Filter

Snel geleverd en in uitstekende conditie

De telefoon was de dag erna al in huis en werkt perfect. Geen krasjes of iets.

Slecht

Telefoon eindelijk binnen. Is ie kapot…

Prima toestel en snelle levering

Mijn nieuwe iPhone 12 pro Max gekocht bij mobico,snelle levering en een perfect toestel. Een aanrader om hier je aankopen te doen, Mobico bedankt.

Zeer teleurstellende recensie Mobico!

Wat een teleurstelling! Ik kocht een iPhone 12 Pro 256 GB in 'nieuwstaat' bij Mobico. Ze omschrijven op hun website dat het bij nieuwstaat om toestellen gaat die binnen 14 dagen geretourneerd zijn of om overschotten. Dan mag ik er dus vanuit gaan dat de accu ook nog in een zeer goede staat is! Niets is minder waar. De accu is bij ontvangst slechts 87%. Als je Mobico hier op wijst zeggen ze dat de toestellen enkel cosmetisch in nieuwstaat hoeven te zijn. Daarnaast vermijden ze alle vragen over de waterdichtheid van de refurbished iPhone 12 Pro. Ga er dus maar vanuit dat er geen origineel apple scherm meer op zit en het toestel niet waterdicht is. En eigenlijk begon de ellende al met het aanzetten van het toestel. De iPhone liep direct vast bij het selecteren van de taal. Er was niet doorheen te komen. Toen heb ik het toestel aan een MacBook gehangen en via die laptop updates kunnen draaien. Een paar uur verder kon ik de iPhone dan eindelijk opstarten. Een duidelijk voorbeeld van goedkoop is duurkoop!

Ons hele gezin heeft al meerdere telefoons bij Mobico gekocht. Altijd goed, prima service. Vorige telefoon was een iPhone 8 nu iPhone 13. Mooie telefoon met veel mogelijkheden. Goede camera. Batterij gaat lang mee. Gezichtsherkenning is super handig!

Een woord, super

Super waar voor je geld. Snelle levering. Nog geen krasje te zien op de mooie I-Phone x. Zeer lage prijs. Wat wil je nog meer?

Goede telefoon voor goede prijs

Heb telefoon op website bekeken en besteld, kreeg hem de volgende dag zoals op website stond vermeld. Telefoon was in de staat die ik had besteld met de glas bescherming en de hoes gemonteerd. Werking is tot nu toe zonder enig probleem.

Perfect !

Perfecte service ! Alles verlopen volgens afspraak en duidelijk op de website . Correcte levertijd en dan nog wel een gratis levering . Dank u

Fijn nieuw toestel voor ons.

Twee idem toestellen besteld en gekregen. Geen krasje te vinden en er zaten ook al screen protectors op. Wij zijn er heel er blij mee. Na de 6s is de Xs een duidelijke verbetering en voor een goede prijs.

Spelletjes en goede service

Mooie en goede telefoon

Tevreden

Ja een goede overzichtelijke site, en goede service.

Prachtig

Makkelijker dan nieuw te kopen en eerst dacht ik dat er veel schade zou zijn omdat ik de goedkoopste aanbieding nam maar wow wat jullie als schade zien is hetzelfde als een week in dagelijks gebruik! Plus in de namiddag besteld en de volgende middag had ik hem, super!

Heb een iPhone 11 Pro Max nieuwstaat besteld en is ook echt nieuwstaat geen krasje op te zien werkt als nieuw

Mooie Iphone 12

De Iphone 12 de volgende dag in huis. Ziet er zeer goed uit (versie lichte gebruikssporen), eigenlijk als nieuw. Installeren ging probleemloos.

Mijn Yphone bevalt uitstekend

Ik ben zeer tevreden met de aanschaf van mijn Yphone XS bij Mobico. Omdat mijn de vorige Yphone XS Max uitstekend voldoet was het besluit snel genomen om mijn 2e Yphone opnieuw via Mobico aan te schaffen, waarvan ik dus absoluut geen spijt heb. Ik beveel ook de levering was zoals afgesproken de volgende dag.

Ik heb een iphone 11 pro max gehaald voor een goedkoop prijsje ik heb de als nieuw gekozen en ik zie geen enkele schade ziet er gewoon echt nieuw uit werkt goed & de volgende dag al in huis !!!

Fantastische telefoon

Ik heb deze telefoon nu een week. In de staat: “zo goed als nieuw”. Er is totaal niet aan te merken dat het geen gloednieuwe telefoon is terwijl het een heleboel geld scheelt.

Ik zag vaak recensies van mensen dat de telefoon lang onderweg was en hij raar deed met de touchscreen, dit is gelukkig niet bij mij het geval ik bestelde mij telefoon om 10 uur ‘s avonds op een zondag en dinsdag was hij al geleverd en gelukkig is het een aangetekend pakketje dus post no kan het niet in de brievenbus gooien zonder handtekening dus hij komt sowieso heel aan. Ik typ dit nu met mijn nieuwe iPhone 11 rood met 128 gb die het perfect doet en mijn batterijconditie was ook 100% ik zou hier sowieso vaker kopen als ik weer een nieuw toestel wil want dit is de goedkoopste, dankjewel mobico.

Uitstekende goed werkende telefoon

Heb de iPhone 11 heb lichte gebruikersporen gepakt. Had verwacht dat je veel zou zien aan gebruikersporen maar zag er helemaal niks van batterij is 100%. Super fijne werkende telefoon helemaal niks mis mee.

Goed, snelle levering.

Snel geleverd, zoals het hoort. Alleen rare melding die niet weg gaat over batterij die misschien niet origineel is, maar volgens mij doet de batterij het behoorlijk.

goede telefoon voor een goede prijs

Snel bezorgd en makkelijk in gebruik

Enorm happy met mijn nieuwe/oude iPhone!

Echt weer super blij met de snelle en goede service van Mobico, ik adviseer jullie aan iedereen aan! Ga zo door!

erbarmelijk

iPhone besteld en betaald, dag erna geleverd, lijkt perfect! Maar deze start niet op, ik vraag mij af of deze wel getest zijn? Moet hem retour zenden, maar de kosten zelf betalen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alles werkt goed

Binnen no-time een perfecte nieuw gebruikte telefoon!

Binnen no-time een perfecte nieuw gebruikte telefoon! Supersnelle levering van mijn nieuwe refurbished iPhone13 "met lichte gebruiksporen". De telefoon ziet er netjes uit en heeft inderdaad niet meer dan lichte gebruiksporen zoals beloofd. Telefoon werkt perfect en is super mooi. Heel blij mee!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL