnen twee dagen in huis (super snel!!) Telefoon zag er uit zoals beschreven, Screenprotector + hoesje inbegrepen. Al met al top!

Fijne telefoon en snel bezorgd

Na veel vergelijken bleek mobico het goodkoopst. De telefoon is bijna niet te onderscheiden van een nieuwe!

Top en snelle levering

In het weekend mijn telefoon helaas verloren. Maandag een nieuwe besteld en dinsdag middag al in huis! Heel er blij mee.

TOP!

Snelle service en alles duidelijk. Telefoon met lichte gebruikerssporen; wij zien ze niet :)

super telefoon en hele snelle levering

Ik heb een iphone 14 pro besteld met zichtbare gebruiksschade. Hij kwam met een gratis hoesje en screenprotector. De gebruiksschade is haast niet te zien, hij is echt zo goed als nieuw en werkt pefect! En dat voor honderden euro's minder. Ik ben zeer tevreden. De levering was ook zeer snel, al de volgende dag!

Schitterende telefoon, supersnel geleverd.

Dit is al mijn 3e telefoon denk ik via Mobico, en iedere keer heel erg tevreden. Supersnelle service, mooie telefoons, doen het jaren goed (tot ik ze laat vallen). Heel tevreden, zeker een aanrader.

Perfect en duidelijk geleverd!

Had zelfde iPhone gekocht ben refurbished 10 dagen geleden, nog niet geleverd voor een verjaardag. Hier is goedkoper en duidelijk sneller!

Gewoon goed!

Al meerdere keren een telefoon gekocht bij Mobico. Toestel in hele goede staat en snelle levering!

Snel en goed

Via mail contact gehad met Mobico over een telefoon. In de avond gemaild, volgende dag al snel een antwoord. Vervolgens een telefoon besteld. Keurig en snel geleverd, goed verpakt en telefoon ziet er top uit. Blij mee!!

Goede smartphone slechte accu

Tot nu toe is de accu erg matig. Hopelijk word dit beter anders gaat de smartphone retour

Eerlijk product

Mobico verkoopt telefoons zoals aangegeven in de omschrijving. Een eerlijk product voor een eerlijke prijs.

Ik heb een Iphone gekocht

Ziet er goed uittt!

Top service, mooie iPhone

Mijn iphone (die ik ook via Mobico heb aangeschaft )laadde niet meer op zondagavond. Direct heb ik op Mobico een nieuwe iPhone uitgezocht en de heb ik op dinsdagmiddag zoals in ontvangst mogen nemen. Top service!

Zo als omschrijving zag het er uit

Ik had zo goed als nieuw deze was ook bijna helemaal kras vrij. Zat alleen een klein krasje op de rand van de telefoon maar bijna niet zichtbaar. Weet helemaal goed

Het is een goeie prijs en telefoon mooie oplader en hoesje er bij top

Altijd goede service, en vertouwd kopen bij Mobico

Wij hebben al meerdere keren bij Mobico besteld. Altijd netjes geholpen, wij zijn zeer tevreden!!

Heb hem woensdag besteld en vrijdag middag werkt hij geleverd, mits het wel in west Vlaanderen in België is vindt ik dit zeer goed. De batterij kan ik meer dan een dag mee en mijn iPhone 13 Pro Max komt net gelijk uit de winkel super blij mee en zeker voor 600 euro minder dan een nieuwe! Een nieuwe 1400€ nee niet voor mij, raad het zeker aan en ben er heel blij mee, goede screenprotector hoesje is goed voor de eerste dag, maar had al hoesje gekocht in winkels dus. Bedankt mobico voor de goede service!!

Kan niet beter te krijgen voor het geld dat je uitgeeft!

Iphone 13 pro besteld en kwam de volgende dag al aan, ziet er helemaal nieuw en uit en voelt ook zo aan. Nieuwe batterij en gratis hoesje meegekregen! Geweldige aankoop en zou het iedereen aanraden om je smartphone via Mobico te bestellen. Goedkoper dan nieuw, maar zelfde kwaliteit!

Top aankoop

Ben zelf niet snel van review achterlaten maar top geregeld gister besteld vandaag in huis. Had een screen protector erbij die is er ook al perfect op gezet en de telefoon werkt top Serieus blij mee !

Databankweg 26

3821 AL Amersfoort

Over Mobico

Mobico bestaat uit een jong team die de passie – of moeten we zeggen obsessie – voor telefoons en tablets met elkaar delen. Wij zijn de enigen niet, maar onze passie gaat verder dan het uitdiepen van alle gebruiksmogelijkheden. Door onze achtergrond, kennis, analytische aanleg en intuïtie zijn wij ook meer dan goed geworden in het doorgronden van de onderliggende technieken. Wij zijn specialisten geworden op een zelfde manier waarop een arts specialist is geworden. En net als een medisch specialist niets liever doet dan genezen, doen wij niets liever dan telefoons reviseren.