Filter

Toppy bedrijf Mobico

Mooie iphone 8 plus nieuwe telefoon geen krasje te zien ,snelle bezorging ik bestel al een paar jaar hier mijn telefoon en nooit een klacht in hoeven dienen super goede snelle service en gratis glasbescherming en achterkant hoesje Toppy bedrijf Mobico over 2 jaar weer bestellen deze vaste klant.

Supersnelle levering en mooie telefoon

Inmiddels 2 telefoons verder, keurige levering snel en tevreden telefoongebruikers

Werkt heel goed

Is een goed werkende telefoon

Voor zacht prijsje ben ik weer helemaal mee!

Ik kon maar moeilijk afscheid nemen van mijn iPhone 6 die me al die jaren nooit in de steek liet, tot ik plots overal begon naast te vallen omdat de nodige IOS updates niet meer konden volgen. Maar een nieuw duur model kon ik me even niet permitteren. Tot mijn kleinzoons me Mobico deden ontdekken. En binnen de 24u werd ik de gelukkige en trotse eigenaar van een zo goed als spiksplinternieuwe iPhone SE 128 GB met de laatste IOS software. En dat voor een zacht prijsje! Bijna te mooi om waar te zijn.

Super blij mee met i Phone 12 pro.

Woensdag eind op de middag besteld en donderdag al in huis , toestel is ook in goede conditie, dus n zeer tevreden klant. Bedankt

Snelle perfecte levering

Mooi toestel, werkt perfect.

Super goed!

Ik heb een iphone xs gekocht en ben er duper blij mee. Ik schrijf deze review ook met die telefoon

Heel fijn en snel

Het is erg fijn om in korte tijd een telefoon binne te krijgen met oplader. Het is goedkoper dan een nieuwe telefoon, maar vrijwel hetzelfde

TOP

Site is overzichtelijk en duidelijk. Bestelling snel binnen en wordt goed op de hoogte gehouden, via de mail.

Ik heb hem nu een paar maanden en ik kan er niet meer van buiten. Ik wist niet dat je er zoveel mee kon doen. Was wel even een rib uit mijn Leif maar ik heb er heel , heel veel plezier van.

Uitstekend toestel, snel geleverd.

Prima toestel, scherp geprijsd en ook nog snel geleverd.

Zeer goed!

Inmiddels twee keer Iphone5 vervangen door een Iphone8 van Mobico. Nieuwstaat is ook nieuw. Prima toestellen, met garantie, vindbare leverancier. En gunstige prijzen. Tevreden klant, kortom.

Goede ervaring

Al vaker bij mobico besteld. Ben altijd tevreden. Mooie telefoon die betaalbaar is en voorkomt voorspilling

Over het algemeen een goede ervaring

In het begin had ik wat problemen met de software van de gsm, dus heb ik deze moeten resetten, nadien werkte deze zonder problemen. De staat van de gsm was beter dan verwacht. Ik koos voor een toestel met zichtbare gebruikssporen, maar dit viel heel goed mee. Op de service heb ik niets aan te merken, vandaar de 4,5 sterren.

Nieuwe, tweedekans iPhone XS besteld en een woord geweldig. Werkt zeer soepel en ziet er nog eens puik uit. Ofwel geen krasje te bekennen terwijl het lichte gebruiksporen bevat. Gratis hoesje en screenprotector is natuurlijk ook top. Welk al op het toestel was geplakt. Scheelt zelf enkele frustraties

Prima service en snel geleverd

iPhone als nieuw

Goede, snelle service van Mobico. Betaalbaar, betrouwbaar en een uitstekende iPhone die er als nieuw uit ziet. Zeker aan te bevelen!

Top toestel

2e keer een refrubish toestel gekocht en ben zeer tevreden over Mobico.

Prima telefoon, werkt uitstekend

iPhone 11 met lichte beschadiging gekocht. Toestel ziet er uitstekend uit en werkt goed. Zit nieuwe batterij in. Ook accessoires als nieuw meegeleverd. Snelle levering.

Snelle levering van een perfect werkende iPhone

De refurbished iPhone 2020 werkt perfect voor mijn 12-jarige dochter. Het is in nette staat, met goed werkende batterij en snel up and running!

Prima telefoon, slechte service

Ik had een telefoon in Nieuwstaat besteld, maar die was verre van nieuw. Na telefonisch én mailcontact kreeg ik steeds een standaard antwoord, waar er niet eens in werd gegaan op mijn vragen. Mijn mail was niet eens goed gelezen. Ik heb geen idee in welke staat mijn telefoon is, omdat er geen originele bestandsdelen inzitten. Voor alsnog lijkt de telefoon het te doen dus wat dat betreft ben ik tevreden, maar hun omgang met klanten laat een nare bijsmaak over.

Goede ervaringen met Mobico

Iphone8 met lichte gebruikssporen gekocht, omdat mijn oude iPhone8 na twee jaar een gebroken scherm had en een gare batterij, ook was de aansluiting voor het oplaadsnoer een beetje versleten. Volledig repareren was net zo duur en nu heb ik weer twee jaar garantie. Al jaren klant bij Mobico, zowel mijn vrouw als ik, en we hebben twee heel goede ervaringen met de garantie. We blijven de iphone8 een geweldig toestel vinden.

Een refurbischd IPhone 12 gekocht met gebruikerssporen, geen spoor te vinden . Telefoon goed verpakt en op tijd geleverd.

Geweldig zojuist onze vierde telefoon besteld! Bezorging, en kwaliteit prima in orde. Ga zo door!!!

Alleen maar goede ervaringen met Mobico! Snelle levering, duidelijk in de communicatie, goede website en prima product voor een prima prijs!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL