Niet de goedkoopste maar telefoon wel in topconditie! Accessoires kunnen veel beter.
Mijn iPhone 7 was dringend aan vervanging toe en mijn voorkeur ging naar een refurbished iPhone 12 Pro omwille van de camera en redelijk recent model. Na meerdere refurbished phones leveranciers bekeken te hebben en hun klantentevredenheidsscore gecheckt te hebben, kwam Mobico er als beste uit. Heb dan het toestel besteld en geleverd gekregen na 2 dagen en niet de dag nadien zoals beloofd op de website. Dit is niet de schuld van Mobico maar van PostNL, wel begrijpelijk gezien de drukke eindejaar periode. Toestel degelijk verpakt in doosje in bubbelenveloppe. Toestel effectief in nieuwstaat en prima werkend. Wel jammer van de accessoires, een Chinese lader van 5 Watt en een USB-A naar Lightning kabel, daar waar ik toch een USB-C naar Lightning kabel verwachtte bij dit model. De categorie "Nieuwstaat" zou dit eveneens verantwoorden.
Tenslotte het "gratis" doorzichtige hoesje: dat is waardeloos en sluit niet voldoende aan op de randen van de telefoon. Accessoires komen erg goedkoop over. De gratis screenprotector was dan weer wel voorgemonteerd op het scherm.