Vlotte levering en goed product

Product voldeed aan de verwachtingen. Erg vlotte en correcte levering

Niets te wensen over!

heb vorige week een Iphone 13 nieuwstaat gekocht. Snelle service, toestel is perfect inclusief hoesje en beschermglas. Service en kwaliteit van Mobico laat niets te wensen over.

super kwaliteit en snelheid

Mijn eerste ervaring in "refurbished"! Alles prima zowel de gegevens op de site als de snelle levering en de kwaliteit van het product. perfect!

Zeer positief over iphone

Na een vervelende ervaring bij een andere site kwam ik via reviews uit bij Mobico. Eergisteren een iphone besteld en gisteren al ontvangen. Heb 1 gekozen met lichte gebruikerssporen maar de telefoon ziet eruit als nieuw. Tot nu toe zeer tevreden over alles en ik kan Mobico dan ook zeker aanraden wanneer je op zoekt bent naar een andere telefoon.

betrouwbaar bedrijf

vlotte afhandeling en snelle levering

Prima Service

Aanvankelijk onzeker over het kopen van een refurbished telefoon, maar een niet van nieuw te onderscheiden telefoon ontvangen voor onze dochter, met 95% batterij capaciteit. De telefoon was binnen 1 dag in huis. Een prima toestel voor een betaalbare prijs.

Dag ervoor besteld nu al binnen

Voorbeeldig

Ondanks aanvankelijke bedenkingen bij het kopen van een refurbished telefoon via een onbekende website, besloot ik het eens te proberen op basis van positieve recensies. Tot mijn vreugde arriveerde de telefoon de volgende dag en ziet er vrijwel onberispelijk uit, met een volledige batterijcapaciteit van 100%. Als je op zoek bent naar een redelijk geprijsde telefoon, raad ik dit platform ten zeerste aan.

Altijd top service en kwaliteit!!

Op maandag besteld volgende dag in huis. Voldoet precies aan onze verwachtingen. Monica een absolute aanrader!!

Telefoons goed, teruggave beleid zeer slecht

De bestelde telefoon meer dan goed, maar zou ook een aankoop bedrag terug krijgen. Dit duurd nu onderhand 4 dagen en nog heb ik het niet terug. En support team zegt er spoed achter te zetten, maar beloofd veel en doet weinig Dus slechte tot zeer slechte aftersales service

Goede levering en goed product, mijn nieuwe telefoon werkt fijn.

Het is makkelijk en snel om een Iphone uit vinden die bij jou past

Snel precies gevonden wat ik nodig had. Bestellen was erg overzichtelijk en gemakkelijk. De en de verzending is ook top!

top

top model en zoals omschreven

Speedy levering van een toptoestel

Gebruiksvriendelijke site met een grote keuze aan toestellen voor ieders budget. Mobico sprak me aan omdat ze gebruikte toestellen een 2e leven geven en zo meehelpen de ecologische voetafdruk te verminderen. Supersnelle levering in een verzorgde verpakking. Ontzettend blij met mijn nieuwe telefoon, bedankt Mobico !

Goede kwaliteit

Ik heb de iPhone 13 besteld in Nieuwstraat en hij is echt top. Er is niks op te zien dat hij refurbishd is en doet het heel goed.

Zeer efficiënt

Mijn moeder haar gsm ging plotseling kapot en ze had dringend een nieuwe nodig. Met Mobico heb ik een zeer kwalitatieve, snelle en goedkope oplossing gevonden.

Super service en mega snel geleverd

Product zat super verpakt precies zo als in de advertentie staat .

Snel ,compleet en betrouwbaar

Ik heb meerdere malen telefoons besteld bij Mobico. De telefoons zijn van goede kwaliteit, zo goed als nieuw, snel geleverd en met screenprotector, lader en telefoonhoes. Kortom ik ben zeer tevreden.

Excellent service and product quality

I bought iphone 12 promax and it's like a new. It delivered very next day as mentioned at time of order..

Top telefoon en website zeer te vreden

Jammer dat de batterij capaciteit 88% is bij een telefoon als nieuw

Veruit de beste!

Een heel tijd geleden bij Mobico een iPhone X gekocht. Toen werd deze al keurig geleverd met hoesje én beschermglas. Ook met daarbij de benodigde accessoires (kabel, pin, doosje). Maar ook een 100% batterij en dat is toch écht wel service! Daarna een iPhone XR gekocht voor mijn zoon (zelfde ervaring). Afgelopen week een iPhone 12 voor mijzelf gekocht en gisteren een iPhone 12 voor mijn vrouw. Alles bij Mobico. Echt heel erg tevreden!!

Prima toestel, snelle levering

Goede prijs kwaliteit verhouding. Mooi toestel

Onwijze goede kwaliteit

Heb mijn iPhone 14 pro max in super goede staat ontvangen. Zo goed als nieuw voor veel goedkoper!! Ik raad je zeker aan om hier je nieuwe telefoon te kopen.

snelle levering prima toestel

Mobico werd me aangeraden door mijn zoon i-phone 12 pro "in nieuwstaat" besteld. binnen no-time ontvangen en is ook in nieuwstaat mét garantie. Top!

Super goed

Ze hebben een goede iPhone 12 afgeleverd. Ik had aangeven zo goed als nieuw en die heb ik ook gekregen. Ik ben erg tevreden met mijn iPhone 12.

Databankweg 26

3821 AL Amersfoort

Over Mobico

Mobico bestaat uit een jong team die de passie – of moeten we zeggen obsessie – voor telefoons en tablets met elkaar delen. Wij zijn de enigen niet, maar onze passie gaat verder dan het uitdiepen van alle gebruiksmogelijkheden. Door onze achtergrond, kennis, analytische aanleg en intuïtie zijn wij ook meer dan goed geworden in het doorgronden van de onderliggende technieken. Wij zijn specialisten geworden op een zelfde manier waarop een arts specialist is geworden. En net als een medisch specialist niets liever doet dan genezen, doen wij niets liever dan telefoons reviseren.